Rekrutteringsfirma

DFD Hadsten søger en erfaren Logistikchef med kundeminded tilgang

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hadsten

DFD er en af Nordens største servicevirksomheder inden for vask og udlejning af tekstiler. Vi leverer skræddersyede og fleksible løsninger bestående af udlejning, vask, vedligeholdelse og logistik af blandt andet arbejdstøj, sengetøj, linned, duge, servietter og rengøringsudstyr til en lang række brancher. DFD har afdelinger fordelt i hele Danmark og hele Sverige og vi er en koncern med over 2000 medarbejdere. DFD er en familieejet virksomhed med solide kerneværdier der positivt afspejler sig i vores kultur og adfærd. Kulturen er præget af frihed under ansvar samt en gensidig respekt for hinanden. Gennem årene har virksomheden gennemgået en positiv udvikling med stor vækst.

Som Logistikchef hos DFD bliver du en del af divisionens ledergruppe og får ansvaret for en logistikafdeling bestående af ca. 30 chauffører. Du kommer til at refererer til Divisionsdirektøren for Industri og sammen sikrer I en høj leveringssikkerhed til virksomhedens kunder og et top serviceniveau blandt DFD’s chauffører. Du bliver ansvarlig for, at distributionen forløber smidigt og effektivt med glade og tilfredse kunder. DFD´s kunder er placeret i hele Danmark.

Overordnet vil det være din opgave at vi har glade kunder og medarbejdere samt tilsikre, at logistikafdelingen til enhver tid understøtter divisionens strategi og handlingsplaner samtidig med, at der sker en kontinuerlig tilpasning, udvikling og optimering af afdelingens processer.

Jobindhold:

  • Tæt og konstruktiv dialog med chauffører, administration, produktion og andre relevante aktører, herunder den øvrige ledergruppe
  • Planlægning og drift af ruter og distribution samt opfølgning herpå
  • Fastsættelse og opfølgning på relevante nøgletal/KPI’er
  • Kort- og langsigtet planlægning for distributionen
  • Fokus på effektivitet samt sikre, at køretøjer og ruteplanlægning afvikles optimalt
  • Optimering og videreudvikling af arbejdet i logistikfunktionen generelt
  • Løbende sikring af den rette bemanding i logistikafdelingen

Du er den synlige leder som i det daglige udviser god ledelse, initiativ, forståelse og handlekraft. Samtidig sikrer du en velfungerende afdeling, hvor trivsel, godt arbejdsmiljø, glade medarbejdere er nøgleord for dig.

Baggrund:

Som Logistikchef, forestiller vi os, at du har min. 5 års ledererfaring og et godt kendskab til transport- og logistikområdet. Det er din erhvervserfaring, dit kommercielle fokus og dine personlige og ledelsesmæssige kompetencer, der i sidste ende vægter højest. Din erfaring kan meget vel stamme fra transportbranchen eller evt. fra større produktionsvirksomheder.

Som DFD´s Logistikchef bidrager du med hands-on erfaring med dét at drive en logistikfunktion. Dette indebærer alt fra dialog med interessenter til opfølgning og afrapportering af KPI’er samt ledelse af chauffører. Derudover forventes det, at du:

  • Har en baggrund indenfor transport og/eller logistik – gerne fra en kundevendt funktion
  • Er serviceminded både internt i virksomheden og ift. DFD’s kunder
  • Har erfaring med ledelse af chauffører
  • Kan holde mange bolde i luften samtidig - og sikre overholdelse af deadlines
  • Har god talforståelse og er rutineret i Excel
  • Gerne erfaring med brug af AMCS Routeplanner
  • Er god til at optimere og effektivisere
  • Er struktureret og dygtig til at planlægge og organisere
  • Skaber resultater gennem andre og trives i en hverdag, hvor mange opgaver haster

Endelig er du strategisk og taktisk stærk med en kommerciel og resultatorienteret indstilling og en solid forretningsforståelse. Du har gode forhandlingsevner og er vant til at bære det økonomiske ansvar. Du er effektiv, fleksibel og forandringsparat, og du vil gerne udfordres.

Din personlige profil

Som person forestiller vi os, at du er en åben og udadvendt profil med gennemslagskraft og et højt personligt drive. Du er typen, der sætter ambitiøse og realistiske mål for dig selv og dine medarbejdere, og din vedholdenhed gør, at de fastlagte mål nås. Det vægtes højt, at du evner at se muligheder frem for begrænsninger, og at du derigennem er i stand til at skabe resultater, samt at du er serviceminded, både internt og i forhold til DFD’s kunder.

Du er synlig i din ledelsesstil og er en person, som får medarbejdernes opbakning ved at ’gå forrest og vise vejen’ samtidig med, at du udviser initiativ og forandringsvilje. Som person har du et positivt menneskesyn, er empatisk af natur og formår at kommunikere i øjenhøjde.

Du skal være god til analysere, argumentere og konkludere samt til at kommunikere, herunder redegøre for rationale bag ved beslutningerne.

Vi tilbyder:

Vi er en uformel organisation hvor der er mulighed for både faglig og personlig udvikling. Vi sikrer en rigtig god onboarding så du hurtigt kommer til at trives i dit nye job. Du får dygtige kompetente kollegaer der altid er klar til at hjælpe.

Du tilbydes et attraktivt, frit og udfordrende job med rig mulighed for at påvirke din faglige og personlige udvikling. Et job i en ambitiøs organisation med et højt fagligt niveau og en professionel indstilling. Alt i alt en super spændende stilling i en markedsledende virksomhed med høj anciennitet, flad struktur og kort vej fra idé til handling.

Oveni dette er der naturligvis en attraktiv lønpakke som passer til dine kompetencer.

Spørgsmål:

Hviid & Larsen ApS står for rekrutteringen. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR Partner Anna Larsen på 22 32 72 32 eller [email protected].

Ansøgninger vil blive behandlet fortroligt, og stillingsopslaget tages ned, når den rette kandidat er fundet.

Vi gør opmærksom på, at ansøgninger kun modtages via nedenstående link iht. GDPR-lovgivningen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Supply Chain Management", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hadsten.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Supply Chain Management
  • Hadsten
  • Søndag den 26. december 2021

Lignende jobs

  • Supply Chain Specialist for Lean

    Our team are looking for a skilled Supply Chain professional who is keen to make an impact in our continuous improvement journey! In this role you will be involved with key stakeholders in the busi..
    • Supply Chain Manager
    • Århus N
    Få mere info
  • Supply Chain Specialist

    Do you have experience in Supply chain? Does steering SIOP and RCA activities sound interesting? Would you like to work in a global environment in the industry of wind energy? Then we've got the op..
    • Supply Chain Manager
    • Århus N
    Få mere info
  • IT Supply Chain Consultant - Tools, Construction (...

    Do you have a background within the Construction Industry or Plant maintenance? Are you used to improving processes via IT solutions? If you want to have a major impact on Vestas Construction .
    • Supply Chain Manager
    • Århus N
    Få mere info
  • Supply Chain Planner

    Are you a specialist within portfolio planning and data analytics? Do you want to use your abilities to create a more sustainable world? Do you want to be part of NCE Transport Portfolio planning .
    • Supply Chain Manager
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som supply chain manager i Hadsten

Herunder ser du udviklingen i udbudte supply chain management i Hadsten over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal supply chain manager.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte supply chain manager i Hadsten over tid

Dato Alle jobs som supply chain manager
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0