Rekrutteringsfirma

Engagement Manager til Supply Chain – Royal Unibrew i Faxe

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Faxe Ladeplads

Nyetableret rolle som Engagement Manager med ansvar for IT-rådgivning og sparring til Supply Chain i Royal Unibrews forskellige markeder samt ansvar for at facilitere design og implementering af nye IT-løsninger inkl. SAP-funktionalitet. Rollen fordrer et stærkt ”kundefokus” med henblik på at sikre, at Group IT’s projekter og services til alle tider supporterer og udvikler Supply Chains strategier og planer, og at dine kunder får de bedste forudsætninger for at kunne drive deres forretning.

Værdiskabende og forretningsorienteret IT gennem dialog og rådgivning
Rollen som Engagement Manager har flere ansvarsområder, der alle centrerer sig om at levere værdiskabende IT-løsninger og -systemer til Supply Chain og herunder især til produktion, planlægning og logistik.

I de enkelte forretningsområder er der mange tiltag i gang samt ønsker om ny funktionalitet, og din rolle som Engagement Manager bliver at afdække forretningskrav og oversætte dem til funktionelle designs. Du er også ansvarlig for at lave designs og definere rammerne for projekterne inkl. at række ud til og styre eventuelle eksterne ressourcer. Du slipper ikke projekterne her, da du også eksekverer og efterfølgende ”deployer” nye eller forbedrede IT-løsninger til andre markeder. Andre tilbagevendende opgaver kan være:

• Afdække forretningsbehov, bidrage med egne initiativer og prioritere disse sammen med forretningen og supportere i udarbejdelsen af business cases mhp. nye / forbedrede løsninger.
• Sammen med Group IT identificere potentielle projekters relevans ift. IT-road map / arkitektur.
• Sikre projektleverancer enten ifm. egne projekter, gennem Group IT og / eller via leverandører.
• Følge op på projektleverancer og supportere i en smidig overgang til drift.
• I forbindelse med opkøb af nye selskaber sikre, at SAP-løsningen i Supply Chain rulles ud – og her være teamlead og eventuelt projektleder.

Du får en bred berøringsflade i form af et tæt samarbejde med opdragsgivere og ledelsen i Supply Chain, mens du i Group IT har et tæt samarbejde med andre Engagement Managers, Enterprise Architect og SAP-applikationskonsulenter. Eksternt har du kontakt til og projektstyring af eksterne ressourcer og deres leverancer.

Forretningsorienteret IT-konsulent / -projektleder med indsigt i Supply Chain processer
Vi forestiller os, at du fremstår relationsskabende, lyttende og tillidsvækkende samtidig med, at du udfordrer dine omgivelser til at tænke i nye baner. Du er vant til at etablere og videreudvikle en tæt dialog mellem forretning og IT, og du evner at kommunikere og drive værdiskabende projekter fra ide og business case til eksekvering og deployment. Som person er du resultatorienteret, analytisk, fakta baseret og pragmatisk i din arbejdsstil, med evnen til at skære løsninger til og skabe fremdrift. Fagligt forventer vi, at du kan svare bekræftende på:

• Gerne en uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau fra f.eks. DTU, CBS eller tilsvarende.
• Som intern eller ekstern konsulent har du opnået erfaring med systemimplementeringer, mapping af processer og / eller scoping af supply chain processer og projekter.
• Erfaring som workstream lead og projektleder med konkret erfaring fra at lave projektplaner osv.
• Indsigt i SAP som system er en stor fordel og ellers solid indsigt i tilsvarende ERP-systemer inden for funktionalitet rettet mod supply chain processer.
 Højt niveau i MS Office (Word, PP og Excel) og vant til at udarbejde og præsentere præsentationer.
 Flydende i dansk og engelsk (skrift og tale).

Royal Unibrew
Royal Unibrew er en ledende regional drikkevarevirksomhed på en række markeder – primært i Nordeuropa, Italien, Frankrig og på de internationale markeder for maltdrikke. 2.400 medarbejdere arbejder dagligt med at producere, markedsføre, sælge og distribuere kvalitetsdrikkevarer med fokus på brandede produkter inden for øl, malt- og læskedrikke samt cider og long drinks. Med en årlig omsætning på 7,3 mia. kr. er Royal Unibrew Danmarks andenstørste drikkevareproducent. Der er hovedkontor i Danmark i Faxe, hvor både produktion- og lager også er repræsenteret, og endvidere er der i Danmark også produktion på Albani i Odense samt et mikrobryggeri.

Kontaktinformation
For at høre mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Assignment Manager Marlene Høgh fra Hudson på telefon +45 70 27 77 33. Hudson er det rekrutteringsselskab, der håndterer selektionen.
Send din ansøgning og dit cv til [email protected]. Mærk din ansøgning med ”984”.

Bemærk at ved at søge igennem Hudson accepterer du samtidig Hudsons politik omkring opbevaring af persondata, som du kan læse mere om på www.hudson.dk. Såfremt du ønsker at få slettet dine data, skal du lade os vide ved at sende en mail til [email protected].


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Supply Chain Management", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Faxe Ladeplads.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Supply Chain Management
  • Faxe Ladeplads

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som supply chain manager i Faxe Ladeplads

Herunder ser du udviklingen i udbudte supply chain management i Faxe Ladeplads over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal supply chain manager.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte supply chain manager i Faxe Ladeplads over tid

Dato Alle jobs som supply chain manager
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0