Social– og Sundhedsassistenter med øje for rehabilitering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vodskov

Løvdal er et §105 Botilbud med lejligheder til 30 voksne mennesker med varierende grader af psykisk og fysisk funktionsevne. Løvdal er en fantastisk matrikel, med kompetente kollegaer og en afvekslende gruppe af mennesker bosat i lejlighederne. Her er utrolig mange personligheder, som har brug for/er afhængige af, at du kan dit fag og er stolt over, at du kan arbejde tværfagligt, rehabiliterende og bevidst med; hvornår du arbejder ud fra udvikling, støtte eller omsorg.

Du vil få dygtige kollegaer, som kun vil den enkelte det bedste og som er i fuld gang med at arbejde med attraktive arbejdspladser med hovedfokus på kerneopgaven ud fra vores Fælles Faglige Ståsted. Desuden er der bred erfaring ift. at arbejde sammen med mennesker som til tider kan benytte udadrettet og/eller selvskadende kommunikationsformer. Alle som bor på Løvdal har behov for at være i et særligt tilrettelagt - og for flere skærmet pædagogisk miljø. På Løvdal leves livet med udgangspunkt i den enkelte og den enkeltes ønske til hverdagslivet, hvor arbejdet for dig som ansat består i alt fra medicinhåndtering til madlavning sammen med de mennesker vi er her for.

Vi garanterer en afvekslende hverdag med masser af sundheds- og pædagogfaglige udfordringer, hvor det kræver; at du kan bevare roen og skabe overblik sammen med de mennesker vi er her for. Løvdal er i vækst, derfor søges social -og Sundhedsassistenter til mellem 30 og 37 timer gennemsnitlig om ugen med tiltrædelse den 1. januar 2022(beskæftigelsesgraden varierer, da vi har erfaring for, at det opleves lukrativt selv at kunne vælge, om der ønskes fuldtid eller mindre).

Vi er et døgntilbud og derfor skal du kunne indgå i en vagtplan med skiftende arbejdstider, herunder primært aften og hver anden weekend samt på helligdage – vær opmærksom på, at ferier altid tilrettelægges med kerneydelse som første prioritet. Ønskes rent aftenvagter kan dette imødekommes.

Vi har en forventning om, at du indgår aktivt i opkvalificering og er nysgerrig i tilgangen for at forstå, at det enkelte menneske altid udtrykker sig ud fra det bedste det har lært. Vi arbejder ud fra Low Arousal tilgang med fokus på kerneopgaven– Menneskets uafhængige liv gennem udvikling, støtte og omsorg.

Vi vil især lægge vægt på ansøgninger, hvor det er tydeligt hvorfor du motiveres til at blive en del af Teamet på Løvdal og hvad det er du fagligt brænder for. Og dermed også kan bidrage særligt med til vores kerneopgave. Bo -og Støttecenteret er en del af Aalborg Kommunes Fagcenter for Særlige Tilbud.

Som et lille notabene så er det en praktisk fordel hvis du har kørekort B, da der indimellem skal køres i vores mini busser.

Hvis du kan se dig selv som en del af vores engagerede og erfarne team på Løvdal, så skal du søge elektronisk via denne side.

Arbejdsstedets adresse:
Løvdal er beliggende i det skønne Hammer Bakker i Vodskov.
Bodil Hjorths Vej 12, 9310 Vodskov.

Vil du vide mere?
Du er velkommen til at kontakte assisterende leder Betina Skjødt Pedersen på tlf. 31 99 09 38 på hverdage i tidsrummet mellem kl. 9 og 10. Tages telefonen ikke, så læg en besked på telefonsvaren med dit navn og dit nummer, så får du et opkald.

OBS! Der afholdes efter ansøgningsfristen ansættelsessamtaler og indkaldelsen sker via mail. Du skal derfor være opmærksom på, at indkaldelsen kan ryge i dit spamfilter.

Ansøgningsfrist
Hvis du selv eller en du kender kunne være en mulig kandidat til en af stillingerne, så endelig få ansøgt. Der er ansøgningsfrist til den 22. november 2021.

Løn- og ansættelsesvilkår
Efter gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Forud for endelig ansættelse skal der foreligge en straffeattest og indhentes referencer.

Læs mere om Ældre- og Handicapforvaltningen
På Aalborg Kommunes hjemmeside kan du læse om kommunens og forvaltningens struktur, politikker, målsætninger og meget mere.
Aalborg Kommune
Personalepolitik

Læs mere om Ældre- og Handicapforvaltningens vision og strategiske ledelsesudvikling
Bliv klogere på Ældre- og Handicapforvaltningens vision
Frihedsbrevet skal sætte organisationens fulde potentiale fri (aalborg.dk)

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

Aalborg Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=c1a9afae)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Vodskov.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Vodskov
  • Mandag den 22. november 2021

Lignende jobs

  • Sosu-assistent i Nordjylland

    [xxxxx] er 1. leverandør i Brønderslev Kommune. Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår d..
    • SOSU-assistent
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Aalborg

    Er din drivkraft at være med til at gøre en forskel, men er du træt af lange kørelister? Så har vi løsningen! Vi søger dig, der:Er uddannet social- og sundhedsassistent Er motiveret af at g..
    • SOSU-assistent
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Frederikshavn

    Leder du efter et job med ansvar, faglig udvikling og gode kollegaer. Ønsker du indflydelse på timeantal, egen vagtplan og evt. blandede vagter?Kan du svare ja til ovenstående, så er det dig vi..
    • SOSU-assistent
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Sosu-assistent (vikar) i Aalborg

    SOSU-assistent søges til organisation/virksomhed i Aalborg
    • SOSU-assistent
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Vodskov

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Vodskov over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter i Vodskov over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1