Handicaphjælper til stilling på minimum 24 timer ugentligt i Elev, nær Aarhus, søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Århus C

Er du en pligtopfyldende og pålidelig kvinde mellem 22-47 år, med en god og positiv energi, der leder efter et job, hvor du skal være med til at gøre min hverdag så let som muligt, så jeg har overskud til det der virkelig betyder noget!

Jeg søger en hjælper, med oplæring og opstart snarest muligt. Du skal være indstillet på at tage ekstra vagter med meget kort varsel, i tilfælde af sygdom hos en af dine kollegaer. Dine vagter vil som udgangspunkt være 12-timers vagter, men også 24 og 9 timers vagter fordelt på enkelte af ugens hverdage. (du har altså fri weekend og helligdage). Der kan forekomme ekstra 24 timers vagter med kort varsel. Du vil blive en del af et hjælperteam på 5, hvor det forventes at I hver især er fleksible med at få vagtplanen til at gå op, og dækker for hinanden ved sygdom og ferier. Jeg forventer, at du ønsker jobbet i en længere periode, da jeg har brug for et stabilt team af medarbejdere.

Du skal fungere som mine arme og ben, og altså hjælpe mig med at det jeg ikke selv kan.

Du er en vigtig del i at min hverdag kommer til at fungere, og er derfor med til alt lige fra træning og indkøb, til dyrlæge og hospitalsbesøg. Det er derfor også et krav at du har kørekort, og er en erfaren bilist.

Jeg er en positiv og livsglad kvinde på 32 år, der bor i et lille hus med min hund. Jeg er et stort familiemenneske, som går rigtig meget op i mit hjem og min have, og derudover elsker jeg at være kreativ. Jeg går meget op i blomster, planter og naturen, så forvent at høre en masse om det, imens vi er ude på lange ture med hunden.

I min hverdag har jeg nogle ugentlige aktiviteter, heriblandt ridefys og bassintræning, hvilket det forventes du også deltager i.

Det er vigtigt for mig at være pæn og præsentabel, og sidst men ikke mindst, holder jeg meget af at bo i et rent og pænt hjem. Jeg har børneleddegigt, og har haft det siden jeg var helt lille. I forhold til andre gigtpatienter er jeg meget hårdt ramt af dette i hele kroppen, hvilket betyder at jeg har mange ødelagte led, og været igennem utallige operationer, og er derigennem fuld af metal. Jeg har meget dårlig balance og er elkørestolsbruger. Jeg har smerter døgnet rundt, så mit overskud er varierende, og der er derfor ikke nogen dage der er ens. Du skal derfor også være klar på varierende arbejdsopgaver, men som udgangspunkt søger jeg en hjælper der skal være god til at tage tingene af sig selv der skal:

  • Være glad for hunde, og ikke være allergisk overfor hund. Min hund er en vigtig del af mit liv, så det forventes at du giver hende lige så meget kærlighed og opmærksomhed, som jeg selv gør.
  • Være en erfaren bilist, da det er vigtigt for mig at være tryg, når vi er ude og køre.
  • Være indstillet på at yde personlig hjælp og pleje, og yde praktisk hjælp i mange forskellige afskygninger
  • Ledsage mig til diverse aktiviteter, herunder fys, basintræning, ridefys, hospitalsbesøg mm.
  • -Huslige pligter i hjemmet. Du har en praktisk sans og kunnen inden for madlavning, oprydning og rengøring. Du skal besidde en god portion ordenssans, struktur og selvstændighed.

Idet jeg holder af at hygge mig med forskellige kreative projekter, og kan få brug for hjælp til det, vil jeg sætte pris på, at du også finder det kreative spændende.

Skriftlig ansøgning sendes snarest (med vedlagt billede) til [email protected] jeg ønsker kun at modtage seriøse henvendelser.

Jeg ser helst at du kan opfylde mine "krav" ellers vil du ikke blive kaldt til samtale.

Da jeg akut mangler en hjælper, holdes samtalerne løbende, og ansætter så snart jeg finder den rette til jobbet.

Bliver du kaldt til samtale skal du vide, at du skal få taget en Corona test og have svaret, før du kan komme til den egentlige samtale.Jeg ser frem til at høre fra dig!

Med venlig hilsen Rikki

Jeg kontakter kun brugbare ansøgninger pr. mail, men er du ikke blevet kaldt til samtale inden udgangen af juni, er jobbet blevet besat til anden side.

Som person trives du med mange alsidige opgaver, lige fra madlavning til havearbejde. Du er glad, positiv og engageret i dit arbejde. Du er pligtopfyldende, ansvarsbevidst og pålidelig, og har en god situationsfornemmelse. Du har en god portion humor, men kan også være seriøs, når det kræves.

Da jeg har en BPA-ordning, vil det være mig der er din arbejdsgiver.

Spørgsmål til jobbet - kontakt Rikki: [email protected]

Jobcenter Aarhus kan ikke besvare spørgsmålene.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-hjælper", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-hjælper
  • Århus C
  • Søndag den 20. juni 2021

Lignende jobs

  • Handicaphjælper i Århus ( K )

    Handicaphjælper i Århus ( K ) Søges snarest Stilling: en weekend om måned. Som regel delt. Fra kl.07 til kl. 17 hver gang. Du skal også kunne køre mig om aftenen til møder o. Lign. efte..
    • SOSU-hjælper
    • Højbjerg
    Få mere info
  • Hjælper - Deltid

    SPS-medarbejder søges snarest til mandlig studerende fra uge[xxxxx]) Han starter med uddannelsen International Virksomhedskommunikation i Engelsk på Aarhus Universitet Pga. muskelsvind, er..
    • SOSU-hjælper
    • Århus C
    Få mere info
  • Aftenvagt fast stilling kl. 17-21

    Kom og bliv en del af vores fantastiske team i aftenvagen på Fortegården. Vi søger en engageret og fleksibel person til en fast stilling i aftenvagten med mødetiden 17-21. Hos os vil du få muli..
    • SOSU-hjælper
    • Risskov
    Få mere info
  • Social- og sundhedsarbejder

    Er du vores nye engagerede og stabile afløser/timevikar til Bøgeskovhus? På Bøgeskovhus søger vi afløser/timevikar til faste vagter, enten hver 2. eller hver 3. weekend. Vagterne ligger primært..
    • SOSU-hjælper
    • Viby J
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-hjælper i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-hjælper i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-hjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-hjælper i Århus C over tid

Dato Alle jobs som sosu-hjælper
7. september 2024 2
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 4
22. august 2024 5
21. august 2024 5
20. august 2024 5
19. august 2024 4
18. august 2024 4
17. august 2024 4
16. august 2024 4
15. august 2024 4
14. august 2024 6
13. august 2024 6
12. august 2024 6
11. august 2024 6
10. august 2024 6
9. august 2024 8
8. august 2024 7