Genopslag – Social- og sundhedsassistent med stærk socialfaglig baggrund søges til Botilbud Bogense, Handicap og Psyk...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søndersø

Botilbud Bogense, afdelingen med borgere der har fysisk og psykisk funktionsnedsættelse søger pr. 1. november 2021 – eller snarest derefter - en social – og sundhedsfaglig assistent med stærk socialfaglig baggrund til 35 timer om ugen. I Botilbud Bogense har vi overvejende pædagogisk personale ansat, men med baggrund i det øgede fokus på sundhedsfaglige aspekter søger vi en kollega der har en stærk social – og sundhedsfaglig profil.

Botilbud Bogense er ganske nyt og starter op i efteråret 2021. Botilbud Bogense er en del af Nordfyns kommunes Masterplan, hvor man har ønsket at samle kommunens specialiserede tilbud på en matrikel. Botilbud Bogense består af en afdeling med borgere med erhvervet hjerneskade, en afdeling med bo – og samværstilbud, samt en afdeling med udviklingshæmmede borgere med fysisk og psykisk funktionsnedsættelse. Botilbud Bogense ligger på samme matrikel – dog adskilt med hver sin specialiserede målgruppe. Som medarbejder er du ansat på en afdeling.

Arbejdstid er skiftende dag- og aftenvagter, samt hver anden weekend.

Handicap og Psykiatri Nordfyn består dels af et antal botilbud, § 85-bostøtte i eget hjem, forskellige beskæftigelsestilbud og dels af et værested, samt to døgntilbud for borgere med erhvervet og medfødt hjerneskade.

Botilbud Bogense, afdeling Harritslevvej 9, udgør 9 pladser – med ca. 20 - 25 medarbejdere, samt en pædagogstuderende i praktik,deryder støtte og vejledning i borgernes hjem. Medarbejdernes baggrund er blandet og består af pædagoger, ergoterapeut, social – og sundhedsassistenter, pædagogmedhjælpere og pædagogstuderende.
Målgruppen er voksne borgere med varig fysisk og psykisk funktionsnedsættelse, herunder borgere med multiple funktionsnedsættelser og autismespektrumforstyrrelse.
Borgerne har et udpræget behov for tæt og omfattende støtte og guidning i alle områder af deres daglige liv.
Med udgangspunkt i den enkelte borgers ressourcer og potentiale og med en anerkendende og rehabiliterende tilgang støttes og vejledes borgeren ift. indsatsplan fra myndighedssagsbehandler.

Vores mål er at støtte borgeren i at opnå kompetencer til at kunne tage mest muligt ansvar for eget liv. Dette indebærer i særlig grad at vejlede, guide og støtte borgeren i bevidstgørelse af egne ønsker, behov og ressourcer og således opnå mere selvstændig livsførelse.
Det pædagogiske arbejde har udgangspunkt i den rehabiliterende tilgang, hvor borgeren vejledes og støttes til udvikling af kompetencer med størst mulig grad af selvstændighed som perspektiv. Anvendte metoder er blandt andet KRAP, samt Low Arousal og Trafiklys der ligeledes er ved at blive implementeret. Desuden anvendes pædagogiske tilgange som spejling, relations pædagogik, neuropædagogisk tilgang, strukturpædagogik, m.m.

Om dig:
Det er vigtigt for os, at du er empatisk og anerkendende og kommer med god energi. Du kan med dine relationelle kompetencer engagere dig i Botilbud Bogenses positive udvikling.

Faglig profil:
  • Social og sundhedsfaglig uddannelse.
  • Gerne erfaring – men ikke en forudsætning - med målgruppen af borgere med fysisk og psykisk funktionsnedsættelse – herunder også enkelte borgere med psykiatriske problemstillinger i varierende grad.
  • I stand til at arbejde selvstændigt og samtidig indstillet på at arbejde i team og arbejde med et tværprofessionelt fokus, har overblik og er god til at tage bestik af hvad der rører sig i botilbuddet og med øje for borgeren i centrum.
  • It – kyndig.
  • Gerne erfaring med KRAP og Low Arousal og den neuropædagogisk tilgang – men ikke en nødvendighed.
  • Kørekort er nødvendigt.

Vi tilbyder:
  • En spændende borgergruppe der fordrer en individuel tilgang.
  • Afvekslende arbejdsopgaver med alsidige faglige udfordringer.
  • Dygtige og engagerede kollegaer.
  • Et fagligt og organisatorisk velfungerende team med stor social kapital.
  • Sparring i team.
  • Løbende sagssupervision.
  • Samarbejde med forskellige faggrupper og eksterne samarbejdspartnere.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.
Straffeattest indhentes før ansættelse.

Nærmere oplysninger fås ved henvendelse til Teamleder i Handicap og psykiatri Lone Lundsgaard Rasmussen på mobil 2125 5465.

BEMÆRK – DER SKAL KUN FREMSENDES ANSØGNING OG CV SAMT UDDANNELSESBEVIS.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest søndag den 19. september 2021.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 38 – 2021.

Referencer efterspørges ved eventuel ansættelse.

Stillingsgrad: 35 timer
Tiltrædelse: 1. november 2021.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=0d19a6fb)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Søndersø.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Søndersø
  • Søndag den 19. september 2021

Lignende jobs

  • Sosu-assistent på Fyn

    [xxxxx] indtager Fyn – vil du med? Det er med glæde og stolthed, at vi kan meddele, at vi også er blevet leverandør på Fyn. Vi er 1. leverandør i følgende kommuner: Nordfyn Kertemin..
    • SOSU-assistent
    • Fyn
    Få mere info
  • Sosu-assistent på Fyn

    Motiveres du af at gøre en forskel, når du er på arbejde? Har du evnerne til at sætte dig ind i den enkelte borgers situation og behov? Så er du måske vores nye afløser på Fyn?Job beskrivelse:.
    • SOSU-assistent
    • Fyn
    Få mere info
  • Sosu-assistent (elev) på Fyn

    Har du lyst til at uddanne dig i et spændende og udviklende læringsmiljø med høj kvalitet?Har du lyst til en meningsfuld uddannelse indenfor omsorg og sundhed, hvor du kombinerer praktik med te..
    • SOSU-assistent
    • Fyn
    Få mere info
  • Sosu-assistent på Fyn

    SOCIAL- OG SUNDHEDSASSISTENT MED SMIL PÅ LÆBEN OG GLIMT I ØJET SØGES TIL FAST AFTENVAGT PÅ FJORDLY PLEJEHJEMFjordly Plejehjem søger til vores hus SSA uddannet personale.Stillingen er på 26-37..
    • SOSU-assistent
    • Fyn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Søndersø

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Søndersø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter i Søndersø over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0