Hjemmesygeplejerske til Guldbergs Have-projektet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Kom og bliv en del af et engageret og tværfagligt team, hvor vi sammen skaber kvalitet i den borgernære sygepleje. Stillingen er fortrinsvist dagvagt 32-37 timer pr. uge – weekendfri.

Hvem er vi og hvad kan vi tilbyde
Guldbergs Have-projektet omhandler fremtidens hjemmepleje. Vores vigtigste fokus er at skabe livskvalitet for de borgere, som bor i Guldbergs Have, og dette mener vi bl.a. lader sig gøre ved at kunne tilbyde sygepleje af høj kvalitet.

Vi er en tværfaglig gruppe bestående af social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter, fysioterapeuter, ergoterapeuter og pædagoger. Vi arbejder med borgeren i centrum, og når vi bringer vores forskellige kompetencer i spil, når vi hele vejen rundt. Men vi mangler en dygtig sygeplejerske i vores dagligdag, som vi kan sparre med, og som kan være en del af vores borgerteammøder.

Guldbergs Have er en del af hjemmesygeplejen Bispebjerg/Nørrebro, hvor der er fem teams af udekørende sygeplejersker, fire sygeplejeklinikker samt sygeplejersker, der har funktion som videnspersoner med kompetencer indenfor fx palliation, sår, fald, demens, ernæring, inkontinens mv.

Vi har en kvalitetsenhed bestående af faglig leder, farmaceut, uddannelses- og udviklingsansvarlig sygeplejerske og kvalitetsygeplejersker – alle ressourcepersoner, du kan trække på i din daglige praksis.

Vi prioriterer faglighed og kompetence. Der er mulighed for kursus i telemedicinsk sårvurdering, anden relevant kompetenceudvikling eller diplommoduler i et særligt sundhedsfagligt interesseområde.

Du kommer til at gennemgå et tilrettelagt introduktionsprogram, og du får en tilknyttet en mentor, der støtter dig i de første par måneder, til du føler dig godt rustet til varetagelsen af opgaverne. I din introduktionsperiode og som helhed har du ledelsesmæssig opbakning og opfølgning.

Din dagligdag vil bestå af fælles morgenmøde, hvor dagen planlægges i fællesskab, hvorefter du vil varetage opgaver i forhold til kompleks sygepleje i borgeres hjem, og du vil have din egen sygeplejeklinik i Guldbergs Have, hvor borgerne kan komme efter aftale og få udført diverse sygeplejeopgaver.
Derudover vil du være sparringspartner for dine kollegaer samt have et tæt samarbejde med borgers praktiserende læge og vores kvalitetssygeplejerske.

Så hvis du ønsker en hverdag med stor indflydelse og søde, dygtige og kompetente kollegaer, som brænder for deres arbejde, er dette noget for dig.

Løn- og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og efter kvalifikationer.
Mødetid mellem kl. 7.00 og 16.00.

Ansættelsesstart 1. oktober 2021 eller evt. før.

Kontakt
Har du lyst til at høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at ringe til gruppeleder Julie Gredal på 2011 7651 (ferie uge 26-29).

Søg via nedenstående link senest ­torsdag den 12. august 2021
Der vil løbende blive holdt samtaler.

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, SOSU-assistent eller SOSU-hjælper, har du derudover ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om vores hverdag på www.vores-hverdag.dk, Facebook og LinkedIn.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-hjælper", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-hjælper
  • København N
  • Torsdag den 12. august 2021

Lignende jobs

  • Social- og sundhedshjælper

    Er du social- og sundhedshjælper og ønsker at arbejde på et fantastisk plejehjem? Så søger Enggården i Dragør lige nu en ny kollega på 37 timer ugentligt, eller efter aftale, med arbejde hver tredj..
    • SOSU-hjælper
    • Dragør
    Få mere info
  • Hjælper - Ad-hoc, Afløsning, Studiejob

    Jeg er en kvinde på 63, der har MS (Sklerose), og som fortsat arbejder nogle gange om ugen. Jeg søger en Handicaphjælper der kan afløse, primært i hverdagene, når det faste team enten ikke kan dækk..
    • SOSU-hjælper
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Hjælper - Fuldtid

    Jeg er en frisk ung mand på 27 år, der til daglig bor i København, og arbejder i Hillerød Kommune som PPR-psykolog! Jeg lever en aktiv hverdag med fuldtidsarbejde og det har jeg brug for din hjælp .
    • SOSU-hjælper
    • København Ø
    Få mere info
  • Hjælper - Deltid

    Har du erfaring med at arbejde med børn og vil du hjælpe en 7-årig dreng med at få en hyggelig eftermiddag med brætspil, leg, og sjove aktiviteter? Så er du måske den, vi søger.Om opgavenStillingen..
    • SOSU-hjælper
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-hjælper i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-hjælper i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-hjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-hjælper i København N over tid

Dato Alle jobs som sosu-hjælper
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1