Social- og sundhedshjælper: Kom og vær med fra starten - når Hornbækhave åbner - OK-Fon...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hornbæk

Vi søger social- og sundhedshjælpere til dagvagt, 30 – 34 timer om ugen.

Vi nærmer os tiden for udflytning fra Bøgehøjgård til vores nybyggede plejehjem Hornbækhave og søger dygtige social- og sunhedshjælpere til start 1.5.2020 eller hurtigst muligt.


Af mursten bygges et hus – med kærlighed bygges et hjem!

Kom og vær med helt fra starten, bliv en del af OK-Fonden. Du starter på Bøgehøjgård, sammen flytter vi fra Bøgehøjgård til et nyt flot hus. Det nye plejehjem ”Hornbækhave”, ligger på Halfdan Rasmussens Vej i Hornbæk, byggeriet er i fuld gang og forventes at være færdig, så vi kan flytte ind i løbet af sensommeren 2020.

Du får indflydelse og udviklingsmuligheder
Som social- og sundhedshjælper får du mulighed for at sætte dit præg på kulturen, hverdagen og fagligheden på Hornbækhave, når vi alle sammen skal skabe en ny og fantastisk hverdag for vore beboere, pårørende og ikke mindst os selv når vi flytter ud på det nye Hornbækhave.
Det handler om hjemlighed, imødekommenhed, plads til forskellighed, respekt for det enkelte menneskes behov, selvbestemmelse og at give vore drømme lov til, at stå forrest.
Du får en central rolle, hvor du sammen med kollegaer og ledelse vil være en aktiv del af den forandringsproces der er, når man flytter i ”nyt” hus. Det nye hus byder på en masse fantastiske muligheder, herunder den nyeste velfærdsteknologi. Det kræver nye arbejdsgange, ændring af rutiner og vaner samt lyst, evner og ikke mindst mod til at prøve sig selv af i forhold til kreative vinkler og tankegange i en dagligdag som kræver, at du har overblik og kan arbejde selvstændigt, samtidig med at du formår at skabe en tryg hverdag for vores beboere.

Leve livet – hele livet
Vores motto: leve livet – hele livet, indebærer en hverdag med liv, glæde og fest. Ikke kun din faglighed skal være på plads, men også hjertet skal være på rette plads!
På Bøgehøjgård – som vi hedder nu – har vi også midlertidige rehabiliterende pladser, hvor borgere visiteres til, typisk i forbindelse med udskrivelse fra hospital. I takt med at udskrivelser sker tidligere, vokser behovet for kompleks sygepleje også – det betyder at du hér har en enestående mulighed for, at alle dine kompetencer kommer i spil. Efter flytning til Hornbækhave, vil vi stadig råde over de midlertidige pladser og du vil også hér blive en aktiv deltager i hverdagslivet og støtte den enkeltes beboers rehabiliteringsproces og ”det gode liv”, dvs. alt der kan give mening til hverdagen for det enkelte menneske.

Vi lægger stor vægt på, at udgangspunktet er beboerens egne ønsker, behov, ressourcer og livshistorie – herunder inddragelse af pårørende.

Du må gerne have viden om og erfaring med demens. Vi møder og støtter vore demensramte beboere, så deres selvbestemmelse og frihed balanceres med tryghed og sikkerhed. Vi arbejder med personcentreret omsorg som tager afsæt i Tom Kitwoods teorier hvor mennesket er i centrum og mennesket ikke defineres af sygdommen.
Vi dokumenterer i NEXUS. Har du kendskab til NEXUS er det godt, men ikke et krav.

Et menneske med klare værdier
Det er et krav at du er uddannet social- og sundhedshjælper. Det er vigtigt, at du først og fremmest er menneske med etikken og hjertet på rette plads. Hos os sættes du fri til at folde dig ud, som det menneske du er - inden for vores fælles rammer, krav og vilkår. Du må gerne være nysgerrig, lyttende og prioritere klar kommunikation. Vi gør os altid umage for, at være ordentlige og have respekt for hinanden.

Meget mere end et job, hvor vi tilbyder:
  • kompetenceudvikling
  • vagt hver 2. weekend
  • God introduktion til hverdagen, opgaver, organisation og værdier
  • tæt kollegaskab med andre social- og sundhedshjælpere samt en tværfagligt sammensat medarbejdergruppe
  • en hverdag og arbejdsliv med plads til grin, meningsfuldt samvær og aktiviteter med beboerne og hinanden prioriteres
  • at blive en del af en større organisation, og de udviklingsmuligheder der er i OK-Fonden


Siden du stadig læser med, er du måske interesseret? Det håber vi. Vi kunne virkelig godt tænke os at høre fra dig, hvis du synes, du vil vide lidt mere, så ring til afdelingsleder Jan Arontorp telefon 41 93 11 14 eller kontakt mig på mail: [email protected].

Ansættelsessamtaler forventes afholdes løbende hver uge, så send din ansøgning nu, så hører du fra os, hvis vi gerne vil se dig til en samtale, men ansøgningsfristen er d. 24.4.2020.

Ansættelsesstart: hurtigst muligt eller 1.6.2020 .

Med venlig hilsen
Dine kommende ledere og kollegaer

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-hjælper", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hornbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-hjælper
  • Hornbæk
  • Fredag den 24. april 2020

Lignende jobs

  • Social -og sundhedshjælper søges til Plejecenter V...

    Vi søger en engageret og dygtig social- og sundhedshjælper til Plejecenter Virumgård.Hos os er vores beboeres trivsel og livskvalitet i fokus, og vi søger derfor en kollega, der brænder for at sk..
    • SOSU-hjælper
    • Kongens Lyngby
    Få mere info
  • Ledsager - Flexjob, Deltid, Studiejob

    Ledsager søges til 36-årig mand i FredensborgBorger har en psykisk funktionsnedsættelse. Han har autisme og har nogle meget faste rutiner og vaner. Han er fysisk selvhjulpen. Man kan ikke spørg..
    • SOSU-hjælper
    • Fredensborg
    Få mere info
  • Ledsager - FlexjobAd-hoc, Deltid, Studiejob

    Ledsager søges til mand på 46 år i FredensborgHan har cerebral parese og sidder i manuel kørestol. Han er en lille mand på 1,50 m. og vejer ca. 30 kg. Han har ikke sprog - han kommunikerer med .
    • SOSU-hjælper
    • Fredensborg
    Få mere info
  • Ledsager - FlexjobAd-hoc, Deltid

    Ledsager søges til kvinde på 94 år, med et synshandicap. Borger er blind og du skal derfor være borgers øjne når I færdes ude i trafikken, og f.eks. hjælpe med at se priser eller læse skilte. G..
    • SOSU-hjælper
    • Helsingør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-hjælper i Hornbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-hjælper i Hornbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-hjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-hjælper i Hornbæk over tid

Dato Alle jobs som sosu-hjælper
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1