Kom og bliv vores nye Husassistent i Hornbæk

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hornbæk

Inden du læser videre, vil vi da gøre opmærksom på, at du kan søge jobbet på en anden måde end gennem ansøgning og CV. Send en sms med et par ord om dig selv, din erfaring og hvorfor du søger jobbet på 30 94 94 01 – så aftaler vi, hvornår vi kan snakkes ved om mulighederne.

Vi har et fokus på det gode liv
Plejehjemmet Hornbækhave er en selvejende institution og en del af organisationen OK-Fonden (læs mere hér). Vi, og OK-Fonden, har fokus på hjemligheden og respekten for det enkelte menneskes behov, ønsker og drømme, hvilket ses i alt, vi gør. Kort sagt har vi fokus på det gode liv.

Vil du også have en hverdag med mening, og hvor livet leves – hele livet? Det synes vi på Hornbækhave er vigtigt, og derfor gør vi os umage for at skabe en attraktiv hverdag med trivsel, faglighed og frihed.

Vi tilbyder nye og spændende opgaver
Hornbækhave er et nybygget, æstetisk og rengøringsvenligt plejehjem, hvor du skal være med til at sikre, at vi får etableret den rette rengøringsindsats, så huset vedligeholdes bedst muligt. Du skal være indstillet på, at opgaverne som Husassistent er under udvikling således, at der kan opstå nye og spændende ansvarsområder. Du vil hos os få tæt kontakt med plejehjemmets beboere, og mange beboere nyder den uformelle snak, når du gør rent i boligerne. Af den grund er det vigtigt, at du forstår og taler dansk.

Læs mere om vores hjem og hvad vi står for hér.

Vi hjælper hinanden
Som vores nye Husassistent vil du have egne ansvarsområder. Hygiejne og rengøring på et plejehjem er yderst vigtigt, og vi betragter rengøring som et fag. Du vil modtage en grundig introduktion og oplæring.

Samtidig med at du har egne ansvarsområder, vil du indgå i et fleksibelt og dynamisk team. Vi har et stærkt fællesskab på tværs i huset, hvorfor du får et tæt samarbejde tæt med både pleje, terapeuter, køkken og teknisk service. Hos os er der mange opgaver, hvor man hjælper hinanden. Vores medarbejdere har et højt fagligt niveau og er stolte af deres kunnen, og vi sætter pris på mangfoldighed og at hente viden og lærdom hos hinanden.

Vi håber meget at høre fra dig. Hvis du stadig er nysgerrig, og vil vide lidt mere, så tøv ikke med at kontakte Plejehjemschef Lene Ullmann på [email protected] eller 30 94 94 01.

Mange hilsner
Dine kommende kollegaer
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-hjælper", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hornbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-hjælper
  • Hornbæk
  • Torsdag den 30. juni 2022

Lignende jobs

  • SSA og SSH til aftenvagt

    Ålholmhjemmet søger SSA og SSH til aftenvagt på et plejehjem, hvor relationer og hjemlighed er i højsædeJeg hedder Kirsten, og er plejehjemsleder på Ålholmhjemmet. Jeg har brug for dig, der kan k..
    • SOSU-hjælper
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Social- og sundhedshjælper, som vil skabe gode dag...

    Sammen skaber vi gode dageVi arbejder med den personcentrerede omsorg både i plejen og blandt kollegaerne. Det gør vi ved at sikre et fast team omkring beboerne. Ved at værne om det gode og hyggeli..
    • SOSU-hjælper
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Hjælper - Deltid

    Vil du støtte en kvinde i at bevare en aktiv og indholdsrig hverdag? Om opgavenStillingen er hos en 78-årig kvinde, der har udfordringer med hukommelsen, og derfor har brug for ledsagelse ud på tur..
    • SOSU-hjælper
    • Fredensborg
    Få mere info
  • SSH og SSA til [xxxxx] i Hillerød

    Da flere kollegaer har søgt nye udfordringer på skolebænken søger vi engagerede og dygtige social- og sundhedsassistenter (SSA) og social- og sundhedshjælpere (SSH) til vores hjemmepleje i Hillerød..
    • SOSU-hjælper
    • Hillerød
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-hjælper i Hornbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-hjælper i Hornbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-hjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-hjælper i Hornbæk over tid

Dato Alle jobs som sosu-hjælper
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1