Nyvangsparken søger dag- og aftenvagter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

Om jobbet

Bliv en del af et professionelt tværfagligt hold: Vi mangler dig.

Demensspecialet kræver tværfaglighed - Nyvangsparken søger derfor flere faggrupper fx. pædagoger, assistenter, sygeplejersker, hjælpere m.m.

Nyvangsparken er en selvstændig gruppe af såvel yngre som ældre kolleger der mangler dig. Vi er med til at planlægge både hvordan vagten skal tilrettelægges og hvordan arbejdsplanerne kan tilgodese på afdelingernes og kollegernes behov.

Vi er vant til kompetenceudvikling både interne og eksterne undervisere, så vi løbende er klar til at håndtere komplekse problemstillinger. Vores styrke er sammenhold og selvstændighed med en bevidsthed om, at vi er afhængige af hinanden, og dermed skaber det arbejdsmiljø, vi ønsker. Vi brænder for specialet og nyder de mange arrangementer vi sammen med beboerne er en del af.

Din profil

Kan du sige ja til følgende:

  • Du brænder for at gøre en forskel
  • Du er engageret og fleksibel i dit arbejde
  • Du er god til at samarbejde bredt
  • Du er stabil i dit fremmøde Du tager ved lære af fejltagelser og er indstillet på at lære. Du tager medansvar for egen og teamets udvikling Du er omstillingsparat, for hos os er 2 dage aldrig ens. Du er bevidst om at et fælles ansvar er nødvendigt for at opgaverne løses i organisationen.

Så er det da hos os du skal arbejde!Derfor skal du vælge os

Som arbejdsplads tilbyder vi:

    Indflydelse fridagsønsker og teamets planlægningPositive og engagerede kolleger God introduktion En fleksibel arbejdsplads, der udvikles i takt med det øvrige samfund En arbejdsplads hvor vi arbejder målrettet med faglighed Kontinuerlig og struktureret kompetenceudvikling ved centersygeplejerskerne - ved brug af interne så vel som eksterne undervisere. Faglige klinikker hvor vi lærer med og af hinanden. Medindflydelse på den daglige arbejdsplanlægning og udvikling af Nyvangsparken Fokus på et godt arbejdsmiljø, hvor vi er bevidste om vores egen rolle i arbejdsmiljøet. Tæt samarbejde med centersygeplejesker, plejecenterlæge og lederteam.

Løn og ansættelsesvilkår

Efter gældende overenskomst.

Hvis du vil vide mere

Har du lyst til en rundvisning eller høre mere om jobbet er du velkommen til at kontakte os:

Afdelingsleder Michele Zarp tlf. 3076 1202

Afdelingsleder Julie Schoop tlf. 3076 1201

Ansøgning

Send din ansøgning via www.kalundborg.dk

vi afholder samtaler løbende.

Om os

Nyvangsparken er beliggende på Fr. Andersensvej 31-35 i Kalundborg, med 66 boliger. Der arbejdes ud fra kontaktperson-systemet. Kalundborg Kommune ønsker en mangfoldig sammensætning af medarbejdere og opfordrer derfor alle uanset køn og etnisk baggrund til at søge. I Kalundborg Kommune har vi en generel politik om indhentning af straffeattest.

Kalundborg er en kommune i vækst.

Kommunen huser en af Sjællands største industrikoncentrationer uden for København med nogle af Danmarks største energi- og procesvirksomheder. Novo Nordisk har for nylig offentliggjort, at de frem mod 2027 vil investere 17 mia. i deres produktionsanlæg i Kalundborg. Senest har Chr. Hansen og AP Terminals etableret sig i Kalundborg og flere virksomheder er på vej. Vi opbygger et banebrydende center for udvikling af avanceret biotek produktion, uddannelse og startups, ligesom den verdenskendte Kalundborg Symbiose ikke bare er et eksempel på fremsynet energieffektiv og bæredygtig produktion, men også et udtryk for en helt særlig måde at tænke cirkulær økonomi på.

Erhvervslivet efterspørger både akademikere og faglært arbejdskraft, ligesom der er behov for velkvalificerede medarbejdere i den offentlige sektor. Her kan du ikke bare finde et godt job - du kan også skabe dig en karriere. Kommunen har knap 49.000 borgere og arbejder på at flere, vil vælge at bo tæt på den smukke vestsjællandske natur.

Vi er 3.300 kommunalt ansatte, og vi arbejder alle strategisk med at skabe mere samarbejde med hinanden og eksterne partnere - borgere, virksomheder og andre myndigheder. Det gør vi for at opnå bedre resultater og understøtte, at kommunen når sin vision om at være et godt sted at bo og leve, uddanne sig, arbejde og drive virksomhed.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-hjælper", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-hjælper
  • Kalundborg
  • Mandag den 20. juni 2022

Lignende jobs

  • Sosu-hjælper på Midt-og Vestsjælland

    Brænder du for arbejdet med beboere på et plejecenter og holder du af at skabe stjernestunder. Så håber vi, at du har lyst til at arbejde hos os på Bøgebakken. Om jobbet Bøgebakken Plej..
    • SOSU-hjælper
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Kalundborg

    Om jobbet Ønsker du at blive værdsat for din vigtige rolle som social - og sundhedshjælper? Vil du være med til at gøre dagene gode og trygge for vores borgere i samarbejde med dine kollegaer..
    • SOSU-hjælper
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Kalundborg

    Om jobbet Vi søger 1 omsorgsmedhjælper til barselsvikariat på 26 timer og 1 omsorgsmedhjælper til aftenvagt på 28 timer. Sofievej er et længerevarende botilbud, med plads til 58 skønne voksne..
    • SOSU-hjælper
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Sorø

    Vil du arbejde med afsæt i visionen ”Det gode liv”?Vil du være en del af en organisation i rivende udvikling, hvor du kan få mulighed for at sætte dit præg?Vi arbejder med trivsel, nærvær, .
    • SOSU-hjælper
    • Sorø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-hjælper i Kalundborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-hjælper i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-hjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-hjælper i Kalundborg over tid

Dato Alle jobs som sosu-hjælper
5. juli 2024 2
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 5
27. juni 2024 6
26. juni 2024 7
25. juni 2024 8
24. juni 2024 8
23. juni 2024 8
22. juni 2024 8
21. juni 2024 7
20. juni 2024 8
19. juni 2024 7
18. juni 2024 6
17. juni 2024 6
16. juni 2024 6
15. juni 2024 6
14. juni 2024 6
13. juni 2024 7
12. juni 2024 7
11. juni 2024 7
10. juni 2024 6
9. juni 2024 6
8. juni 2024 6
7. juni 2024 6
6. juni 2024 6
5. juni 2024 6