- Halsnæs

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksværk

Frederiksværk Plejecenter - Arresøparken

Fagligt engageret social- og sundhedshjælper!

Frederiksværk Plejecenter, Arresøparken, søger en dygtig og engageret social- og sundhedshjælper.

Arresøparken er lyst og venligt indrettet med udsigt til Arresøen.
Vi sætter en ære i at levere en høj faglighed krydret med nærvær og omsorg for vores beboere. Vi bestræber os på at sætte tid af til refleksion over, hvordan vi bedst muligt kan skabe værdi for borgerne.

Arresøparken er bygget op om seks afdelinger med 10 boliger i hver, hvoraf seks boliger er ægteparboliger. Vores små afdelinger er med til at skabe et hjemligt, nærværende og overskueligt hjemmemiljø for borgerne.

Forventninger til dig
Vi er gode til at sætte fagligheden på dagsordenen. Derfor forventer vi af dig, at du løser dine arbejdsopgaver selvstændigt og at du vil indgå aktivt i vores tværfaglige sparring.
Vi arbejder struktureret med triagering i alle vagter, hvor alle fagligheder også deltager.

I vores arbejde med borgerne har vi stort fokus på deres behov og ønsker. Derfor forventer vi af dig, at du er villig til at investere noget af dig selv som menneske, når du er på arbejde. Til gengæld kan vi garantere, at du får mange dejlige oplevelser sammen med borgerne.

Vi ønsker, at du har forståelse for, at konstruktiv kritik, en anderkendende tilgang, samarbejde og dialog skaber værdi i kollegasamarbejdet og med eksterne samarbejdspartnere.

Du skal gerne have kendskab til demens og Tom Kit Woods model. Du skal have et godt humør, som har en positiv indflydelse på beboere, samarbejdspartnere og samarbejdet. Sidst, men ikke mindst, skal du være mødestabil.

Du vil løbende få mulighed for at få lagt nye opgaver på og få tildelt særlige ansvarsområder - uden at blive ladt i stikken. Vi bakker hinanden op, fagligt og kollegialt.

Nye kolleger skal gennemgå Arresøparkens to-dages introduktionsprogram, hvor du bliver klædt på til at varetage dine opgaver her hos os.

Løn og ansættelsesvilkår efter overenskomst.

Ansøgere uden uddannelse vil ikke komme i betragtning.

Samtaler vil foregå løbende.

Du er også velkommen til at kontakte områdeleder Karin Hvidtfeldt Hansen på telefon 51 31 74 15.

Ansøgningsfrist d. 19 december 2019


Om Halsnæs Kommune
Halsnæs er ikke som alle andre. Halsnæs byder på rå, nærværende og autentiske oplevelser i Kongernes Nordsjælland, der giver enestående muligheder for at udfolde sig. Halsnæs er ikke for fint, og det føles ægte. I Halsnæs byder vi folk indenfor i en afslappet stemning, hvor alle kan deltage og være sig selv.

Halsnæs Kommune er en moderne og rummelig arbejdsplads i stadig forandring. Vi er en røgfri arbejdsplads fra 1. august 2020. Læs mere om Halsnæs Kommune på www.halsnaes.dk eller på vores LinkedIn-profil. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=528d83d6)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-hjælper", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksværk.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-hjælper
  • Frederiksværk
  • Torsdag den 19. december 2019

Lignende jobs

  • Handicaphjælper i Farum

    Jeg er en mand på 49 år- har muskelsvind, sidder i El kørestol og bruger ( Astral ) respirator. Jobbet hos mig indebærer personlig pleje og praktisk hjælp. Når jeg sidder i min kørestol er jeg ret .
    • SOSU-hjælper
    • Farum
    Få mere info
  • Social- og sundhedshjælper til aftenvagt på Plejeh...

    Er du den nye kollega vi søger?I Skovhuset har vi fokus på løbende udvikling af den faglige kvalitet. Hvis du vil være med til at udvikle og højne fagligheden og det gode arbejdsmiljø, så send .
    • SOSU-hjælper
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Respiratorisk handicaphjælper - Deltid

    Vil du arbejde som respiratorisk hjælper? Har du erfaring med at arbejde med personlig pleje? Så er denne stilling som respiratorisk handicaphjælper måske noget for dig!Om opgavenStillingen er hos .
    • SOSU-hjælper
    • Hillerød
    Få mere info
  • Faste weekendmedarbejdere til Møllegården

    Er du studerende på en videregående uddannelse eller søger du optjening af point til kvote 2 eller er du uddannet indenfor sundhedsområdet eller drømmer du om, at arbejde med ældre borgere, så er d..
    • SOSU-hjælper
    • Kongens Lyngby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-hjælper i Frederiksværk

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-hjælper i Frederiksværk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-hjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-hjælper i Frederiksværk over tid

Dato Alle jobs som sosu-hjælper
21. august 2024 1
20. august 2024 1