OK-Fonden Egå søger nye kolleger – måske er det dig?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Egå

Vi søger sosu-assistenter, sosu-hjælpere eller sygeplejersker til dag- og aftenvagt eller aftenvagt. Vil du arbejde et sted, hvor du og dine kære selv har lyst til at bo en dag? Vi håber på, at du vil høre mere, men i stedet for at sende en ansøgning, så ring og book en samtale med det samme. Du skal blot medbringe et kort CV, og så tager vi en samtale på ca. 30 minutter, hvor vi kan møde hinanden.OK-Fonden Egå er et hjem for 72 beboere, hvor livet leves – hele livet. Vi er kendt for at være et hjem med livskvalitet og en meningsfuld og aktiv hverdag, hvor respekten for menneskets egne ønsker og behov står forrest. Det lykkes vi kun med, fordi arbejdsmiljøet, trivslen og fagligheden er i top. Det samme er de fysiske rammer. Vi bor i et lyst og indbydende hus med moderne faciliteter omgivet af grønne områder. Som ny kollega hos os, får du en mulighed for at få en stilling, hvor du vil glæde dig til at komme på job.

Kollegaer der løfter i flok
På plejehjemmet Egå ved vi, hvor vigtigt kollegaskabet er for, at hverdagen fungerer. En af dine nye kollega er Helena på 39 år, som også er social-og sundhedsassistent og demensvejleder. Helena har arbejdet 6 år hos os, og bor i nærområdet sammen med sin familie. Helena oplever, at der en sund kultur på plejehjemmet Egå, som også er nem at komme ind i som ny kollega: ”Jeg synes, vi er gode til at give hinanden konstruktiv feedback, som vi vokser af, og fordi vi kender hinanden godt og er trygge, så kan vi også godt sige, når vi har en lidt dårlig dag”. Helena er generelt glad for den positive tilgang, som vi har til hinanden: ”Vi er gode til at tænke i løsninger frem for begrænsninger. Vi tager tit tingene med et smil, og ingen går og dunker hinanden i hovedet, hvis man laver en fejl”. Helena oplever et stærkt kollegialt fællesskab.Mød flere af dine kommende kollegaer og hør dem fortælle om Egå hér:

Udvikling af nye kompetencer
Vores chef hedder Lotte, og hun vægter kompetenceudviklingen højt. Fokus på udvikling af kompetencer var også en af grundende til, at Helena søgte job på plejehjemmet Egå. Helena ønskede at tillære ny viden, kompetencer og få mere ansvar: ”Der kommer altid ny viden og nye områder. Den udvikling kan medføre et pres, hvis ikke den prioriteres, og det er vi heldigvis gode til her. Tit er det sygeplejersker der spørger assistenterne ind til, hvad de gør. Altså er der ikke hierarki, og vi bruger hinanden godt herude”. Er din udvikling også vigtig for dig?

Ingen ledelse uden den gode relation
For Lotte er kollegaskab og relationerne imellem hinanden helt afgørende og prioriteres derfor højt. Mange af vores kollegaer sætter pris på, at ledelsen prioriterer at møde alle vagtlag – næsten dagligt. ”Du kan ikke være leder uden relationen. Ledelse handler også om relationen og at kende sine medarbejdere.
Stolthed over faglighed og kulturen
Lotte er stolt af medarbejderne og kulturen: ”Egå skal være det sted, hvor man har lyst til at ens mor, far eller en selv skal bo. Vi vægter plejen rigtig højt, men også hvordan vi kan gøre det godt at gå på arbejde".

Arbejdstider, fleksibilitet og personalegoder
Vores privatliv og arbejdsliv skal hænge sammen. Vi er fleksible, og prøver f.eks. altid at hjælpe til løsninger, når nogen gerne vil have fri. Om du vil arbejde fuldtid eller deltid, er op til dig. Timeantallet afhænger af dine behov og ønsker.
Vi værdsætter din indsats, og derfor er der også en række personalegode: Sundhedsforsikring, julegaver, rabat på medlemskab af fitness, spise-med ordning til fordelagtig personalepris. Lønnen er efter overenskomst.Søg jobbet!
Kontakt Louise Bech Nielsen, afdelingsleder mobil 30627102, mail: [email protected]

eller

Sascha Bendixen, afdelingsleder, mobil 20 52 45 79, mail: [email protected]

Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-hjælper", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Egå.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-hjælper
  • Egå
  • Torsdag den 28. oktober 2021

Lignende jobs

  • Sosu-hjælper i Århus N

    SPS hjælper søges til sød og kreativ ung mandlig studerende fra d. 26. august 2024Han skal starte Bacheloruddannelsen i Medievidenskab på Aarhus Universitet efter sommerferienHan er født me..
    • SOSU-hjælper
    • Århus N
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Viby J

    Ledsager søges til sød kvinde på 78 år i Viby. Borger er svagtseende og bruger en markeringsstok. Borger vil gerne holder ledsager under armen, det giver hende tryghed -og så kan hun også gå ra..
    • SOSU-hjælper
    • Viby J
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Viby J

    Ledsager søges til borger på 74 år, med et synshandicap. Borger har et synshandicap, hun har 4% restsyn og kan fint orientere sig. Hun går med blindestok og går selvstændigt. Hun er en sød og r..
    • SOSU-hjælper
    • Viby J
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Århus

    Om jobbet:Som social- og sundhedshjælper i Pleje & Rehabilitering i Beder/Malling varetager du uddelegerede sygeplejeopgaver samt pleje og praktisk hjælp til borgere i eget hjem. Alle medarbejdere .
    • SOSU-hjælper
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-hjælper i Egå

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-hjælper i Egå over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-hjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-hjælper i Egå over tid

Dato Alle jobs som sosu-hjælper
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0