Deltids job med mening - aflaster hos 9 årig pige i Odense

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense N

Olivia Danmark søger en ufaglært hjælper, med hjertet det rette sted, en stærk psyke og lysten til at være med til at skabe en rolig og god dag for en 9 årig pige og hendes forældre

Hvad er Spielmeyer-Vogt Syndrom?

Spielmeyer-vogt er en meget sjælden sygdom, der angrirber centralnervesystemet, hvilket gør, at man gradvis mister bl.a. synet og førligheden, motoriske færdigheder og tale. Familien har brug for aflastning til at være der for deres datter, kunne skabe en tryg og rolig hverdag til trods for, at situationen er svær. Pigen kan blive meget vred, rastløs, råbende og til tider udadreagerende. Dette skyldes frustrationer og angst i forhold til at pigen skal forholde sig til, at hun er ved at miste synet, hendes kognitive funktioner, og at hun på mange måder svækkes. Du kan læse mere om Spielmeyer-Vogt på foreningens hjemmeside https://ncl.dk/

Leg, ture ud af huset og personlig pleje

Det bliver din opgave som ansat ved familien, at bidrage til pigens hverdag på en måde, så der skabes forudsigelighed og tryghed. Du skal forvente, at du vil komme med familien på ture ud af huset, at du skal aflaste på forskellige tidspunkter, når familien har brug for en pause. Du skal have lysten og energien til, at tage på en gåtur, cykeltur eller en tur på den nærtvedliggende legeplads. Du skal have modet til at være grænsesættende og turde, at være der for pigen, når hun bliver højtråbende, udadreagerende og frustreret. Der vil dagligt indgå personlig pleje, og pigen skal have hjælp til alt.

Psykisk robust, stabil, og god fysik

Da sygdommen er så sjælden, behøver du ikke viden derom, men derimod kræver stillingen, at du er psykisk robust og har overskud til at arbejde i en stilling, hvor der vil komme mange følelser i spil. Du skal kunne håndtere, at du møder en familie, der er sårbar og som møder forskellige udfordringer. Det forventes, at du er stabil, fysisk stærk og har kørekort. Du skal have hjertet på det rette sted og se det som en gave, at du kan være med til at give pigen og hendes familie, den ekstra hånd og omsorg så de får den rette hjælp i deres hverdag. Når pigen er tryg i dit nærvær, forventes der, at familien kan tage af sted fra hjemmet og du kan tage ansvaret for pigen.

Arbejdet foregår i pigens private hjem, hvor hun bor sammen med sine forældre. Det er derfor vigtigt, at du som ansøger har forståelse og respekt for de grænser og regler, der er i hjemmet. Hjemmet er pigens tryghed.

  • Mødetiden er fast hver mandag og onsdag fra kl. 15.15-18.15 (tiderne kan være fleksible i følge aftale med forældrene)
  • Derudover er der tale om 13 timer pr. måned, timerne skal afvikles i weekenden, hvilket aftales nærmere med familien.

Som ansat ved Oliva Danmark tilbydes du

  • Tæt dialog med din teamkoordinator
  • Faglig sparring
  • Supervision

I Olivia Danmark arbejder vi ud fra værdierne "Tillid", "Empati" og "Viden". Derfor er det vigtigt, at disse ord vækker genklang hos dig.

Som Som ansat i Olivia Danmark bliver du omfattet af overenskomst med FOA, og er derfor sikret en række grundvilkår.

Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående, så tøv ikke med at søg stillingen allerede i dag.

Der vil blive afholdt samtaler løbende og stillingen tiltrædes hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-hjælper", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense N.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-hjælper
  • Odense N
  • Fredag den 16. juli 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sosu-hjælper i Odense N

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-hjælper i Odense N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-hjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-hjælper i Odense N over tid

Dato Alle jobs som sosu-hjælper
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1