Social- og sundhedsassistent med funktion som ansvarlig vejleder i Hjemmeplejen vest

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Vil du have et spændende job hvor du får ansvaret for at sikre et godt læringsmiljø for social- og sundhedshjælperelever og social-og sundhedsassistentelever samt indgå som kollega i en travl og faglig stolt hjemmeplejegruppe hvor alle passer på hinanden. Så skal du søge denne stilling.

Hjemmeplejen Vest er en voksende hjemmeplejegruppe med + 40 medarbejdere.
Vi kører i 6 forskellige distrikter og dækker Hedehusene, landsbyerne og en stor del af Høje-Taastrup. Vi har el-cykler og biler til rådighed, alt efter hvor man kører.

I Høje-Taastrup Kommune ønsker vi at professionalisere vejlederfunktionen. Vi har derfor pr. 1. februar 2022 valgt at omorganisere vejlederfunktioner, så hvert praktiksted har 2 ansvarlige vejledere.
Funktionen er således helt ny og fortsat under udvikling. Der er planlagt evaluering af funktionen efter sommerferien.

Som Ansvarlig vejleder skal du sikre at eleven får et velkomstbrev, introduktionsprogram, arbejdstidsplan mm, tilrettelægge praktikforløb hvor eleven går med ansvarlig vejleder og andre medarbejdere/kontaktperson på praktikstedet. Eleven skal have opgaver, som gør det muligt for eleven at opnå sine praktikmål, og hvor der tages individuelle hensyn bl.a. ved at inddrage personlige uddannelsesplan og læringsstil.

Støtte og vejlede elever i det daglige arbejde, så de kan udvikle sig fagligt og personligt samt sikre, at uddannelsesplaner løbende justeres. En af de metoder, du forventes at afprøve, er vejledning i grupper.

Udvælge borgere med arbejdsopgaver, der giver eleven mulighed for at arbejde med målene for praktikperioden og den personlige uddannelsesplan.

Afholde vejledningssamtaler, hvor eleven har mulighed for at reflektere/undre sig over arbejdsopgaver og problemstillinger/dilemmaer.

Deltage i og tilrettelægge og afvikle forventnings-, midtvejs- og slutevalueringer med udfyldelse af hjælpeskema og afgivelse praktikerklæring.

Samarbejde med daglig leder, uddannelseskonsulenten og læringsvejleder fra SOSU H ved komplekse elevforløb og ved eventuelle samtaler.

Evaluere elevens faglige og personlige udviklingsforløb, give eleven tilbagemeldinger og sikre at praktikforløbet justeres ved behov

Du bliver en del af en helt fantastisk medarbejdergruppe med super engagerede og faglig dygtige kollegaer. Vi lægger stor vægt på at have et godt arbejdsmiljø med tillid, samarbejde, retfærdighed og fællesskab. Vi gør brug af hinandens forskellige fagligheder, hvilket gør at vi udvikler og gør os dygtigere sammen.

Du får mange samarbejdspartnere, som har stor betydning for, at vi lykkes med at sikre en god og omsorgsfuld pleje til vores borgere. Udover dine tætte kollegaer får du mange samarbejdspartnere både internt i hjemmeplejen, på tværs af Sundheds- og Omsorgscentret og i andre centre.

Det kan nævnes, at i løbet af 2022/2023 flytter hele hjemmeplejen dag/aften og nattevagter, sygeplejen og fælles akutteamet sammen i et fælles hjemmeplejehus.

Vi prioriterer ansøgere som:
  • Er uddannet social- og sundhedsassistent og har mindst 4 års erfaring gerne fra hjemmeplejen.
  • Faglig dygtig social- og sundhedsassistent, som har pædagogiske kompetencer
  • Lyst til fortsat at udvikle dine pædagogiske kompetencer
  • Lyst til at arbejde med elevområdet og være rollemodel
  • Har gennemført praktikvejlederkursus (AMU) på 11 dage
  • IT-kompetencer: kan bruge de mest benyttede IT- værktøjer f.eks. kalender i Outlook og alm. dokumenthåndtering m.m. på PC/IPads
  • Er god til at tage en dyb indånding på en travl dag og bevare overblikket
  • Fordel at have kendskab til Cura

Yderligere information:
Jobbet er en 37 timers stilling med weekendvagt hver 3. weekend
Forventet tiltrædelse er pr. 1. maj 2022
Løn og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst.
I forbindelse med ansættelse indhenter vi referencer fra tidligere ansættelser.
Se Ansvarlig vejleder Funktionsbeskrivelse.

Ansøgningsfrist 1. marts 2022
Motiveret ansøgning, CV med dato for ansættelser, uddannelsesbeviser og anden relevant dokumentation sendes via linket herunder.

Samtaler afholdes d. 7.marts og d. 8.marts 2022

Vil du vide mere er du meget velkommen til at kontakte daglig leder Jette von Holstein på tlf. 61 68 13 16 mellem kl. 8-15 eller på mail: [email protected]

Vi glæder os til at høre fra dig

I Sundhed – og Omsorgscentret er vi ca. 620 medarbejdere med mange forskellige fagligheder, som leverer professionel service i øjenhøjde til borgerne i en af hovedstadens største kommuner. Vores kerneopgave er: ”Sammen med borgeren og ved kompetent tværfagligt samarbejde understøtter vi borgeren i at leve et godt liv.” Hos os bliver du en del af en ambitiøs og mangfoldig arbejdsplads med fokus på høj faglighed og gode relationer.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Taastrup
  • Tirsdag den 01. marts 2022

Lignende jobs

  • Social- og Sundhedsassistent elev

    Fri kontakt
    Drømmer du om en fremtid som Social- og Sundhedsassistent? Ønsker du at få mere viden, flere kompetencer og mere ansvar i dit arbejdsliv? Vil du gøre en forskel for patienter og borgere inden for sundhedsområdet – så er du måske en af vores elever!
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Social- og sundhedsassistent – til fast stilling -...

    Fri kontakt
    Lidt om os, der bor her. Vi er 37 mennesker i alderen 58 – 95, som bor på specialiseret demensafdelinger i Nældebohuset på Nældebjerg plejecenter tæt på Greve station. Da de fleste af os lever med demens i svær grad, har vi brug for din ekspertise og dit gode humør.
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Social- og sundhedsassistent til Møllehøj Plejecen...

    Fri kontakt
    Møllehøj er et hjertevarmt plejecenter, der ligger naturskønt i hjertet af Karlslunde landsby. Vi arbejder dedikeret med at skabe et trygt og meningsfuldt hverdagsliv for beboere, hvor omsorg, respekt og faglighed er i højsædet. Vores team består af engagerede medarbejdere, der alle brænder for at gøre en forskel.
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Kan du lide en alsidig hverdag med de bedste kolle...

    Fri kontakt
    Bøgegruppen er en afdeling på Møllehøj Plejecenter i Karlslunde Landsby. Bøgegruppen består af tre leve-bo miljøer, hvor vores fællesrum er hjertet i husene. Vi arbejder ud fra Tom Kittwoods principper om personcentreret omsorg og arbejder for, at vores beboere har en hverdag med indhold og meningsfuld beskæftigelse.
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
18. september 2024 1
17. september 2024 2
16. september 2024 4
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 5
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 5
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 5
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 5
26. august 2024 5
25. august 2024 5
24. august 2024 6
23. august 2024 6
22. august 2024 6
21. august 2024 6
20. august 2024 6
19. august 2024 6