Supply Chain Planner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hammel

Brænder du for at arbejde med optimering af samarbejder med egne leverandører, sikre leverancer og tilfredse kunder. Vil du gerne arbejde i et stærkt team, hvor du kan udvikle dig personligt og fagligt samtidig med at have det sjovt? Så er du måske den Supply Chain Planner, vi i McBride søger til vores Supply Chain-team.

Til vores fabrik i Hammel søger vi en Supply Chain Planner, som via et stærkt leverandørsamarbejde skal være med til at sikre, at vi løbende er gearet til vores fortsatte vækst

Du kommer til at indgå i vores Supply Chain-team, som består af Production Planners, Supply Planners samt Production Supporters. Teamet er kendetegnet ved en høj faglig viden, et stærkt sammenhold kombineret med evnen til samtidig at have en sjov hverdag

Sikre levering af råmaterialer og komponenter

Dine primære opgaver bliver at sikre, at leveringen af råmaterialer og komponenter sker rettidigt til vores produktion, samt vedligeholde vores lagerbeholdning med mindst mulig omkostning.

Herudover indebærer dine opgaver bl.a.

  • At sikre udviklingen af samarbejdet med vores leverandører.
  • At sikre tilfredse kunder via rettidige leveringer fra vores leverandører
  • At udvikle og følge op på strategier og processer, der sikrer, at vi løbende kan følge med væksten i McBride
  • At følge op på leveringsperformance (OTIF & Vendor Rating)
  • At optimere lagerniveau og sammensætning sammen med kolleger på lageret
  • At deltage i optimeringsprojekter.

Erfaren Supply Chain Planner med proaktiv tilgang til sine opgaver

Der kan være flere indgange til stillingen. Måske har du en uddannelse inden for f.eks. Supply Chain, indkøb, planlægning eller har nogle års erfaring fra en lignende stilling. Det vigtigste er, at du har teknisk flair, og du brænder for opgaven og for at finde de bedste løsninger for fabrikken.

Du har ligeledes gode sproglige kompetencer især på dansk og engelsk.

Din holistiske tilgang til hele vores Supply Chain sikrer, at du i arbejdet med at sørge for rettidige leveringer til vores kunder, formår at inddrage alle interessenter - interne som eksterne. Derfor skal du evne at kommunikere på forskellige niveauer i organisationen, og du skal kunne arbejde med forskellige kulturer.

Din Profil
Du er engageret i de ting, du laver og tager ansvar for dine opgaver, og du er en person, som fungerer godt i teams.

Du er fleksibel og har en god omstillingsevne, så du kan tackle hverdagen i en organisation, som er i forandring og udvikling.

Vi forventer, du kan kommunikere og dokumentere ubesværet på både dansk og engelsk. Sidst men ikke mindst, forventer vi, at du tager aktivt del i dagligdagen, med det ansvar og de opgaver, der løbende passer til dit niveau og din udvikling.

Det praktiske

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Supply Chain Manager, Lars Quist Nørkjær, på +45 22 346 446.

Vi gennemgår løbende indkommende ansøgninger og kalder til samtale, så send din ansøgning via linket i annoncen så hurtigt som muligt.

McBride som arbejdsgiver

Du får en spændende mulighed for at tilslutte dig en af Europas førende leverandør af private label husholdnings- og professionelle rengørings- / hygiejneprodukter til Europas største og mest succesrige detailhandlere. I Danmark har vi fabrikker i Holstebro og Hammel. Du kommer til at blive tilknyttet vores fabrik i Hammel, som producerer opvasketabs. På fabrikken i Hammel er vi ca. 170 ansatte.

Formlen for vores succes er ret ligetil: vi arbejder efter vores fire nøgleværdier - altid dedikeret, samarbejde, stræber efter at være den bedste, samt vi giver og tager ansvar. Dette betyder bl.a., at vi altid stræber efter at skabe et endnu bedre miljø for alle McBride-medarbejdere.

I McBride tilbyder vi en hverdag i en flad organisation, hvor alle kan snakke med alle. Vi arbejder konstant på at skabe et godt sammenhold, og vi arbejder i mindre teams, hvor alle kender alle.

Derudover går vi op i vores medarbejderes udvikling. Har du lyst til at blive endnu bedre inden for dit område, tilbyder vi videreudvikling.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Supply Chain Management", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hammel.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Supply Chain Management
  • Hammel
  • Onsdag den 22. juni 2022

Lignende jobs

  • Supply chain manager i Århus N

    Our team are looking for a skilled Supply Chain professional who is keen to make an impact in our continuous improvement journey! In this role you will be involved with key stakeholders in the busi..
    • Supply Chain Manager
    • Århus N
    Få mere info
  • Supply chain manager i Århus N

    Do you have experience in Supply chain? Does steering SIOP and RCA activities sound interesting? Would you like to work in a global environment in the industry of wind energy? Then we've got the op..
    • Supply Chain Manager
    • Århus N
    Få mere info
  • Supply chain manager i Århus N

    Do you have a background within the Construction Industry or Plant maintenance? Are you used to improving processes via IT solutions? If you want to have a major impact on Vestas Construction .
    • Supply Chain Manager
    • Århus N
    Få mere info
  • Supply chain manager i Århus N

    Do you want to be part of the Global IT team in Vestas and be accountable for all IT offerings for our Value Chain business applications? Then you might be our new Supply Chain Business Analyst wit..
    • Supply Chain Manager
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som supply chain manager i Hammel

Herunder ser du udviklingen i udbudte supply chain management i Hammel over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal supply chain manager.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte supply chain manager i Hammel over tid

Dato Alle jobs som supply chain manager
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0