Peer-medarbejder til Dag- og døgnafsnittet, Børne- og Ungdomspsykiatri Odense

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Har du personlig erfaring med psykisk sygdom og recovery og ønsker du at bruge dine bearbejdede erfaringer som en del af vores behandlingstilbud, så er det måske lige dig vi mangler.

Jobbet
I Børne- og ungdomspsykiatrien Odense vil vi gerne ansætte en Peer-medarbejder til støtte og hjælp til indlagte børn og unge.

Som Peer-medarbejder skal du kunne anvende dine egne erfaringskompetencer over for børn og unge, kollegaer og ledere i afsnittet.
Dine arbejdsopgaver vil være at støtte patienternes recovery-proces ud fra dine egne erfaringer med at komme dig fra psykisk sygdom, hvor der vil være fokus på drømme, håb, netværk, interesser og ressourcer.

Hvad er Dag- og Døgnafsnittet hos Børne- og Ungdomspsykiatri Odense?

Vi behandler børn og unge mellem 6-19 år inden for alle specialer. Vi har i døgnafsnittet 22 senge, hvoraf de 5 senge er i lukket afsnit, og de 4 senge er forbeholdt børn. Derudover har vi et dagafsnit med 6 dagspladser til børn. Vi arbejder teambaseret og meget tværfagligt, og vi vægter samarbejdet med patienterne og familierne højt. Vi arbejder kontinuerligt med konfliktnedtrapning gennem metoden Safewards (www.safewards.net) samt kommunikativ deeskalering. Dette er noget du vil blive introduceret for, samt løbende få kurser i for at sikre både din og vores sikkerhed, som vi har stor fokus på.

Vi arbejder i tre teams (Børneteam, Ungeteam og Spiseteam), fordelt på 22 patienter og arbejder ud fra fast kontaktpersons ordning. Dette gør vi for at kunne få en god relation til vores patienter, og der igennem give dem den bedst mulige, og individuelle behandling, som de har brug for.
Udover tre teams, har vi løbende 3 intensive sengepladser, hvor der er udpeget et specielt team.

Vi har et godt samarbejde med vores tværfaglige kollegaer, hvilket er med til at give patienten den gode behandling, og indholdsrige indlæggelse. Her er det samarbejde med både læger, fysioterapeuter, ergoterapeuter, psykologer og socialrådgivere, som alle er med til at hjælpe patienten.

Dine opgaver vil bl.a. omfatte

  • At understøtte samarbejdet og tilliden mellem de indlagte patienter og personalet.
  • At støtte de indlagte patienter i den svære proces det kan være at være indlagt og medvirke til at øge forståelsen af hvordan dette opleves.
  • Synlighed og tilgængelighed for de indlagte.

Vi forventer

  • At du har bearbejdet dine erfaringer med at komme dig helt eller delvist fra psykisk sygdom. Det vil sige, at du har et afklaret forhold til dit eget sygdomsforløb og din recovery-proces.
  • At du har haft et behandlingsforløb i psykiatrien, hvor du har erfaring med at være tilknyttet et psykiatrisk ambulatorium eller selv været indlagt på et psykiatrisk Døgnafsnit. Forløbet skal være afsluttet.
  • At du har lyst til at bringe dine erfaringer i spil til gavn for andre.
  • At du har gode samarbejdsevner og anerkendende tilgang til andre mennesker.

Der er ingen formelle uddannelseskrav til dig, men det er en fordel, hvis du har en Peer-uddannelse/-kursus og/eller erfaring med Peer-arbejde.

Ansættelsesvilkår
Du ansættes på FOA-overenskomst.
Stillingen er på gennemsnitligt 20-27 timer om ugen. Nogle af timerne vil primært ligge i aftentimerne, og de resterende bruges til eksempelvis møder og supervision. Stillingen ønskes besat fra d. 1. september 2022.
I henhold til lovkrav skal der ved eventuel ansættelse i Børne- og Ungdomspsykiatri Odense forevises ren børne- og straffeattest. Børne- og Ungdomspsykiatri Odense indhenter attesterne hos Rigspolitiet med samtykke fra ansøger, der indstilles til ansættelse.
Der indhentes efter aftale med ansøger altid referencer inden endelig beslutning om ansættelse.
Vi gør opmærksom på, at Børne- og Ungdomspsykiatri Odense er en røgfri arbejdsplads.

Ansættelsesprocedure
Ansøgning, CV og eventuelle bilag sendes elektronisk. Følg nedenstående link.
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Oversygeplejerske Trine Zier Bro eller Oversygeplejerske Maja Kate Pedersen på telefon 99 44 86 01.

Vi skal have din ansøgning senest den 25. august 2022.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 30. august 2022.

Vi glæder os til at høre fra dig

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-hjælper", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-hjælper
  • Odense C
  • Torsdag den 25. august 2022

Lignende jobs

  • Sosu-hjælper i Odense N

    Er du god til at guide andre og skabe trygge, forudsigelige rammer? Vi leder efter en engageret og omsorgsfuld person, som kan give retning og støtte til en skøn, smilende dreng med særlige behov.D..
    • SOSU-hjælper
    • Odense N
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Odense C

    [xxxxx] Odense søger social- og sundhedshjælper til vågen nattevagt i vores udekørende team Drømmer du om en hverdag som udekørende social- og sundhedshjælper, der er præget af selvstændi..
    • SOSU-hjælper
    • Odense C
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Odense C

    Har du tid mandage, torsdage og lørdage til at være en afgørende støtte for en 16-årig pige med multihandicap, som elsker hjemmespa-dage, ture udenfor i sin kørestol og madlavning?Om opgavenDu støt..
    • SOSU-hjælper
    • Odense C
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Odense C

    Ledsager/og støtteperson søges til frisk ung mand.Hej med jer 😊Hvem vil hjælpe mig med at få nogle gode oplevelser?Jeg søger en ledsager og støttemedhjælper med tiltrædelse ca. 16/8 dv..
    • SOSU-hjælper
    • Odense C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-hjælper i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-hjælper i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-hjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-hjælper i Odense C over tid

Dato Alle jobs som sosu-hjælper
5. juli 2024 4
4. juli 2024 4
3. juli 2024 4
2. juli 2024 4
1. juli 2024 4
30. juni 2024 5
29. juni 2024 5
28. juni 2024 7
27. juni 2024 7
26. juni 2024 7
25. juni 2024 7
24. juni 2024 7
23. juni 2024 8
22. juni 2024 7
21. juni 2024 7
20. juni 2024 7
19. juni 2024 6
18. juni 2024 7
17. juni 2024 7
16. juni 2024 7
15. juni 2024 7
14. juni 2024 8
13. juni 2024 8
12. juni 2024 8
11. juni 2024 8
10. juni 2024 7
9. juni 2024 7
8. juni 2024 7
7. juni 2024 7
6. juni 2024 7
5. juni 2024 7