Handicaphjælper søges, kun kvinder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ishøj

En af mine gode hjælpere har søgt nye græsgange til en uddannelse, så derfor søger jeg nu en ny god og stabil hjælper.

Stillingen er på gennemsnitligt 31 timer om ugen fordelt efter fast fire ugers rullende vagtplan på alle ugens dage, dog undtaget tirsdag og onsdage. Det er ikke muligt at fritages for weekendarbejde.

Jeg søger en stabil handicaphjælper, kvinde, til tiltrædelse 4. august 2022 eller hurtigst mulige derefter. I ugen op til vil der være 2 X oplæring a' 4 timer.

Vagterne ligger i tidsrummet 08-23. Der vil ikke forekome 15-timers vagter grundet arbejdstidsreglerne. (11-timers reglen)

Der er mulighed for at bytte vagter med kolleger. Du vil skulle arbejde på hverdage og weekend fordelt med dine kolleger i teamet. Stillingen er på gennemsnitligt 31 timer om ugen fordelt efter fast fire ugers rullende vagtplan på alle ugens dage, dog undtaget tirsdag og onsdage. Mit team dækker ind for hinanden ved ferier og sygdom (sygefravær er nærmest ikke-eksisterende hos mig)

OM MIG:

Jeg er 58 år, har haft BPA i 25 år. Jeg har sclerose samt mén efter blodpropper i hjernen. Jeg har ingen tale- eller kognitive handicaps, udelukkende fysiske handicaps. Jeg skal ikke "passes" som mange desværre kalder det at hjælpe...jeg er en voksen selvstændig kvinde...ikke et barn.

Jeg bor i eget hus med have og har en lille voksen pudel og en pudel-hvalp på 6 måneder. De er søde og velopdragne.....men hvalpen er naturligvis en sød lille fjollet fjantegås der har meget at lære :-)

Jeg arbejder som socialrådgiver nogle timer om ugen. Jeg laver en del frivilligt arbejde samt er meget politisk engageret og udfører en del arbejde på det politiske område.

Jeg er udadvendt/ekstrovert og åben men elsker og har stort behov for alenetid/ro og stilhed omkring mig. Mine store interesser er at formere planter samt at male. Har eget atelier.

OM DIG:

Som jeg, må du gerne være den åbne type. Åbenhed er en god ting, da jeg bedst fungerer med mennesker, jeg ved, hvor jeg har.

Din alder er underordnet, men du skal være fyldt 30 år grundet forsikringen på min bil. Det "Grå Guld" holder sig ofte tilbage med at søge, men "Gråt Guld" er meget velkommen hos mig. Du skal være kvinde.

Du skal være ikke-ryger. Du skal være møde-stabil og må ikke have sygdomme/handicaps/traumer der kan påvirke dit arbejde.

Erfaring i jobbet er uden betydning, da oplæring naturligvis vil finde sted. Dit kørekort skal være godt brugt, også i tæt trafik i indre København. Du skal kunne både tale og forstå dansk uden de store problemer.

Du skal være god til at underholde dig selv, når jeg ikke har brug for din hjælp. Du medbringer blot bøger, PC, strikketøj, malergrej....hvad du nu kan hygge dig med....blot ikke en tuba eller et trommesæt :-)

Straffeattest skal vises, da du vil skulle ledsage mig til møder på bl.a. Christiansborg. Her er der strenge adgangskrav og alle tjekkes på forhånd.

OM ARBEJDSPLADSEN:

Jeg har en velfungerende BPA på 25. år. Jeg er selv arbejdsgiver, bruger ikke bureau. Alle relevante hjælpemidler forefindes og skal bruges. Jeg går aldrig på kompromis med hverken hjælpernes eller min sikkerhed.

Man har eget hyggeligt værelse til rådighed. Mad medbringer man selv.

Nuværende hjælpere har været ansat i 18, 16, 14 og 3 år.

Alle forsikringer, APV m.m. har jeg i orden.

Mit hus ligger i skønne grønne omgivelser og på gå-ture hilser man på højlandskvæg, da de bor få minutter fra mig :-)

Jeg har Ford Transit Custom som mine hjælpere kører for mig.

Empati, hensynstagen og kommunikation er alfa og omega på arbejdspladsen. Du skal have evnen til at tænke "tænk hvis det var mig der altid har andre mennesker omkring mig...." Jeg holder meget af mine hjælpere....men jeg kan ikke være social altid. Jeg har også brug for at slå en ordentlig prut uden kommentarer.....håber de ord giver meing... :-))

ARBEJDSOPGAVER:

Arbejdsopgaver er hjælp til bad, toilet, tøj. Rengøring, tøjvask, madlavning, arbejde i haven sammen med mig, håndsrækninger af alle mulige slags samt chauffør. Det er dig, der kører min bil. Du er naturligvis også ledsager.

Opstart: 4. august 2022 efter oplæring eller hurtigst muligt derefter. Denne er naturligvis lønnet. Er du den rette til stillingen respekteres et opsigelsesvarsel fra anden arbejdsplads.

Jeg benytter FOA's lønsatser, pt. kr. 136,82, tillæg for lør-søn- og helligdage samt aftenarbejde.

Der kunne skrives meget mere, men vi skal jo også have lidt at tale om, når vi ses :-)

Målrettet ansøgning til denne stilling, meget gerne vedlagt anbefalinger/udtalelser/referencer fra tidligere arbejdsgiver, sendes pr. mail men du er naturligvis velkommen til at kontakte mig telefonisk ved uddybende spørgsmål angående jobbet.

Samtaler vil blive afholdt løbende og når rette medrbejder er fundet, besættes stillingen uden hensyn til ansøgningsfristen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-hjælper", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ishøj.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-hjælper
  • Ishøj
  • Onsdag den 03. august 2022

Lignende jobs

  • Sosu-hjælper (elev) i Greve

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med mennesker? Har du lyst til at arbejde med ældre i hjemmeplejen og på vores plejecentre? Kunne du tænke dig at støtte og hjælpe ældre, i et aktivt og meningsfyldt liv? – så er du måske en af vores Social- og Sundhedshjælperelever!
    • SOSU-hjælper
    • Greve
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Dragør

    Bliv social- og sundhedshjælper i en velfungerende og hyggelig hjemmepleje, hvor du hurtigt lærer borgerne og dine kollegaer at kende. I [xxxxx]s Hjemmepleje er vi fleksible og arbejder me..
    • SOSU-hjælper
    • Dragør
    Få mere info
  • Sosu-hjælper (vikar) i Brøndby

    Tilkaldevikarer/omsorgsmedhjælpere til Botilbuddet EnghuseneBotilbuddet Enghusene er et højtspecialiseret tilbud i Botilbuddene Brøndby, hvor der bor 8 beboere.Enghusene er et SEL §108 for .
    • SOSU-hjælper
    • Brøndby
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Dragør

    Er du uddannet eller social- og sundhedshjælper og vil du gerne arbejde på et fantastisk plejehjem? Trives du bedst med at arbejde i aftenvagt? Så ser her! Enggården i Dragør har lige nu en ledige .
    • SOSU-hjælper
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-hjælper i Ishøj

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-hjælper i Ishøj over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-hjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-hjælper i Ishøj over tid

Dato Alle jobs som sosu-hjælper
5. juli 2024 5
4. juli 2024 4
3. juli 2024 4
2. juli 2024 4
1. juli 2024 4
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 4
26. juni 2024 3
25. juni 2024 1
24. juni 2024 2
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 4
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 3
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 3
6. juni 2024 4
5. juni 2024 2