Bofællesskabet Birkedalen søger flex-medarbejder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brabrand

Solbakken, Bofællesskabet Birkedalen

Flex stilling 16 timer ugentlig i Solbakkens bofællesskab Birkedalen.

Er det mon dig der er morgenfrisk og vil være med til at sikre, at 1-2 beboerne kommer godt op og afsted på arbejde i deres aktivitetstilbud i hverdagene?

Er du klar på at have en arbejdstid fra kl. 6.30-10.30 i 4 dage om ugen fordelt på mandage, tirsdage, torsdage og fredage?

Vi søger en medarbejder i Flex-ordning fra den 1. juli 2022, – meget gerne tidligere, hvis det er muligt. Bofællesskabet er beliggende på Hejredalsvej i Brabrand.

Birkedalen er et bofællesskab for mennesker med vidtgående og varige funktionsnedsættelser. Der bor 12 beboere i alderen 37-69 år, og alle har egen 2-rums lejlighed med badeværelse. Der er fælles opholdsrum, hvor flere af beboerne spiser sammen og mødes til socialt samvær. Beboerne har brug for megen hjælp og støtte. 11 af beboerne har dagtilbud og nyder at komme afsted på arbejde på diverse Aktivitetscentre.

Birkedalens vigtigste opgave er at være et godt hjem for beboerne, hvor de mødes med en anerkendende og ressourcefokuseret tilgang. I den pædagogiske tilgang er der fokus på at give beboerne de bedste muligheder for at udfolde deres potentiale og mestre eget liv med respekt for deres forskellige forudsætninger og ressourcer.

Arbejdet består i at hjælpe 1-2 beboere med personlig hygiejne, påklædning, morgenmad og hvad, der ellers hører til for at blive klar til bussen kommer. Når beboerne er taget afsted, vil der være praktiske opgaver, der skal løses ligesom det også kan forekomme at skulle ledsage en beboer til læge / tandlæge o.a.

Vi forventer, at du har stor lyst til at indgå i et velfungerende team af medarbejdere og er god til at samarbejde. Ligeledes er det forventningen, at du er stabil og ansvarsfuld. Du har et godt humør, godt overblik, og har kørekort.

Løn og ansættelsesvilkår: Aflønning sker i henhold til gældende overenskomst for omsorgsmedhjælpere. I forbindelse med ansættelse indhentes straffeattest på ansøger. Ansættelsen er en begivenhedsansættelse, da den følger en tillægsbevilling til en konkret beboer.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende, så send hellere din ansøgning i dag end i morgen. Vi glæder os til at høre fra dig.

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til afdelingsleder Marianne Wedege på tlf. 8713 3314.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-hjælper", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-hjælper
  • Brabrand
  • Torsdag den 30. juni 2022

Lignende jobs

  • Sosu-hjælper i Århus N

    SPS hjælper søges til sød og kreativ ung mandlig studerende fra d. 26. august 2024Han skal starte Bacheloruddannelsen i Medievidenskab på Aarhus Universitet efter sommerferienHan er født me..
    • SOSU-hjælper
    • Århus N
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Viby J

    Ledsager søges til sød kvinde på 78 år i Viby. Borger er svagtseende og bruger en markeringsstok. Borger vil gerne holder ledsager under armen, det giver hende tryghed -og så kan hun også gå ra..
    • SOSU-hjælper
    • Viby J
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Viby J

    Ledsager søges til borger på 74 år, med et synshandicap. Borger har et synshandicap, hun har 4% restsyn og kan fint orientere sig. Hun går med blindestok og går selvstændigt. Hun er en sød og r..
    • SOSU-hjælper
    • Viby J
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Århus

    Om jobbet:Som social- og sundhedshjælper i Pleje & Rehabilitering i Beder/Malling varetager du uddelegerede sygeplejeopgaver samt pleje og praktisk hjælp til borgere i eget hjem. Alle medarbejdere .
    • SOSU-hjælper
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-hjælper i Brabrand

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-hjælper i Brabrand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-hjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-hjælper i Brabrand over tid

Dato Alle jobs som sosu-hjælper
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1