Få et arbejde hos plejehjem [xxxxx] og gør en forskel for vores beboere

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hornbæk

Vi er et selvejende plejehjem under OK-Fonden, der arbejder efter visionen om, at ”Livet skal leves – hele livet”. I alt er vi 70 kolleger og 48 beboere, der alle bibringer med hvert sit til både hverdagen og det gode liv. Send en SMS til 30 94 94 04 hvis du vil komme på besøg – vi finder en dag, der passer dig til en rundvisning og snak. Vi søger aftenvagter - både SSH og ansvarshavende SSA.

Vi lever dagliglivet sammen

Hornbækhave er beboernes hjem, og derfor gør vi os umage for at skabe en hverdag med mening og sammenhæng. Vi er et hjem, hvor drømme, håb og tryghed lever sammen med komplekse problemstillinger. I denne hverdag har vi brug for dig til at skabe stabilitet, ro og liv samt til at lytte, grine og yde omsorg.

Vi ønsker en aktiv og oplevelsesrig hverdag, hvor beboerne har mulighed for at deltage i fællesskabet og aktiviteter, og hvor der også er plads til dem, der ønsker ro. Etikken - hensynet til det andet menneske - er altid det vigtigste, og hos os lever beboere og medarbejderne dagliglivet sammen.

Læs mere om vores hjem her.

Vores værdier afspejles i adfærden

Tværfagligheden og sammenholdet er stærkt mellem os på Hornbækhave. Dette skyldes blandt andet, at alle sætter deres præg på det faglige niveau sammen med et stærkt hold af dygtige medarbejdere. Dette vil du ligeledes få mulighed for. Sammenholdet skabes ved, at vi alle lader hjemlighed, imødekommenhed, forskellighed og menneskelige værdier stå forrest.

Du bliver en del af et team af kollegaer, der er engagerede, fagligt velfunderede og ansvarsfulde. Vores værdier afspejles i vores adfærd, og det forventer vi også, at de vil i din. Vi tror på, at det gode arbejdsmiljø og trivsel kommer, når vi gør en forskel for beboerne og sammen lykkes med kerneopgaven.

Kom indenfor vores hjem og hør vores kollegaer fortælle her.

Ansøgning – det behøver ikke være så svært …

Vi ønsker, at det er nemmere at komme i betragtning, og derfor behøver du ikke skrive en lang ansøgning. Send i stedet dit CV og få linjer om, hvad din motivation for jobbet er, nedenfor. Du er også velkommen til at sende en SMS til 30 94 94 04 med teksten ’Job’, og så kontakter vi dig. Vi vil jo langt hellere bare møde dig og høre om dine erfaringer og kompetencer.

De bedste hilsner

Dine kommende kolleger på Hornbækhave

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-hjælper", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hornbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-hjælper
  • Hornbæk
  • Lørdag den 01. oktober 2022

Lignende jobs

  • Sosu-hjælper i Nordsjælland

    Vi arbejder målrettet på, at den enkelte beboer kan leve det gode liv fyldt med tryghed og velbefindende. Det gør vi bl.a. ved:At vi inddrager beboerne så meget som muligt i hverdagens aktivitete..
    • SOSU-hjælper
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Hillerød

    Vil du arbejde som respiratorisk hjælper, og trives du godt med at arbejde om natten? Så er du måske den, vi søger. Om opgavenStillingen er hos en kreativ og kunstglad kvinde på 58 år, der bor .
    • SOSU-hjælper
    • Hillerød
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Farum

    29 årig ung mand søger en ledsager.Borger har autisme. Han har et fint sprog, men har nogle tics, som gør det svært for ham at afslutte en sætning og nogle gange at finde de rigtige ord. Bo..
    • SOSU-hjælper
    • Farum
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Stenløse

    Er du god til at være vågen om natten? Hygger du dig med at læse, se film, arbejde, spille computer eller lign., når alle andre sover? Er du ikke-ryger og har du mod på at arbejde som handicaphjæl..
    • SOSU-hjælper
    • Stenløse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-hjælper i Hornbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-hjælper i Hornbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-hjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-hjælper i Hornbæk over tid

Dato Alle jobs som sosu-hjælper
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1