Sosuhjælper/assistent til plejecenter Aabo

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rønne

Plejecenter Aabo søger 3-4 social og sundhedshjælpere/assistenter til stillinger på gennemsnitlig 35 timer pr. uge med arbejdsweekend hver 2. weekend.

2 af stillingerne er skiftende vagter.

Aabo er en fantastisk arbejdsplads, hvor beboerne og humoren er i fokus.
Vi arbejder aktivt på at være et plejecenter, hvor livet leves. Hvor beboere, deres familier og medarbejdere i fællesskab skaber et miljø, der er båret af en respektfuld, venlig og tålmodig omgangstone.
Center for Ældres kerneopgave (Vi samarbejder med borgerne og understøtter deres ressourcer og muligheder for at leve et aktivt, selvbestemmende og værdigt liv) er grundlaget for vores daglige virke sammen med beboerne, deres pårørende og øvrige samarbejdspartnere.

Vi samarbejder med lokalområdet i form af børnehaver, forretninger og frivillige organisationer samt Trygfondens besøgshunde.

Vi har et godt arbejdsfællesskab, med gensidig respekt for hinandens opgaver. Vi støtter og hjælper hinanden til at blive bedre.

Vi har meget fokus på den mentale sundhed og balance, især vigtigheden af et godt psykisk arbejdsmiljø

Vi forventer, at du udover relevant uddannelse:

  • Har hjertet på rette sted, og udviser imødekommende adfærd og respekt for den enkelte beboer og dennes pårørende.
  • Kan arbejde selvstændigt i et tæt tværfagligt samarbejde med dine kollegaer og samarbejdspartnere – altid med beboerne i centrum og kerneopgaven i fokus.
  • Er bevidst om egen faglig kompetence og kontinuerlig udvikling af denne
  • Er stabil og kan agere i en travl hverdag med godt humør
  • Er bevidst om vigtigheden af egen måde at kommunikere på
  • Kan anvende IT på brugerniveau.

Kan du genkende dig selv i denne beskrivelse, er det måske dig vi skal byde velkommen som vores nye kollega på Aabo

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse.
Der vil blive indhentet straffeattest ved ansættelsen.

Ansættelsen er pr. 01-10-2021.

Praktisk information
Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via "Søg Jobbet" knappen, sådan at vi har modtaget den senest den 16-08-2021.
Ansættelsessamtaler vil blive afholdt uge 33
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Ann-Lizet Letholm Kofod på 56924804 eller 30180471.

Center for Ældre
Center for Ældre er en af Bornholms største arbejdspladser med sine ca. 1.000 ansatte. Vores kerneopgave er at samarbejde med borgerne om at understøtte deres ressourcer og muligheder for at leve et aktivt, selvbestemmende og værdigt liv.
Vi bestræber os på at dette samarbejde hver dag skal udfolde sig, så borgerne oplever høj grad af kvalitet. Vi træffer faglige og professionelle valg og bruger ressourcerne bedst muligt, ved at vi løser kerneopgaven sammen.
Vi samarbejder på tværs af centerets enheder med borgene , deres familier og et netværk af frivillige.
Som en del af holdet i Center for Ældre, har du gode muligheder for faglig udvikling og uddannelse. Sammen med dig tror vi på at vi kan få vores visioner for fremtiden og værdier for hverdagen til at leve.

Bornholms Regionskommune som arbejdsplads
Bornholms Regionskommune (BRK) har omkring 3.600 medarbejdere og er dermed ubestridt øens største arbejdsplads. Hver femte i job på Bornholm er ansat i kommunen, som er en del af rammen om alle bornholmeres liv. Vores ledere og medarbejdere er stolte over og entusiastiske omkring hver dag at samarbejde om både borgerne og hele Bornholms udvikling, og sammen styrer vi mod at gøre kommunen til et endnu bedre sted at arbejde end i dag.
BRK er på mange måder en unik kommunal arbejdsplads, fordi Bornholm udgør en region for sig. Vi arbejder derfor med strategier og opgaver inden for erhverv, turisme og trafik, som danske kommuner normalt ikke har, og vi skal selv kunne løfte alle opgaver inden for velfærd og samfundsopgaver, da vores nabokommuner er langt væk. Vi har visionære planer for øens fremtid. Det er målet, at Bornholm skal være en fossilfri ø i 2040, og vi har også ambitiøse mål for fritidsliv, folkesundhed og det gode børne- og ungdomsliv.

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?
Målt på naturscenerier og kulturarv, synes vi Bornholm er Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden.
Det er tit en stor beslutning af flytte, hvad end du søger nye udfordringer på egen hånd eller har familien med til Bornholm. Har du brug for information, råd og vejledning om bolig, jobmuligheder for din ægtefælle, skole og fritid er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm.
Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 31 21 88 80, [email protected], Læs mere på Http://næstestopbornholm.dk/

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-hjælper", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Rønne.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-hjælper
  • Rønne
  • Mandag den 16. august 2021

Lignende jobs

  • Sosu-hjælper i Aakirkeby

    [xxxxx] Klintebo er et botilbud for voksne med fysisk og psykisk funktionsnedsættelser.Hvis du kan lide at gøre en forskel for andre mennesker - og kan få øje på de små glæder i..
    • SOSU-hjælper
    • Aakirkeby
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Nexø

    FOR ENGLISH VERSION SEE BELOWJeg er en ung mand på 19 år, har muskelsvind og bor sammen med min mor. Jeg kan tænke og tale selv, men har brug for hjælp til næsten alt andet 24/7 og søger derfor et .
    • SOSU-hjælper
    • Nexø
    Få mere info
  • Sosu-hjælper på Bornholm

    Nattevagt søges til Stjernehuset Klintebo.Vi søger omsorgsmedhjælper til stillingen som fast nattevagt på gennemsnitlig 28 timer om ugen, og med tiltrædelse 1. september 2024 eller snarrest .
    • SOSU-hjælper
    • Bornholm
    Få mere info
  • Sosu-hjælper på Bornholm

    Hjemmeplejen i Åkirkeby Øst søger en social og sundhedshjælper primær i dagvagt 37 timer eller efter aftale 1.sep.Vi er et team med arbejdsfællesskab, høj faglighed og højt til loftet.Er du..
    • SOSU-hjælper
    • Bornholm
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-hjælper i Rønne

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-hjælper i Rønne over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-hjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-hjælper i Rønne over tid

Dato Alle jobs som sosu-hjælper
18. juli 2024 1
17. juli 2024 1
16. juli 2024 2
15. juli 2024 2
14. juli 2024 2
13. juli 2024 2
12. juli 2024 2
11. juli 2024 2
10. juli 2024 3
9. juli 2024 3
8. juli 2024 3
7. juli 2024 3
6. juli 2024 3
5. juli 2024 3
4. juli 2024 3
3. juli 2024 4
2. juli 2024 4
1. juli 2024 4
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4