Vi på plejehjem Bøgehøjgård flytter, og du skal med!

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hornbæk

Kom og vær med når vi hos OK-Fonden Bøgehøjgård skal flytte ind i et nyt, flot hus. Sæt dit præg på forandringen helt fra starten af, når vi bliver til Hornbækhave ultimo 2021.
Vi søger to uddannede social- og sundhedshjælpere eller assistenter til aftenvagt 30 timer om ugen. Der er tale om 5/2 med weekendvagt hver anden weekend.

Din indflydelse på at skabe et hjem
Som vores nye kollega vil du få mulighed for at sætte dit præg på både kulturen, hverdagen og fagligheden, når vi flytter til Hornbækhave. Huset byder på en masse muligheder, herunder den nyeste velfærdsteknologi, og kræver nye arbejdsgange samt ændringer af rutiner og vaner. Dette vil du have indflydelse på gennem dine evner og mod. Et godt hold dygtige kollegaer vil viderebringe alt det gode fra Bøgehøjgård-kulturen, og sammen vil I skabe et hus, der er langt mere end et hus. Nemlig et hjem.

Hos os skal det handle om hjemlighed, hvor imødekommenhed, plads til forskellighed og respekt for behov og selvbestemmelse er fundamentet. Vi ønsker et hjem, hvor vi giver drømmene lov til at stå forrest, og hvor livet skal leves – hele livet. Og vi ønsker et hjem med liv, glæde og fest, hvorved du ikke kun skal have din faglighed på rette plads, men også hjertet.

Læs mere om vores hjem hér.

Et hjem med klare værdier
Vi råder over midlertidige rehabiliterende pladser. Borgerne visiteres typisk til disse pladser i forbindelse med udskrivelse fra hospitaler, og vil ofte være sygeplejefaglige komplekse. Derfor vil dine kompetencer altid komme i spil, og arbejdet kræver, at du kan strukturere din arbejdsgang. Vi dokumenterer i NEXUS, hvorved det er godt, hvis du har kendskab til platformen men ikke et krav.

Du skal kunne tage initiativ og handle selvstændigt indenfor de givne rammer og vilkår. Du må gerne have erfaringen og viden om demens. Vi arbejder med personcentreret omsorg, der tager afsæt i Tom Kitwoods teorier om mennesket i centrum, hvorved sygdommen ikke definerer mennesket. I stedet er menneskets ønsker, behov, ressourcer og livshistorie dét, der definerer.

Meget mere end et job
Vi er et værdibaseret hjem, der er nysgerrige, lyttende og prioriterer klar kommunikation højt. Vi gør os altid umage for at være ordentlige og have respekt for hinanden. Etikken, altså hensynet til det andet menneske, er altid det vigtigste, og afspejles i vores tilgang til en værdig pleje for alle.

Vi håber, du er interesseret i at arbejde hos os, og vil gerne høre fra dig. Hvis du sidder med spørgsmål eller andet, er du velkommen til at ringe til vores afdelingsleder Christina Ekstrand-Olsen på 49 28 26 13 eller [email protected].

Ansøgningsfristen er d. 20/10-21, og ansættelsessamtalerne afholdes løbende.

Med venlig hilsen
Alle os på Bøgehøjgård/Hornbækhave

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-hjælper", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hornbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-hjælper
  • Hornbæk
  • Onsdag den 20. oktober 2021

Lignende jobs

  • SSA og SSH til aftenvagt

    Ålholmhjemmet søger SSA og SSH til aftenvagt på et plejehjem, hvor relationer og hjemlighed er i højsædeJeg hedder Kirsten, og er plejehjemsleder på Ålholmhjemmet. Jeg har brug for dig, der kan k..
    • SOSU-hjælper
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Social- og sundhedshjælper, som vil skabe gode dag...

    Sammen skaber vi gode dageVi arbejder med den personcentrerede omsorg både i plejen og blandt kollegaerne. Det gør vi ved at sikre et fast team omkring beboerne. Ved at værne om det gode og hyggeli..
    • SOSU-hjælper
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Hjælper - Deltid

    Vil du støtte en kvinde i at bevare en aktiv og indholdsrig hverdag? Om opgavenStillingen er hos en 78-årig kvinde, der har udfordringer med hukommelsen, og derfor har brug for ledsagelse ud på tur..
    • SOSU-hjælper
    • Fredensborg
    Få mere info
  • SSH og SSA til [xxxxx] i Hillerød

    Da flere kollegaer har søgt nye udfordringer på skolebænken søger vi engagerede og dygtige social- og sundhedsassistenter (SSA) og social- og sundhedshjælpere (SSH) til vores hjemmepleje i Hillerød..
    • SOSU-hjælper
    • Hillerød
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-hjælper i Hornbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-hjælper i Hornbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-hjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-hjælper i Hornbæk over tid

Dato Alle jobs som sosu-hjælper
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1