Social- og sundhedsassistent til demensafdelingen ved Område Kærdalen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejen

SSA søges til demensafdelingen, Område Kærdalen, Vejen 30 timer om ugen, med tiltrædelse 01.05. 2020 eller efter aftale.

Samhørighed og værdighed er to nøglebegreber i demensomsorgen, hvor borgernes trivsel er i højsædet. Kan du se dig selv i et team, hvor fælles faglighed er omdrejningspunktet, er det lige dig vi søger.

Vi søger en engageret, selvstændig SSA som aktivt kan:
  • Indgå i den koordinerende rolle i hverdagen og bidrage med vidensdeling og struktureret opfølgning i det daglige. Du vil blive en del af vores fagligt stærke team bestående af SSH, SSA, Pædagogisk Ass. og pædagog som i dialog med samarbejdspartnere sørger for et kvalificeret borgerforløb i bo enheden.
  • Vise god situationsfornemmelse, et godt overblik og kan lide at arbejde med psykiatriske problemstillinger samt iværksætte pædagogiske tiltag, herunder planlægge faglig vejledning i samarbejde med gr. Leder, demens nøgleperson og eksterne samarbejdspartnere kompetencer. Din tilgang og vilje til at samarbejde på tværs og " tænke ud af boksen i opgaveløsningen" er afgørende. Der gives grundig introduktion og oplæring til opgaven.

  • Bidrage til at opprioritere demensomsorgen og de psykiatriske udfordringer vi møder, da vi tror på og til stadighed arbejder hen imod individuelle metoder, til den enkeltes trivsel i hverdagen. Vi understøtter hinanden i arbejdet, og hjælper hinanden i svære udfordringer, til den enkelte borgers bedste. Samtidig prioriterer vi samarbejdet med de pårørende og øvrige samarbejdspartnere meget højt.
  • Du er medvirkende til, konstant at holde fokus på og medvirke aktivt til et godt arbejdsmiljø, så vi kan koncentrere os om kerneopgaven og bevare arbejdsglæden, som er i rigtig høj kurs hos os.
  • Du er villig til at arbejde for Vejen kommunes værdier i enhver sammenhæng.

Vi arbejder i skiftende vagter dag og aften, men tager gerne individuelle hensyn. Den ledige stilling er overvejende aftenvagt og 5 weekender over 12 uger.

Demensafdelingen på Kærdalen består af to bo enheder med i alt 14 faste boliger og 1 aften/nat plads. Derudover er der 3 midlertidige pladser og en ferie bolig. I tilknytning til afdelingen er der et demensdaghjem, hvor der kommer op til 8 hjemmeboende borgere alle hverdage.

Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst. Derudover gives et tillæg for at arbejde i specialenhed

I din ansøgning bedes du opgive mindst en reference person.

Ansøgningsfrist kl. 12.00 den 19.03. 2020 og forventet samtaler 23.03 og evt. 27.03.2020.

Vi glæder os rigtig meget til at modtage din ansøgning.

Yderligere oplysninger om stillingen ved henvendelse til Sigrid Rindom, gruppeleder demensafdelingen, Område Kærdalen. Tlf. : 30170595

Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen "send ansøgning". Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.

Overvejer du at flytte til Vejen? Så kan du få hjælp til bosætning. Se mere på http://flyttilvejen.dk

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=75d928b6)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejen.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Vejen
  • Torsdag den 19. marts 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Vejen

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Vejen over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter i Vejen over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1