Vikarstilling: FamilieSporet søger 1 kontaktperson til barselsvikariat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Vikariatet er på 37 timer ugentlig og med start d. 1. december 2019.

Vi søger kompetent pædagog for at sikre kapacitet til løsninger af opgaver, samt supplere kontaktpersonsgruppens samlede erfaringer og mangeartede kompetencer.

Arbejdet:
Din primære opgave som kontaktperson er at skabe en positiv forandringsproces for den unge, som kan ses ved en vedvarende adfærdsændring. Målgruppen er unge i udsatte positioner mellem ca. 8 – 18 år samt unge i efterværn op til 23 år. Kendetegnende for mange opgaver er, at der er sociale og psykiske udviklingsmæssige udfordringer, ofte skolevægring i forskelligt omfang samt familie- og skilsmisseproblematikker i spil.

Gennem individuel indsats skal du give de unge indblik i deres muligheder og udfordringer, oftest i tæt samarbejde med familien og den unges øvrige netværk. Du skal afhjælpe problemer i forhold til ringe skolegang, netværk og øvrige sociale funktioner, og du skal understøtte udvikling af et hensigtsmæssigt funktionsniveau hos den enkelte unge.
Arbejdet med målgruppen er en dynamisk vekselvirkning mellem samtale, aktiviteter, rådgivning og vejledning samt praktisk støtte, både til den unge og som en del af forældresamarbejdet. Du skal kunne skabe og fastholde en relation som du kan arbejde ud fra, og du skal kunne agere som rollemodel. Du kommer som kontaktperson til at få tovholderposition i den unges liv, et liv der ofte er præget af kaos og konflikter, og det bliver din opgave at støtte den unge i kontakten med de forskellige aktører der er i dennes liv, såvel i det professionelle og private netværk.

Organisering:
Kontaktpersonerne er en del af FamilieSporet i Børne- og ungerådgivningscentret. FamilieSporet er en tværfaglig afdeling, som består af 14 kontaktpersoner, 12 familievejledere og 7 psykologer. FamilieSporet løser primært opgaver af pædagogisk og psykologisk karakter som bestilles af Familieafdelingen ud fra serviceloven. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Familieafdelingen, PPR, institutioner og skoler omkring udsatte børn, unge og familier.
Faggrupperne i FamilieSporet samarbejder tæt, og på baggrund af forskellige opgavetyper skabes skræddersyede opgaveløsninger målrettet den unges og familiens behov.

Vi søger:
Kollega med engagement, høj faglighed, bred såvel som specifik relevant praksiserfaring. Kollega som har lyst til at tage et medansvar for faglig og personlig trivsel og faglig udvikling i gruppen af kontaktpersoner.

Vi tilbyder:
En arbejdsplads i udvikling, et dynamisk tværfagligt arbejdsmiljø og et introforløb hen over det første år. Derudover tilbyder vi mulighed for medindflydelse på metodeudvikling i tæt samspil med resten af FamilieSporet samt faglige udfordringer og udvikling.
FamilieSporets medarbejdere er fagligt opkvalificeret igennem et internt uddannelsesforløb i en Mentaliseringsbaseret tilgang i opgaveløsningen. Desuden er der implementeret FIT (Feedback Informed Treatment) som metode siden 2018. Begge metodiske tilgange forventes det at nye medarbejdere bliver opkvalificeret i og implementerer som en del af sin pædagogiske praksis.
Kontaktpersonsgruppen tilbyder desuden et kollegialt arbejdsmiljø med dygtige og engagerede kolleger, hvor supervision, FIT- og behandlingskonferencer er en naturlig del af den faglige understøttelse og udvikling.

Vi forventer, at du:
  • Er uddannet pædagog.
  • Har flerårig pædagogisk praksiserfaring, hvoraf en del skal være fra pædagogisk og specialpædagogisk arbejde med børn og unge fra 8 -18 år.
  • Har viden om og erfaring med arbejdet med børn og unge med diagnoser – særligt autisme og ADHD.
  • Er engageret, energisk og kan inspirere og motivere de unge.
  • Kan arbejde selvstændigt i de enkelte familier.
  • Kan samarbejde tværfagligt om opgaverne og være en del af et team.
  • Er interesseret i kontinuerlig videreudvikling af din pædagogiske praksis, arbejder ud fra en Mentaliseringsbaseret tilgang og anvender FIT i opgaveløsningen.
  • Kan planlægge og strukturerer dine arbejdsopgaver samt skabe synligt overblik over dem.
  • Kan dokumentere dit arbejde i skrift og tale.
  • Har kørekort og egen bil.
  • Er fleksibel, nysgerrig, udviklingsparat og med lyst til at lære og lære fra dig.
  • Er fleksibel - da der forekommer aftenarbejde og i særlige tilfælde weekendarbejde.

Vi ser gerne, at du:
  • Har relevant viden om eller efteruddannelse indenfor arbejdet med mennesker med ADHD og/eller autisme.
  • Kan indgå i tilsyn/støtte til unge der hjemtages i egen bolig.
  • Er interesseret i at bidrage til udviklingen af den tværfaglige indsats i forhold til udsatte unge, fx. misbrugsindsatser, kursustilbud til forældre, gruppetilbud, mm.
  • Kan arbejde med målgruppen 8 til 12-årige.
  • Har erfaring eller viden om FIT.
  • Har erfaring eller viden om en Mentaliseringsbaseret tilgang.

Vilkår, yderligere oplysninger og datoer:
Har du uddybende spørgsmål kan du skrive en mail med dine spørgsmål samt dit telefonnummer til afdelingsleder af Kontaktpersonerne Jakob Winther-Larsen på mailadresse [email protected].
Send via linket nederst din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse og erhvervserfaring. Efter aftale med dig indhenter vi referencer.

Løn og ansættelsesvilkår fastsættes efter gældende overenskomst med den forhandlingsberettigede organisation.
I forbindelse med ansættelse indhentes straffe og børneattest.

Vi skal have din ansøgning senest torsdag den. 24. oktober 2019. Vi indkalder til samtale pr. telefon.
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler tirsdag den 29. oktober2019 på Høje-Taastrup Kommune, Bygaden 2, 2630 Taastrup.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Taastrup
  • Torsdag den 24. oktober 2019

Lignende jobs

  • Grundforløb 2 SOSU elev

    Fri kontakt
    Overvejer du at gå i gang med Grundforløb 2 til SOSU – så er du måske en af vores elever!
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Social- og Sundhedsassistent elev

    Fri kontakt
    Drømmer du om en fremtid som Social- og Sundhedsassistent? Ønsker du at få mere viden, flere kompetencer og mere ansvar i dit arbejdsliv? Vil du gøre en forskel for patienter og borgere inden for sundhedsområdet – så er du måske en af vores elever!
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Social- og sundhedsassistent til Møllehøj Plejecen...

    Fri kontakt
    Møllehøj er et hjertevarmt plejecenter, der ligger naturskønt i hjertet af Karlslunde landsby. Vi arbejder dedikeret med at skabe et trygt og meningsfuldt hverdagsliv for beboere, hvor omsorg, respekt og faglighed er i højsædet. Vores team består af engagerede medarbejdere, der alle brænder for at gøre en forskel.
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Kan du lide en alsidig hverdag med de bedste kolle...

    Fri kontakt
    Bøgegruppen er en afdeling på Møllehøj Plejecenter i Karlslunde Landsby. Bøgegruppen består af tre leve-bo miljøer, hvor vores fællesrum er hjertet i husene. Vi arbejder ud fra Tom Kittwoods principper om personcentreret omsorg og arbejder for, at vores beboere har en hverdag med indhold og meningsfuld beskæftigelse.
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 2
16. september 2024 4
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 5
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 5
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 5
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 5
26. august 2024 5
25. august 2024 5
24. august 2024 6
23. august 2024 6
22. august 2024 6
21. august 2024 6