Uummannaq Sundhedscenter, med sin udsigt til de smukke høje fjelde, søger en sundhedsassistent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Udlandet

Kan du lide den brede sygepleje og vil du gerne være med til at løfte kvaliteten med mig? Så er det dig jeg søger.

Jeg sidder som den nye grønlandske afdelingssygeplejerske i Uummannaq sundhedscenter med min brede erfaringer indenfor Det Grønlandske Sundhedsvæsen, og vil gerne øge kvaliteten i sygeplejen, og derfor søger jeg en sundhedsassistent pr. 1. oktober 2024 eller efter aftale.

Vi søger dig, der:
  • Har bred klinisk erfaring fra primær og sekundær sundhedssektor
  • Det er ønskelig at du er dobbeltsproget dansk/grønlandsk
  • Er struktureret, serviceminded
  • Har erfaringer for fra arbejde tværfagligt og tværsektorielt
  • Er glad for at arbejde med de indlagte
  • IT på brugeniveau, (EPJ – COSMIC)
  • Har lyst til at indgå i et dynamisk team
  • Er udadvendt, fleksibel og god til at samarbejde
  • Du vil få en leder der gerne bruge din potentiale, især hvis du har særlig interesser såsom bygdeansvarlig eller nøgleperson for de psykiatriske patienter


Vi tilbyder:
  • God introduktion
  • Gode kollegaer
  • Mulighed for faglig og personlig udvikling
  • Din arbejdstid vil være 40 timer / med skiftende vagter
  • Du er indstillet på en fast stilling, eller længere vikariat er også muligt


Om os:
Regionssygehuset er en del af Sundhedsregion Avannaa. De øvrige sundhedscentre i regionen er Qaanaaq, Upernavik og Uummannaq.

Sundhedscenteret i Uummannaq varetager den primære sundhedstjeneste for byen, herunder de fem bygder Ukkusissat, Niaqornat, Saattut, Ikerasak og Qaarsut med et samlet indbyggertal på godt 2.500 indbyggere. Byen Uummannaq er kendt for sine smukke, høje og stejle fjelde. Uummannaq betyder hjerteformet fjeld.

Uummannaq sundhedscenter er et sundhedscenter, som rummer lægekonsultationer og sygeplejekonsultationer, skadestue som tilknyttet til sengeafdeling, livsstilsambulatoriet/ Inuunerissaavik, laboratoriet, sengeafdeling, apotek samt sundhedpleje. Der er personale til at tage sig af audiometri delen og personale som kan tage røntgen. I hverdagene er der to tolke til rådighed. Vi er ca. 38-40 ansatte i sundhedscenter hvor vi modtager henvendelser fra bygderne og fra byen, i tæt samarbejde med Regionssygehuset Ilulissat.

Der er 10 sengepladser i sengeafdelingen, der er en enestue som er beregnet til en observationsstue.

Som sundhedsassistent, er du primært ansat i sengeafdelingen, og indgår i skiftende vagter og påtager dig sammen med de øvrige ansatte, almindelige patientrelaterede sygeplejeopgaver.

Vi har en meget blandet patientklientel bestående af bl.a. akutte indlagte, medicinske, psykiatriske, palliative patienter og sociale relaterede patienter. Mange arbejdsopgaver vil ligne de arbejdsopgaver, som findes på andre sengeafdelinger og derfor vil det være godt med erfaring fra andre steder. I vagterne varetages plejeopgaverne sammen med medhjælperne og sygeplejerske.

Det Grønlandske Sundhedsvæsen – Bredde, udfordring og faglig stolthed
Det Grønlandske Sundhedsvæsen hører under Departementet for Sundhed, og er organiseret i 5 regioner, 8 kliniske områder, Landstandplejen, Det Grønlandske Patienthjem og sundhedsvæsenets Driftsområde.

Søger du faglige udfordringer, er du nysgerrig og kan du lide at arbejde bredt, så er et job i Det Grønlandske Sundhedsvæsen noget for dig.
Du kan læse mere om Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.gl

I Grønland er der rig mulighed for at leve et aktivt fritidsliv. Om sommeren er vandring, hvalsafari, jagt, fiskeri og sejlture oplagte aktiviteter. Vinteren byder på nordlys og masser af skiløb og hvis du bor nord for polarcirklen, kan du køre på hundeslæde. I de større byer findes der masser af kulturliv med sportsklubber, kunstudstillinger, koncerter, cafeer og restauranter. Du kan læse mere om den region jobbet er placeret i på www.peqqik.gl

Statsborgerskab
Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

Løn og ansættelse
Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Kandidater, der besidder supplerende kvalifikationer udover de i ovenstående specificerede, såsom relevante diplom- eller masterniveauer, kan være berettiget til yderligere honorering i henhold til gældende overenskomst og virksomhedens retningslinjer.

Bolig
Der anvises bolig efter de i Det Grønlandske Sundhedsvæsen til enhver tid gældende regler.

Ansøgning
Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes i PDF-format via www.gjob.gl

Startdato: D. 1. oktober 2024 eller efter aftale

Ansøgningsfrist: D. 26. august 2024

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

Kontakt
Information om stillingen kan indhentes ved afdelingssygeplejerske Sofie Broberg på tlf.nr. (+299) 947145 eller på e-mail [email protected] eller Ledende regionssygeplejerske Dorte Skaarup Schmidt på e-mail [email protected]
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Udlandet

Jobbet er oprettet på vores service den 18.7.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Udlandet
  • Mandag den 26. august 2024

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Udlandet

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Udlandet over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter i Udlandet.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter i Udlandet over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 3
18. august 2024 4
17. august 2024 5
16. august 2024 5