Uddannet Sosu-personale til Løgstrup Friplejehjem

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Løgstrup

Uddannet Sosu-personale til Løgstrup Friplejehjem

Trænger du ligesom os til en nye start og har du hjertet på rette sted… ??

Drømmer du om at arbejde et sted, hvor glæden i dagligdagen driver værket, ja så er vi måske noget for dig?? Om du er garvet eller nyuddannet er lige fint for os – det vigtigste er, at du er omsorgsfuld for vores beboere og dine kolleger og er bevidst om, hvad du selv kan og skal bidrage med, for at vi alle har en dejlig hverdag og kan levere en høj faglig standard

Vi søger social og sundhedshjælper og social og sundhedsassistent på ca. 30 timer om ugen, arbejde hver anden weekend. Du vil få et primært vagtlag og skal kunne hjælpe til i andre vagtlag ved behov eller efter aftale.

Om din nye arbejdsplads

Vi er et nyt friplejehjem og har eksisteret i knapt et år. Vi er en selvejende institution, altså ikke-kommunal. Vi er et mindre hjem med 24 boliger. Vi ligger i et mindre lokalsamfund og indgår som en naturlig del heraf, og er placeret i grønne omgivelser i udkanten af byen og har eget dyrehold. Vi har en stor stabil stab af frivillige, der glæder i dagligdagen med gode oplevelser og samvær.

Vi tager afsæt i et værdigrundlag, der beskriver rummelighed forståelse for den enkelte og vi har fokus på at skabe trivsel og værdighed for dem, der bor her, gennem en individuel fokuseret pleje og omsorg. Værdigrundlaget er vores faste holdepunkt i hverdagen og fundamentet i vores eksistens. Vi ønsker, at du som medarbejder oplever, at Løgstrup Friplejehjem er et visionært og udviklende sted at arbejde og forventer ubetinget, at du som medarbejder bidrager til og understøtter visionen og er bevidst om, at også DU er med til at skabe det gode arbejdsmiljø.

Vi tilbyder:

  • Du bliver en del af et tværfagligt team, der gennem dialog og samarbejde udnytter de muligheder, der er ved at være mindre privat virksomhed med en kort beslutningsproces og med friheden til selv at skabe indholdet og rammerne, og dermed kan have indflydelse på opgaveløsningen.
  • Du kan have fokus på beboernes individuelle ressourcer og udfordringer og kan se og byde ind, hvor der er behov for din hjælp uden stram tidsstyring.
  • Du kan være med til at give den enkelte beboer en meningsfuld og værdig hverdag ved at være nysgerrig, interesseret og kreativ, fordi du har tid til samtale og nærvær og dermed lærer beboeren at kende.
  • Du vil få tid og rum til at vise omsorg og empati for den enkelte beboer, ud fra dit faglige perspektiv.
  • Du vil få faglig sparring med hjemmets faste sygeplejerske og kan få udvidet dine faglige kompetencer gennem tillæring af nye færdigheder og de kompetencer, der ligger indenfor dit uddannelsesfelt.

Vi forventer:

  • at du med stolthed og engagement yder den bedste grundlæggende pleje- og omsorg til beboerne og kan indgå i et tillidsbaseret samarbejde med pårørende.
  • at du er klar på at løfte de opgaver, der hører under dit kompetencefelt som SSH/ SSA- eller har mod på at lære dem – og griber muligheden for at dygtiggøre dig.
  • at du besidder en høj grad af hjælpsomhed og kan kommunikere med mange forskellige mennesker.
  • At du tillægger begrebet ”kollega” en høj værdi og betydning.
  • At du arbejder ud fra grundværdien om ordentlig og respekt og at du møder det enkelte menneske med ydmyghed, respekt og ikke mindst nysgerrighed.

Vi glæder os til at læse din ansøgning og til at møde dig!

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Flere oplysninger

Tiltrædelse 1.12 eller snarest

Ansøgningsfrist søndag 17. oktober 2021.

Ansættelsessamtaler aftales individuelt.

For yderligere information kan konstitueret Forstander Uffe Bräuner Madsen kontaktes på telefon 21160756

Ansøgning skal sendes elektronisk til: [email protected]


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-hjælper", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Løgstrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-hjælper
  • Løgstrup
  • Søndag den 17. oktober 2021

Lignende jobs

  • Sosu-hjælper i Herning

    I hjemmeplejen Øst 1, som holder til i Møllegade i Herning centrum, mangler vi dig der er uddannet social- og sundhedshjælper/-assistent og som trives med at arbejde i aftenvagt. Brænder du for den..
    • SOSU-hjælper
    • Herning
    Få mere info
  • Sosu-hjælper (vikar) i Herning

    Få et spændende vikarjob på RosenholmEr du interesseret i at arbejde med en gruppe af fantastiske beboere med udviklingshandicaps i et tæt samarbejde med engagerede og dygtige kollegaer? Så..
    • SOSU-hjælper
    • Herning
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Herning

    Vi leder efter den helt rette medarbejder, der sammen med vores dygtige og engagerede personalegruppe, kan skabe en meningsfuld og værdig hverdag for vores beboere. Har du interesse i arbejdet med .
    • SOSU-hjælper
    • Herning
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Herning

    Vi håber at kunne byde dig velkommen som social- og sundhedshjælper på en somatisk afdeling i primær aftenvagt. Stillingen er ledig fra den 1. oktober 2024 eller snarest muligt derefter. Stillingen..
    • SOSU-hjælper
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-hjælper i Løgstrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-hjælper i Løgstrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-hjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-hjælper i Løgstrup over tid

Dato Alle jobs som sosu-hjælper
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0