Materielforvalter til dynamisk arbejdsplads ved Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste Frederikshavn

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikshavn

Trives du i et miljø med afvekslende opgaver, og har du erfaring indenfor lager- og logistikstyring?
Så er du måske vores kommende materielforvalter.

Om os

Vi har ansvaret for varemodtagelse, lagerekspeditioner, opbevaring og forsendelse af materialer samt materielintroduktioner i relation til områdets værkstedsenheder på Flådestation Frederikshavn. Vi bistår med hjælp i forbindelse med optælling og mønstring. Vi administrerer vedligeholdelsesområdets puljekøretøjer på Flådestation Frederikshavn.

Vores team består af 1 materielmester, 1 materielforvalter, 8 medarbejdere og 2 lærlinge, som skal understøtte værkstedsdriften for værkstederne i Frederikshavn, og er en del af Drifts- og Støtteelementet.

Vi vægter kontinuerlig udvikling for alle vores ansatte. Derfor vil vi løbende sikre din kompetenceudvikling, hvor vi i fællesskab planlægger, hvordan du opnår kvalificering og udvikling i jobbet.

Om stillingen

I samarbejde med vores materielmester, bliver du ansvarlig for elementets lager- og logistikfunktioner, og du bliver en del af et team, hvor service og fleksibilitet er nøgleordene.

De daglige opgaver består i sagsbehandling inden for kodificering, normering og forvaltning af lagrets beholdninger. Du bistår ligeledes ved mønstringer af elementets beholdninger.

Du får, i samarbejde med materielmesteren mulighed for at præge elementet og udviklingen af både funktionen og egne kompetencer. Du får en del kursusaktivitet til at starte med, selvfølgelig afhængig af dine allerede erhvervede kompetencer.

Om dig

Du har en relevant erhvervsuddannelse med svendebrev/uddannelsesbevis inden for området.

Vi ser gerne at du har allerede gennemført minimum 1 obligatorisk- og 1 valgfag fra akademiuddannelsen med fokus på ledelse eller anden relevant uddannelse på tilsvarende niveau. Såfremt du ikke allerede har det, skal du være klar på at tage denne uddannelse.

Du har gode danskkundskaber, og du har god erfaring inden for både lagerstyring og logistik. Du har godt kendskab til indkøb, lager og logistik gerne fra Forsvaret og har indgående kendskab til SAP og PM moduler.

Som person er du målrettet og i stand til at bevare overblikket, når det går stærkt i hverdagen.
Du evner at disponere egen tid og trives i et, til tider hektisk miljø. Du er fleksibel og i besiddelse af både gode samarbejdsevner og kommunikationsevner.

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat og aflønnet i henhold til Organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for civilt ansatte under Forsvarsministeriets myndighedsområde inden for Centralforeningen for stampersonels forhandlingsområde. Basislønnen udgør 26.946,50 kr. pr. måned.

Hvis du allerede er ansat som tjenestemand eller på tjenestemandslignende vilkår vil det være mulighed for at ansøge om at bibeholde ansættelsesforholdet.

Afhængigt dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal blandt andet kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne under hele ansættelsesforløbet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte materielmester Anders Larsen på telefon 7285 6273.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent June Bastholm på telefon 3266 5470.

Ansøgningsfristen er 11. november 2021. Samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter. Ansættelse efter aftale.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket, hvor du vedhæfter ansøgning, CV og svendebrev. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE
Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste er en kvalitetsledelses og arbejdsmiljøbevidst servicevirksomhed, der vedligeholder, reparerer og modificerer Forsvarets materiel. En del af virksomheden er i dag ISO og arbejdsmiljøcertificeret, hvilket forventes at blive udbredt til hele organisationen. Myndigheden beskæftiger ca. 1700 medarbejdere.

Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste består af en Vedligeholdelsesdivision med seks vedligeholdelsesområder fordelt geografisk over hele landet, og en Planlægnings- og Koordinationsdivision beliggende i Brabrand. De seks Vedligeholdelsesområder er specialiseret i at reparere, vedligeholde og modificere specifikke materielsystemer indenfor deres faglige søjle. Planlægnings- og Koordinationsdivisionen består af en Forretningsafdeling og en Driftsafdeling, som varetager koordinerende planlægning, uddannelse, styring, controlling og udvikling af Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste.

Ud over at reparere og vedligeholde Forsvarets materiel så støtter Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste Forsvarets operationer og missioner med veluddannet militært teknisk personel, der udlånes til Forsvarets enheder iht. aftalte planlægning eller ad hoc i særlige tilfælde.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Supply Chain Management", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikshavn.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Supply Chain Management
  • Frederikshavn
  • Torsdag den 11. november 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som supply chain manager i Frederikshavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte supply chain management i Frederikshavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal supply chain manager.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte supply chain manager i Frederikshavn over tid

Dato Alle jobs som supply chain manager
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0