Rekrutteringsfirma

Daglig leder til botilbud i Nordsjælland - borgere med autisme

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Græsted

CareMatch søger for kunde i Nordsjælland -

I botilbuddet skal du vejlede personalet i deres praksis og varetage den daglige ledelse i tæt samarbejde med botilbudsleder, den anden daglige leder og administrative medarbejder. Målet for beboeren er livskvalitet og opgaven over for medarbejderne er trivsel.

Drive tilbuddet

Du bliver medansvarlig for at skabe den gode arbejdsplads. Vi ønsker, at du fokuserer på et solidt kollegafællesskab – hvor I har blik for helheden, at undgå fordømmelse og de særlige vilkår borgerne stiller os.

Du skal i samarbejde med botilbudslederen sikre et højt fagligt niveau og kontinuerlig udvikling af den daglige praksis. Vi arbejder på at maksimere livskvaliteten og minimere mængden af problemskabende adfærd.

Opgaven er at udvikle og styrke de menneskelige potentialer og sikre en høj mentaliseringsevne hos dine medarbejdere. Herunder at løfte den pædagogiske indsats, så vi fortsat er en god arbejdsplads med fokus på faglighed og det gode liv for borgerne.

Opgaverne er ud over personaleledelse typisk generel administration, beskrivelser til tilsyn, kommunikation med sagsbehandlere, pårørendesamarbejde og dokumentation. Herunder:

  • Personaleledelse fra A-Z
  • Følge op på økonomi for teams
  • Sikre at den daglige tilgang til borgerne er i overensstemmelse med vores værdisæt og gældende lovgivning
  • Sikre realistiske udviklingsaktiviteter og opkvalificere vores kompetence til at dokumentere vores refleksioner og dagligdag
  • At have bagvagttelefon ca. hver 3. weekend

Vi er her for at give livskvalitet

Målet for vores indsats er livskvalitet. Vi hjælper vores beboere til et stabilt livsforløb minimum af frustrationer, nederlag og daglige kampe. Det betyder bedre trivsel, færre psykiatriske indlæggelser og markant mindre medicin, og i takt med at borgerens funktionsniveau øges, ændres også behovet for pædagogisk støtte over tid.

Videreudvikling af rammerne og kulturen

Medarbejdergruppen består af pædagoger, social- og sundhedsassistenter, sygeplejersker, socialrådgivere, lærere, pædagogmedhjælpere, kok og en administrativ medarbejder.

Medarbejderne er opdelt i små dedikerede teams og primært tilknyttet en bestemt beboer fast. Der er normalt 1-1-normering eller mere. Vi arbejder struktureret med udviklingsplaner i et årshjul med møder hver 2. uge, hvor fokus er på faglighed og udvikling.

Vi arbejder ud fra principperne i low arousal og visuel struktureret pædagogik. Vi tror på, at stressminimering og tydelig ensartet struktur skaber ro og trivsel hos vores borgere. Vi har dygtige og dedikerede medarbejdere, som du skal videreudvikle organisationen med. Samtidigt med at vi bevarer fokus på relationel tilknytning.

Personlig profil

Vi søger en person der er nærværende og engageret og kan motivere og udfylde de rammer, som er sat for tilbuddet. Samtidig skal du have disciplin til at træde ind og køre driften og være klar og tydelig i din kommunikation.

Du kan skabe værdi i kraft af:

  • At skynde dig langsomt
  • At kunne regulere medarbejdernes nervesystem
  • At have et menneskesyn, der ikke er fordømmende
  • At gå foran med en motiverende og støttende ledelsesstil
  • At have overblik og virke som en rollemodel for medarbejderne

Kvalifikationer - faglig profil

  • Uddannet pædagog eller tilsvarende erfaring
  • Erfaring med døgnarbejde
  • Gerne viden om tegn til tale, totalkommunikation og evt. neuropædagogik
  • Du skal have erfaring med ledelse og drift
  • Du skal have erfaring fra et specialområde og kende til autismespektret

Botilbuddet

Vi bor i en nedlagt landejendom, som danner rammen for 12 menneskers liv. Vi har arbejdet målrettet på at tilpasse indretningen til vores beboeres behov.

Vi bor på landet med skov, marker, hestefolde og vandet tæt på. Det er en spændende og udfordrende arbejdsplads med ca. 45 kollegaer, som arbejder dedikeret på at skabe gode liv for borgerne.

Vores borgere har alle gennemgribende udviklingsforstyrrelser indenfor autismespektret samt problemskabende adfærd. Mange har også psykiatriske overbygninger samt mental retardering i middel eller svær grad.

Vi er vedholdende med at skabe resultater for de borgere, som andre ikke er lykkedes med at skabe livskvalitet og udvikling for. En af ingredienserne, til at vi lykkes, er nærledelse til vores dygtige pædagoger.

Yderligere information

Vi opfordrer til at du kontakter Stefan Førster-Christensen på 30950957 eller [email protected] for yderligere information. I forbindelse med rekrutteringsforløbet kan vi anvende test.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesforhold fastsættes efter forhandling.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-hjælper", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Græsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.1.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-hjælper
  • Græsted

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sosu-hjælper i Græsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-hjælper i Græsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-hjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-hjælper i Græsted over tid

Dato Alle jobs som sosu-hjælper
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 5
4. september 2024 5
3. september 2024 5
2. september 2024 5
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 4
28. august 2024 4
27. august 2024 3
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 3
15. august 2024 3
14. august 2024 2
13. august 2024 2
12. august 2024 2
11. august 2024 2
10. august 2024 2
9. august 2024 2
8. august 2024 1