Vikarstilling: Studie- og vikarjob ved Sundhed og Ældre - plejehjemsmedhjælpere

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Herning

Studie- og vikarjob ved Sundhed og Ældre - plejehjemsmedhjælpere


Leder du efter


  • et spændende job med mening?
  • et godt studiejob til cv’et?
  • god løn med tillæg for aften og weekendvagter?

Har du


  • lyst at hjælpe andre mennesker?
  • sans for at yde pleje og praktisk hjælp?
  • et positivt livssyn og er en loyal kollega?

Vi kan tilbyde


  • et spændende og selvstændigt job
  • god introduktion til dit nye arbejde
  • arbejdstider der passer dig – dag, aften, weekend
  • hjælpsomme kolleger i teamet.


Herning Kommune hjælper og plejer dagligt borgere med de ting, som de ikke selv kan. Det er borgere, som på grund af alder eller sygdom har mistet færdigheder og funktioner. Nogle er begyndende demente, glemmer hvor de er og har måske svært ved at finder rundt. Andre har brug for hjælp og støtte til rengøring, tøjvask og til at smøre en mad til frokost. Flere har svært ved at gå, og kroppen vil ikke helt længere det, den før har kunnet, og mange har hjælpemidler som rollator, kørestol og måske lift.

Disse borgerne kan du hjælpe, hvis du tager et job hos Sundhed og Ældre.

Hvis du har lyst til at søge, kan du klikke her.

Mere om jobbet


Som ny vikar og studiejobber bliver du introduceret godt til dine opgaver. Du indgår i et introduktionsprogram med undervisning og følgedage, så det er trygt for både dig og borgerne.
Arbejdet er fleksibelt, og kan sagtens passes samtidigt med, at du studerer, har andet deltidsarbejde, dyrker meget idræt – eller noget helt andet, som også er vigtigt i dit liv.

Der er mulighed for at arbejde på forskellige tidspunkter i døgnet og hele ugen. Typiske dagvagter er fra kl. 7 – 13 eller til kl. 15. En aftenvagt er ofte fra kl. 15 – 22 eller kl. 23. Du kan aftale med din leder, hvornår det passer dig bedst at arbejde, og du har mulighed for at krydse dine ønsker af i ansøgningsskemaet.

Du får udleveret arbejdstøj og det udstyr, du har behov for. Hvis du får job i Hjemmeplejen, stiller vi elcykel eller bil til rådighed. Du bliver derfor i ansøgningsskemaet bedt om at svare på, om du har kørekort. Du får løn efter overenskomsten, og du får et tillæg til lønnen for at arbejde lørdag, søndag og om aftenen.

Du kan arbejde i Hjemmeplejen og / eller på Plejecentrene – her lidt om de to forskellige områder:



I Hjemmeplejen hjælper du borgerne i deres eget hjem, og du går, cykler eller kører rundt. Du følger en plan, som du kan se på den mobiltelefon, som du også låner. Du kan altid ringe til en kollega, hvis der er noget du er i tvivl om. Du møder ind på et af Hjemmeplejens kontorer, hvor du og kollegaerne har mulighed for at drøfte dagens opgaver.

Hjemmeplejen er opdelt i fem områder:
  • Område Nord, hvor man starter fra Aulum Sundhedscenter eller Søglimt i Sunds
  • Område Syd, hvor man starter fra Lind Plejecenter
  • Område Vest, hvor man starter fra enten Vesterled, Bytoften eller Aktivcenteret i Herning
  • Område Øst, hvor man starter fra Møllegade i Herning
  • Bytoften, hvor man arbejder på Bytoften 73 (borgere med psykiske og fysiske handicap).

Du bedes angive i det følgende ansøgningsskema, hvor du ønsker at arbejde.

plejecentrene bor borgerne i deres hjem på selve centret. Borgerne er ofte udfordret både af alder og af sygdom, og de har brug for hjælp til næsten alle dagligdags gøremål. Her arbejder du sammen med kollegaerne i en mindre afdeling med f.eks. 12 beboere. Du møder ind på afdelingen, hvor du og kollegaerne fordeler opgaverne. Du er velkommen til i ansøgningsskemaet at skriv dig op til et eller flere steder, hvor du har lyst at få job, og hvor du kan nå frem til mødetid.

Det vigtigste for at trives og lykkes i jobbet er, at du er interesseret i området, har gåpåmod og har lyst til at være en vigtig hjælper i andres liv. Hvis det er dig, vi skriver om, så udfyld ansøgningsskemaet og skriv lidt om dig selv (du behøver ikke sende hverken ansøgning eller CV). Vi kontakter dig, når vi mangler vikarer i et af de områder, som du har ønsket.

Hvis du vil vide mere, kan du deltage på et af vores informationsmøder. Kryds af i feltet på ansøgningsskemaet: ”Ja tak, jeg vil gerne inviteres til informationsmøde”.

Du er også altid velkommen til at kontakte ledere eller kontaktpersoner for yderligere spørgsmål. Se flere oplysninger, når du går videre til næste trin i ansøgningen.

Får du job hos os, vil du blive inviteret til en samtale med den lokale leder, og vi derefter vil bede om at se din straffeattest.

Tilmeld dig jobbanken her

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-hjælper", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-hjælper
  • Herning
  • Fredag den 31. december 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sosu-hjælper i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-hjælper i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-hjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-hjælper i Herning over tid

Dato Alle jobs som sosu-hjælper
15. september 2024 6
14. september 2024 6
13. september 2024 6
12. september 2024 7
11. september 2024 7
10. september 2024 7
9. september 2024 7
8. september 2024 7
7. september 2024 7
6. september 2024 8
5. september 2024 8
4. september 2024 8
3. september 2024 8
2. september 2024 8
1. september 2024 8
31. august 2024 9
30. august 2024 9
29. august 2024 9
28. august 2024 9
27. august 2024 8
26. august 2024 7
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 7
22. august 2024 7
21. august 2024 7
20. august 2024 7
19. august 2024 7
18. august 2024 9
17. august 2024 9
16. august 2024 9