Vi mangler lige dig! - Handicaphjælper søges til 14 årig dreng.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg N

HJÆLP SØGES

(gerne studerende)

Jeg hedder Oscar og er en multihandicappet dreng på 14 år. Jeg søger lige netop DIG til at komme og hjælpe mig, da jeg har brug for hjælp til alt i min dagligdag. Jeg er en meget social dreng, som elsker at komme på ture og at komme ud i naturen, især på min elcykel.

Oftest er jeg en meget glad og smilende dreng, men kan også via mine egne lyde, skælde ud og give udtryk for, hvis der er noget jeg bliver lidt sur over eller bare mangler opmærksomhed J

Jeg søger primært en studerende eller elev, som kan aflaste min mor og far i weekenderne. Du kommer til at dele vagterne med min anden aflaster og typisk arbejder I ca. 2 hele weekender i måneden, primært dagvagter. Samtidig skal I dække hinanden ind ved ferie samt sygdom. Erfaring med at arbejde med anderledes børn, er ikke nødvendigt, da du vil blive grundig oplært af min mor/far, aflaster og min hjælper og du vil ikke komme til at stå alene før du er tryg og sikker i alt hvad der vedrører mig og min hverdag. Jeg og min familie vægter kemien aller højest, da du vil arbejde i et privat hjem i Tarp, Esbjerg og indgå som en naturlig del af vores lille familie.

Desuden er det meget vigtigt, at du er social og udadvendt samt meget snakkende af natur, da jeg er vant til at blive snakket til og med i løbet af dagen. Din vigtigste opgave i løbet af dine vagter er, at dele oplevelser med mig samt at varetage mine behov, såsom mad, væske og personlig pleje. Derfor er det også vigtigt at du kan arbejde selvstændigt, da det er din opgave at tilrettelægge vores dage sammen og dermed at kunne skabe et overblik over, hvad der gavner mig bedst den pågældende dag. Min familie sætter pris på, at du arbejder empatisk samt anerkendende og at du kan varetage stillingen for mindst 1 år, meget gerne længere da oplæringen i sig selv tager en del tid.

Du skal have kørekort, da vi skal på ture sammen i min bil.

Du vil blive aflønnet af Esbjerg Kommune efter gældende overenskomst, ligesom der vil blive indhentet straffeattest samt børneattest.

Hvis du synes det lyder som noget for dig, kan du kontakte min mor Lisbeth på følgende telefonnummer; 26 39 31 53, gerne mellem 09-16.

Kærlig hilsen Oscar

Jeg håber vi ses!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-hjælper", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg N.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-hjælper
  • Esbjerg N
  • Søndag den 29. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sosu-hjælper i Esbjerg N

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-hjælper i Esbjerg N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-hjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-hjælper i Esbjerg N over tid

Dato Alle jobs som sosu-hjælper
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1