Studentermedhjælper søges til Center for HR- og Forretningsudvikling i Uddannelses- og Forskningsministeriet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København K

Er du nysgerrig på HR-udviklingsopgaver og er du klar til at løfte centrale drifts-, planlægning- og formidlingsopgaver? Har du mod på at bistå udviklingen af Uddannelses- og Forskningsministeriets medarbejdere og ledere samt varetage rekrutteringen af studentermedhjælpere til ministeriet?

Udvikling, rekruttering og personaleadministration i fokus
Du bliver en del af Center for HR- og Forretningsudvikling (CHF) som varetager udviklings-, rekrutterings- og personaleadministrative opgaver for Uddannelses- og Forskningsministeriets departement og styrelse. Du bliver en del af vores studenterteam bestående af to studentermedhjælpere, som til dagligt har et tæt samarbejde med kontorets øvrige kollegaer.

Du vil primært skulle understøtte CHF’s udviklingsteam, der arbejder med alt fra kompetence – og karriereudvikling, strategiarbejde, HR-målinger, lederudvikling samt ministeriets mål- og resultater. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå i driftsopgaver såsom kursusadministration, udarbejdelse af præsentationer samt formidling af diverse HR nyheder til intranettet. Du vil også få mulighed for at komme med på større udviklingsforløb såsom strategiimplementering, strategisk kompetenceudvikling, afvikling af HR-målinger og karriereudvikling alt efter dine kompetencer og interesse. Du vil også få rekrutteringsopgaver, såsom ansvaret for administrationen af rekrutteringsprocessen for ministeriets studentermedhjælpere – lige fra publicering af stillingsopslag, bistå ansættelsesudvalget gennem processen, til udarbejdelse af ansættelsesaftaler - i tæt samarbejde med vores to andre studentermedhjælpere.

Som studentermedhjælper i Center for HR- og Forretningsudvikling vil du få en bred viden og erfaring på ansættelsesområdet i en politisk styret organisation. Du vil få mulighed for at afprøve dine akademiske evner i praksis under din uddannelse samtidig med, at du vil få en forståelse for at arbejde med mange dele af de personaleadministrative processer i et ministerium.

Er du vores nye kollega?
Vi forestiller os, at du er studerende på en relevant akademisk uddannelse, f.eks. Cand.soc/merc.HRM, cand.merc.psyk, cand.merc.sol eller lignende. Derudover er det vigtigt, at du har en personlig interesse for udvikling, HR og administration. Du har eventuelt erfaring inden for HR-området eller kendskab til området fra studiet. Du har samtidig mod på et job med ansvar i et politisk miljø, hvor du dagligt udfordres både fagligt og personligt.

Vi forestiller os, at du:

  • er ansvarsfuld, proaktiv og imødekommende
  • er omstillingsparat og trives med korte deadlines
  • er løsningsorienteret og kan arbejde selvstændigt med opgaverne
  • arbejder struktureret med sans for detaljen og sikrer opfølgning
  • trives med drifts- og administrationsopgaver
  • er nysgerrig, har en god portion humor, er positivt anlagt og en rigtig teamplayer.


En ambitiøs og social arbejdsplads
Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi mener nemlig, at en god kultur, med dialog og samarbejde er forudsætningen for, at vi lykkes. Derfor er her plads til grin i den travle hverdag.

Løn og ansættelsesvilkår
Arbejdstiden er 15 timer om ugen, der som udgangspunkt er fordelt på to til tre faste hverdage. De faste dage aftales, så det passer med dine studier. Du ansættes i Uddannelses- og Forskningsministeriet efter overenskomst mellem Finansministeriet, OAO-S-Fællesoverenskomsten og HK-overenskomsten.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringspartner Jeanette Sabrina Luther på telefonnummer 72319507 eller på e-mail [email protected] eller chefkonsulent i udviklingsteamet Annika Roiy Skov på 72318054 eller på e-mail [email protected].

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Uddannelses- og Forskningsministeriet er medlem af foreningen Nydansker.

Vi skaber fundamentet for fremtiden
Viden er det, vi skal leve af i fremtiden. I Uddannelses- og Forskningsministeriet arbejder vi derfor for høj vækst og ny indsigt gennem fremragende uddannelse og forskning. Vi skaber et solidt fundament for de videregående uddannelser og forskningen i Danmark, så nye idéer kan spire og skabe vækst.

Om Uddannelses- og Forskningsministeriets departement
I departementet bistår vi ministeren og regeringen med at udvikle landets uddannelses-, forsknings- og innovationspolitik. Vi klæder ministeren på til at træffe beslutninger baseret på fakta og den nyeste viden i tæt dialog med vores styrelse. Derudover står vi for at udvikle koncernen og løse de opgaver, der går på tværs af ministeriet inden for kommunikation, jura, økonomi og HR.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-hjælper", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-hjælper
  • København K

Lignende jobs

  • Sosu-hjælper i Kastrup

    Vil du arbejde som respiratorisk hjælper? Vil du gøre en forskel for en 16-årig dreng, og trives du godt med lange vagter? Så læs med her!Om opgavenVi søger en fast respiratorisk hjælper til en..
    • SOSU-hjælper
    • Kastrup
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i København Ø

    Vil du arbejde som respiratorisk handicaphjælper? Trives du godt med at arbejde i lange vagter og vil du gøre en stor forskel for en mand i København? Så læs med her. Om borgerenHan skriver om .
    • SOSU-hjælper
    • København Ø
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Frederiksberg

    Vil du være med til at gøre en forskel og sikre trivsel for en dreng på 10 år med autisme? Er du en erfaren hjælper, og trives du med at arbejde 1:1 med en borger? Så er du måske vores nye kollega..
    • SOSU-hjælper
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Dragør

    Bliv social- og sundhedshjælper i en velfungerende og hyggelig hjemmepleje, hvor du hurtigt lærer borgerne og dine kollegaer at kende. I [xxxxx]s Hjemmepleje er vi fleksible og arbejder me..
    • SOSU-hjælper
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-hjælper i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-hjælper i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-hjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-hjælper i København K over tid

Dato Alle jobs som sosu-hjælper
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0