Behov for efterlønnere og pensionister med sundhedsfaglig baggrund

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vodskov


Er du gået på efterløn eller pension fra et job, som social- og sundhedsfaglig medarbejder, har vi behov for din hjælp til at komme igennem en periode med et højt smittetal grundet covid-19

Senior og Omsorg i Aalborg Kommune ser lige nu ind i en periode, hvor der er behov for ekstra kvalificerede ressourcer på plejehjem, i hjemmeplejen og i sygeplejen. Der er behov for medarbejdere, der har en sundhedsfaglige uddannelse, og som har erfaring gerne fra det kommunale område. Du vil gøre en stor forskel for de sundhedsfaglige medarbejdere, som har behov for en ekstra kollega til at hjælpe dem i hverdagen.

Hvis du tidligere har arbejdet som social- og sundhedsassistent, social- og sundhedshjælper, sygeplejerske, sygehjælper eller lignende, og du har lyst til at tage vagter på plejehjem, i hjemmeplejen eller sygeplejen, vil vi gerne høre fra dig. Du vil blive tilbudt vagter ift. dine erfaringer, og du bestemmer selv, hvor mange timer og i hvor lang tid, du vil byde ind.

Vi gør opmærksom på, at du efter de nye regler pr. 1. januar 2022 ikke modregnes i efterløn og pension ved at tage corona-relaterede vagter. Det kan du se mere om her

Vil du vide mere?
Hvis du har spørgsmål i forhold til dine muligheder, kan du skrive til [email protected] og du vil hurtigt få svar på dine spørgsmål eller blive ringet op, hvis du opgiver dit telefonnummer i mailen.

Vi vil gerne høre fra dig snarest. Når vi har modtaget din henvendelse/ansøgning, vil vi snarest muligt kontakte dig og give en status i forhold til behovet for ekstra ressourcer.

Løn- og ansættelsesvilkår
Efter gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Forud for endelig ansættelse skal der foreligge en straffeattest.

Send ansøgning
Du kan tilbyde din hjælp ved at give udfylde den formular, som kommer frem, når du trykker send ansøgning.

Aalborg Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=e04514eb)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Vodskov.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Vodskov
  • Mandag den 21. februar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Vodskov

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Vodskov over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter i Vodskov over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
21. august 2024 1
20. august 2024 1