Bofællesskabet Birkedalen søger nattevagt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brabrand

Solbakken, Bofællesskabet Birkedalen

Vi søger en nattevagt gennemsnitlig 37 timer ugentlig fra d.1.6.2022. Bofællesskabet er beliggende Hejredalsvej 142 i Brabrand.

På Birkedalen bor 12 voksne beboere, der alle har betydelige og varige psykiske/fysiske funktionsnedsættelser. De fleste beboere sover godt om natten, men enkelte kan periodisk have ustabil søvnrytme og skal hjælpes i seng igen. Nattevagten vil have en nattevagtskollega i et bofællesskab lige ved siden af Birkedalen.

Udover at være til rådighed for beboerne, er der en del praktiske opgaver indlagt i nattevagtsopgaven. Nattevagten tager sig bl.a. af rengøring af alle fællesområder og vasker klude. Nattevagten er ansvarlig for udfærdigelse af egenkontrol o.a. Nattevagten hjælper om morgenen og er ansvarlig for at 2-3 beboere bliver klar til at komme på arbejde på aktivitetscentrene mv. Dette kan også indebære hjælp til personlig pleje.

Vi søger en nattevagt som:

  • trives med natarbejde, og som kan arbejde selvstændigt og alene i nattens løb
  • sætter en ære i at sikre, at der er rent og pænt i de fælles lokaler
  • møder verden med humor og et smil
  • er mødestabil

Din arbejdstid er som udgangspunkt fra kl. 23:15 til kl. 8.30, og du skal hovedsagelig arbejde 4 til 5 nætter ad gangen og hver anden weekend. Der arbejdes ud fra en 4 ugers rulleplan. Der arbejdes efter gældende overenskomst for omsorgsmedhjælpere.

Solbakken er et selvejende botilbud under foreningen Jysk børneforsorg/Fredehjem med driftsoverenskomst med Aarhus Kommune.

Nærmere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til afdelingsleder Marianne Wedege 87133314 eller souschef Lone Svenningsen på tlf. 30244818.

Samtaler afholdes løbende.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-hjælper", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-hjælper
  • Brabrand
  • Søndag den 29. maj 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sosu-hjælper i Brabrand

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-hjælper i Brabrand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-hjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-hjælper i Brabrand over tid

Dato Alle jobs som sosu-hjælper
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1