Handicaphjælper til pige fra Halvrimmen.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brovst

Vi er en familie fra Halvrimmen bestående af far, mor og tre børn på 12, 10 og snart 9 år, som søger en hjælpende hånd i hverdagen.

Jobbet består primært af hjælp til husholdning og madlavning til Vienna, hjælp til træning af Vienna og som ekstra hånd til pasning af Vienna.

Vienna er snart 9 år og multihandicappet. Hun er spastisk lammet i hele kroppen, har svær epilepsi og er meget svagtsynet. Hun har intet sprog, men øver kommunikation med mimik og lyde. Vienna har ingen selvstændige funktioner, men har sin egen vilje og kan på sin egen måde sige til og fra. Hun skal have hjælp til alt og kræver mandsopdækning hele døgnet. I mange henseender er hun som et spædbarn. Vienna er på ketogen diæt som led i behandling af hendes epilepsi, og det betyder, at alle måltider skal afvejes og laves specielt til hende, da hun ikke kan spise den mad, som resten af familien får.

Mor arbejder hjemme, hvor hun træner Vienna efter metoderne Avanceret Biomekanisk Rehabilitering (ABR) og Anat Baniel Method (ABM). Vi vægter højt, at du har interesse i at lære teknikkerne, sådan at du indimellem vil kunne deltage i træningen. Der vil i den forbindelse blive tale om deltagelse i betalte kurser af 2-3 dages varighed ca. 12 gange årligt. Der vil også kunne blive tale om at skulle køre med Vienna til træning og sygehusbesøg med overnatning flere steder i landet. Det er derfor nødvendigt, at du har kørekort. Vienna får hver uge undervisning i hjemmet af en pædagog fra Brovst Skole, og du vil skulle deltage i de pædagogiske tiltag i denne forbindelse.

Alle tre børn er født meget for tidligt, og for de to ældste betyder det, at de hver især er meget sensitive. Storesøster på 10 år er en stille og blid pige, som i perioder har problemer med ledsmerter, hvilket især giver hende udfordringer i vinterhalvåret. Storebror på 12 år har Aspergers syndrom, som er en autismeform, og har ADHD. Han går i specialklasse og hans udfordringer gør, at han ofte har behov for meget kontakt og hjælp til at rumme hverdagen efter at have været i skole.

Du vil komme til at betyde meget i både Viennas og resten af familiens hverdag, og det er derfor vigtigt, at du har lyst til og mod på at arbejde med børn med specielle behov. Det vil være en fordel at have erfaring med børnepasning, men dette er ikke et krav, ligesom det ikke er en forudsætning, at du på forhånd har erfaring med hjemmetræning. Da Vienna ikke kan hverken sidde eller gå selv og er på arm størstedelen af tiden, er det vigtigt, at du fysisk kan holde til og er indstillet på mange tunge løft. Da Vienna er meget sensitiv, må du forvente en længere periode, før hun er glad og tryg ved dig, hvorfor den første periode i jobbet må forventes ikke at indeholde selvstændig pasning eller træning af Vienna.

Vores forventninger til dig er, at du er mindst 18 år, pligtopfyldende, ansvarsbevidst og pålidelig, at du kan arbejde selvstændigt, har øje for, hvor der mangler en hånd, og at du ikke er bange for at tage fat. Vi ser gerne, at du er interesseret i mindst et års ansættelse.

Der er tale om ansættelse 30 timer om ugen, der som hovedregel er placeret på hverdage fra ca. 8.00-14.00 eller efter nærmere aftale og vil som hovedregel fastlægges 4-6 uger frem. Vi forventer fleksibilitet i forhold til ændringer ved for eksempel sygehusaftaler, indlæggelser, møder, kurser mm. Aflønning sker bagudrettet via Jammerbugt Kommune og følger gældende takst for pædagogmedhjælpere. Ansættelsen er ikke dækket af overenskomst.

Tiltrædelse snarest muligt.

Ansøgning sendes til [email protected] senest d. 1.8.2021

Ansættelsessamtaler forventes afholdt umiddelbart efter ansøgningsfrist.

Ved spørgsmål til jobbet er du velkommen til at ringe på tlf. 28747368.

Mvh.

Familien Holst Lorentsen

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-hjælper", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brovst.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-hjælper
  • Brovst
  • Torsdag den 26. august 2021

Lignende jobs

  • Sosu-hjælper i Aalborg

    SOSU-hjælper søges til organisation/virksomhed i Aalborg
    • SOSU-hjælper
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Thisted

    Ekstra Ledsager søges til kvinde på 91 år, med et synshandicap. Borger har 10% syn tilbage på det ene øje og du skal derfor være borgers øjne når I færdes ude i trafikken, og f.eks. hjælpe med .
    • SOSU-hjælper
    • Thisted
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Nordjylland

    Vil du arbejde med skønne kollegaer på et helt fantastisk ældrecenter? Kan du se dig selv i en helt central rolle, hvor du er medvirkende til at vores beboere får en indholdsrig hverdag, og en høj .
    • SOSU-hjælper
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Nordjylland

    Botilbud Kirketoften i Hobro tilbyder muligheden for at blive en del af et godt team Vi søger 1 omsorgs- og pædagogmedhjælper. Stillingen er til besættelse 1/9 2024 og er på 30 timer. Arbejdstiden .
    • SOSU-hjælper
    • Nordjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-hjælper i Brovst

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-hjælper i Brovst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-hjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-hjælper i Brovst over tid

Dato Alle jobs som sosu-hjælper
28. juli 2024 1
27. juli 2024 1
26. juli 2024 1
25. juli 2024 1
24. juli 2024 2
23. juli 2024 2
22. juli 2024 2
21. juli 2024 1
20. juli 2024 1
19. juli 2024 1
18. juli 2024 1
17. juli 2024 1
16. juli 2024 1