Botilbuddet Brohøj søger dynamiske og idérige medarbejdere - Stevns

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Klippinge

Om Botilbuddet Brohøj
Botilbuddet Brohøj er det første af sin slags i Stevns Kommune. Botilbuddet er etableret i skønne naturomgivelser i de tidligere plejeboliger på Brohøj i landsbyen Klippinge på Stevns. Du vil få mulighed for at være med til videreudviklingen af Botilbuddet, som rummer 3 afdelinger med forskellige målgrupper; borgere med betydelig og varig nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne, borgere med alkoholrelateret demens og borgere med psykisk sårbarhed.

Som medarbejder på Botilbuddet Brohøj bliver du en del af en organisation i rivende udvikling. Vores vision er at skabe gode liv for de borgere i Stevns Kommune, som har brug for et specialiseret tilbud.
Den pædagogiske indsats skal tilrettelægges nøje ud fra borgerens særlige ressourcer og behov. Det handler konkret om at støtte borgeren i at få dagligdagen til at fungere bedst muligt. Blandt andet skal der gives støtte til praktiske opgaver i hjemmet, personlig hygiejne, kommunikation, beskæftigelse med mere.

Om dig
Du er uddannet pædagog, erfaren medhjælper, social og sundhedshjælper eller social og sundhedsassistent, og det er vigtigt for dig, at den faglige indsats er af høj kvalitet og at borgeren altid er i centrum. Du skal kunne afdække sundhedsfaglige og pædagogiske udviklingsområder og borgerressourcer og derudfra tilrettelægge indsatser for borgergruppen. Endvidere skal du være i stand til at reflektere over egen praksis og have et godt øje for at evaluere og justere indsatserne. Dokumentation vil være et omdrejningspunkt i hverdagen, og du skal derfor evne at arbejde med IT på brugerniveau.

Idet det er ambitionen, at botilbuddet Brohøj kan rumme borgere med forskellige og komplekse problemstillinger, vil det være en fordel, hvis du har et bredt metodekendskab indenfor det social- og sundhedsfaglige område eller en stor vilje til at lære nyt.

Som person er du god til at samarbejde, du har en respektfuld og tillidsvækkende tilgang til andre mennesker og bidrager helt naturligt til et godt arbejdsmiljø. Du ser altid mennesket før udfordringen og trives i en hverdag, hvor tilbuddet er under etablering, og forandringer derfor vil finde sted.

Du skal endvidere være indstillet på at arbejde såvel dag, aften og weekend.

Øvrige oplysninger
Din løn vil blive forhandlet efter overenskomst med din faglige organisation.

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte leder af Handicap og Psykiatri, Tinamaria Götz, på telefon: 51 16 80 66, eller mail: [email protected] eller planlægger Lene Pedersen på telefon: 29 49 91 34 eller mail: [email protected]

Ansøgningsfrist den 19. januar 2020. Stillingen søges elektronisk nedenfor.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler løbende, og vi forventer at have afsluttet ansættelsesprocessen den 28. januar 2020.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-hjælper", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Klippinge.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-hjælper
  • Klippinge
  • Søndag den 19. januar 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sosu-hjælper i Klippinge

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-hjælper i Klippinge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-hjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-hjælper i Klippinge over tid

Dato Alle jobs som sosu-hjælper
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1