SSA i aftenvagt til Rehabiliteringsafsnit

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Solrød Strand

Jobbet
Vores gode kollega har realiseret drømmen om frihed i form af udelukkende at arbejde som vikar, hvorfor vores skønne aftenvagthold på Solrød Kommunes Rehabiliterings afdeling mangler en kollega.

Stillingen er på 28 timer med weekendvagt hver anden weekend i lige uger.

Rehabiliteringen modtager både borgere efter hospitals ophold og borgere fra eget hjem. Fælles for dem er en sygdoms kompleksitet, der ikke kan rummes i eget hjem, men hvor der er behov for den tværfaglige døgn-indsats, som Rehabiliteringen kan tilbyde med sine fagligt kompetente sygeplejersker, SSA'er og terapeuter. I køkkenet kredser en fast stab af husassistenter, som sørger for, at også måltiderne er en del af den samlede rehabiliterende indsats.

Vi arbejder alle meget tæt sammen i et energifyldt stærkt team med plads til sparring og læringsudveksling for hele tiden at dygtiggøre os.

På Rehabiliteringen møder vi alle typer af borgere: Den nyopererede, kronikeren, den komplekse medicinske borger og borgeren med behov for tryghed og faste rammer. Vi møder også de lidt skæve eksistenser, hvor vi fungerer som forløbskoordinatorer, indtil vi sammen kan ligge en god plan for fremtiden. Vi har også borgere, der afventer en plejebolig - og således rummer vi hele paletten.

Jobmiljø
Rehabiliteringen er en meget dynamisk arbejdsplads med højt til loftet på alle planer. Vi arbejder med værdier som fællesskab, ansvar, indflydelse og tryghed. Der er ikke langt fra ide til handling, så længe ideen er fagligt eller kollegialt funderet.

For os er en god, ordentlig og varm omgangstone vigtig - det skal være rart og meningsfuldt at gå på arbejde og at være borger på Rehabiliteringen. Sjovt må det også meget gerne være.

Vi har mange tætte samarbejdspartnere og mødes i en fælles interesse i at rehabilitere den enkelte borger til at kunne klare sig bedst muligt i eget liv.

Kvalifikationer
Du holder af at bruge din faglighed som SSA aktivt. Du har måske stiftet bekendtskab med det rehabiliterende arbejde, men det er ikke et krav. Hos os er der masser plads til at lære og sparre - vi bliver aldrig færdigudlært, og det er bl.a. det, vi - og du- elsker. Vi støder på masser udfordringer, som håndteres med god og værdig kommunikation. Du elsker at være med til at løfte i flok, du er dit ansvar bevidst, du er imødekommende og kan tænke kreativt sammen med borgeren.

Du er medansvarlig for, at det gode samarbejde og den kærlige tone hele tiden holdes i hævd.

Vi tilbyder
En super spændende arbejdsplads med meget varierende opgaver. Her er et uformelt og varmt arbejdsmiljø med højt til loftet og masser grin.

Engagerede dejlige kolleger, der interesserer sig for hinanden og for kerneopgaven.

Vil du vide mere?
Er du velkommen til at kontakte leder Caroline på enten 92437225 eller mail [email protected]. Eller ring til afdelingen på tlf. 92437233. Vi giver meget gerne kaffe og en rundvisning i vores skønne hus og have.

I Solrød Kommune gør vi en forskel sammen med borgerne. Vi arbejder for at virkeliggøre byrådets vision om, at Solrød skal være det bedste sted at leve og bo. Som arbejdsplads er vi et fællesskab, hvor vi løfter opgaverne på tværs af institutioner og afdelinger, og hvor du som medarbejder er en vigtig medspiller. Vi er i bevægelse og har hele tiden fokus på at lære og blive bedre. Vi tager ansvar for at løse opgaverne med blik for helheden, og du har som medarbejder indflydelse på løsningen af opgaverne og på din arbejdsplads.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Solrød Strand.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Solrød Strand
  • Fredag den 27. maj 2022

Lignende jobs

  • Grundforløb 2 SOSU elev

    Fri kontakt
    Overvejer du at gå i gang med Grundforløb 2 til SOSU – så er du måske en af vores elever!
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Social- og Sundhedsassistent elev

    Fri kontakt
    Drømmer du om en fremtid som Social- og Sundhedsassistent? Ønsker du at få mere viden, flere kompetencer og mere ansvar i dit arbejdsliv? Vil du gøre en forskel for patienter og borgere inden for sundhedsområdet – så er du måske en af vores elever!
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Social- og sundhedsassistent til nattevagt

    Fri kontakt
    Social- og sundhedsassistent til nattevagt - med lyst til at arbejde med demensfaglighed på højt niveau. På kompetencecenter for Demens søger vi natpersonale til vores ene hus. Huset består af 3 etager, med 11 boliger på hver etage.
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Social- og sundhedsassistent søges til Botilbudden...

    Social- og sundhedsassistent søges til Boligerne Brøndbyøstervej Vi leder efter en ny kollega, der ønsker at skabe et godt og meningsfyldt liv for vores beboere – er det dig? Så læs videre her!.
    • SOSU-assistent
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Solrød Strand

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Solrød Strand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter i Solrød Strand over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
7. oktober 2024 3
6. oktober 2024 3
5. oktober 2024 4
4. oktober 2024 4
3. oktober 2024 4
2. oktober 2024 4
1. oktober 2024 4
30. september 2024 5
29. september 2024 5
28. september 2024 5
27. september 2024 5
26. september 2024 5
25. september 2024 5
24. september 2024 5
23. september 2024 6
22. september 2024 6
21. september 2024 6
20. september 2024 5
19. september 2024 5
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 6
7. september 2024 6