Vikarstilling: Dygtige SOSU-hjælpere/SOSU-assistenter til timelønnet vikarkorps og ferievikariater i Hjemmeplejen i V...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - København NV

Vi er en moderne organisation med gammeldags værdier, derfor forventer vi, at du har en høj arbejdsmoral og tager ansvar for dine arbejdsopgaver. Vores ambition er at blive ved med at være en af Danmarks bedste hjemmeplejer, og derfor arbejder vi hele tiden på at blive bedre. Vores borgere, vores kerneopgave, ændrer sig – og vi ændrer os og vores værktøjer for at kunne levere den bedste service. Derfor er vi en organisation i stadig forandring; det er udfordrende og spændende – vi er ikke blege for at gå nye veje.

Ud over de faglige kvalifikationer du har som medarbejder, ved vi, at du har mange andre kompetencer. Dem vil vi meget gerne bruge, ja vi forventer, at du bringer dem i spil for at opnå vores fælles mål.

Vi søger lige nu medarbejdere, som vil hjælpe vores borgere, imens vores dygtige faste kollegaer er på ferie. Her vil som udgangspunkt være tale om tidsbegrænsede ansættelser, dog med mulighed for forlængelse.

Derudover søger vi medarbejdere som vil være interesseret i at arbejde som timelønnede i vores organisation.

Hjemmeplejen Vanløse-Brønshøj-Husum (VBH) er en attraktiv arbejdsplads, hvor dygtige medarbejdere trives, og hvor din høje faglighed er med til at sikre vores borgere et godt og trygt ældreliv.

Vi har som krav, at du enten som minimum er uddannet social- og sundhedshjælper eller har stor og dokumenteret erfaring i hjemmeplejeregi.

Når du bliver ansat i Hjemmeplejen VBH, bliver du en del af en dynamisk arbejdsplads, hvor ikke to arbejdsdage er ens. Vi agerer derfor fleksibelt og er omstillingsparate, så vores borgere får den bedste service.

Du vil komme til at arbejde i en teamstruktur, hvor du, sammen med dine kolleger, koordinerer de opgaver, der er knyttet til borgerne. Du trives derfor rigtig godt med det tværfaglige samarbejde med dine kollegaer samt med borgere og pårørende.

Løn- og ansættelsesvilkår:
Stillingerne ønskes besat snarest mulig eller efter aftale. Aflønning sker i henhold til gældende overenskomst, samt principperne for Ny Løn

Yderligere oplysninger:
Hvis du vil vide mere om stillingerne kontakt da gruppeleder Susan Borgstrøm på 3530 4694 eller Rosol Chohan på 3530 4684.

Søg via nedenstående link senest fredag den 30. juli 2021
Vi holder samtaler løbende.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-hjælper", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-hjælper
  • København NV
  • Fredag den 30. juli 2021

Lignende jobs

  • Respiratorisk handicaphjælper - Deltid

    Om opgavenStillingen er hos en kvinde på 55 år, der bor i Brønshøj. Kvinden har muskelsvind, bruger kørestol og har begrænset verbalt sprog. Vi søger en respiratorisk handicaphjælper, der kan være .
    • SOSU-hjælper
    • Brønshøj
    Få mere info
  • Hjælper - Deltid, Studiejob

    Jeg er en kvinde på 53 år, med nedsat funktion i arme og ben. Derfor har jeg brug for en frisk og fleksibel hjælper (M/K), der kan hjælpe med huslige gøremål, (tøjvask, indkøb, madlavning, rengørin..
    • SOSU-hjælper
    • Brønshøj
    Få mere info
  • Ledsager - FlexjobAd-hoc, Deltid, Studiejob

    Ledsager søges til mand på 42 år på FrederiksbergBorger er tetraplegiker, hvilket betyder han er lam fra midten af kroppen og ned. Han er udfordret med kramper og spasmer i arme, hænder og fødd..
    • SOSU-hjælper
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Hjælper - FuldtidAd-hoc

    24 timers vagter søges opstart efter aftaleJobbeskrivelseHandicaphjælper søges af kvinde på 63 med sclerose. Jeg bor på Vestamager sammen med min mand. Jeg er kørestolsbruger, men har l..
    • SOSU-hjælper
    • Kastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-hjælper i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-hjælper i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-hjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-hjælper i København NV over tid

Dato Alle jobs som sosu-hjælper
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1