Teamleder til international bagerivirksomhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hasselager

Har du tyngde og tæft til at tage ansvar for vores pakkeri og lager og kigge processer og rutiner efter i sømmene – samt skabe de nødvendige rammer for fremtidig vækst? Så har du muligheden nu.

I Smartbake Bakery Group kan du se frem til at komme ind i en virksomhed i rivende udvikling. Vi er en dansk bagerivirksomhed med ekspertise og passion inden for innovative detail- og foodserviceløsninger og vi eksporterer i dag til alle verdens kontinenter.

Vi er stiftet i foråret 2017 og opererer under flere forskellige brands. Vi søger lige nu endnu en teamleder til vores pakkeri og lager i Hasselager ved Aarhus.

Stillingen

Med reference til virksomhedens produktionschef, bliver du det daglige omdrejningspunkt i vores pakkeri og lager og vil indgå i ledelsen af hele vores centralproduktion i Hasselager ved Aarhus.

Der er tale om en fuldtidsstilling og med faste arbejdstider mellem 6 og 18 – men naturligvis vigtigt, at du er fleksibel i travle perioder.

I samarbejde med produktionschefen får du ansvaret for at skabe effektive processer og rammer, der skal sikre, at vi altid leverer topklasse kvalitet til vores kunder, og derudover vil følgende opgaver også være en del af din dagligdag.

- Sikre at vedtagne kontroller i pakkeriet overholdes.

- Sikre en optimal gennemførsel af den daglige produktion.

- Sikre en solid og grundig oplæring af nye medarbejdere.

- Medvirke til løbende forbedringer på effektivitet, svind, overvægt og kvalitet.

Vi ser stillingen som en, der udvikler sig i takt med virksomhedens vækst og derfor er det vigtigt, at du er vedholdende og ambitiøs – både på dine egne og virksomhedens vegne.

Personlige og faglige kompetencer

Vores B2B kunder er ofte markedsledende med sans for meget høj kvalitet, så derfor er det vigtigt, at du konstant udfordrer dig selv og holder dig løbende opdateret med trends i branchen.

Da vi ofte har været kunder på besøg i vores bageri, så er det vigtigt, at du er en god kommunikator og er interesseret i at skabe gode kunderelationer.

Målet er, at du, sammen med dine kolleger, skal sikre at centralbageriet er en fantastisk arbejdsplads, hvor der er alle forudsætninger for at lave produkter, som gør vores kunder glade og stolte.

Vi har høje forventninger og stiller krav til det, vi producerer og går altid efter at opnå et kompromisløst produkt.

Dit overblik er helt i top, og i samspil med din strukturerede arbejdsform gør det, at du har nemt ved at håndtere mange opgaver sideløbende.

Vi tilbyder

Et spændende job på en arbejdsplads, der er kendetegnet ved engagerede og dedikerede medarbejdere, som omgås hinanden i en positiv og uformel tone. Vi producerer primært om dagen men der vil være skiftende arbejdstider – dog med mulighed for selv at påvirke sin vagtplan og du har fri hver weekend.

Vi tilbyder gode vilkår og en god løn, som forhandles individuelt efter kvalifikationer.

Tiltrædelse sker snarest muligt.

Ansøgning samt CV skal sendes på mail [email protected] mærket ”Teamleder”.

For yderligere information om stillingen kan du kontakte produktionschef Klaus F. Kristensen på tlf. 5130 1829 eller på [email protected].


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Supply Chain Management", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hasselager.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.7.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Supply Chain Management
  • Hasselager
  • Mandag den 09. september 2019

Lignende jobs

  • Supply Chain Specialist for Lean

    Our team are looking for a skilled Supply Chain professional who is keen to make an impact in our continuous improvement journey! In this role you will be involved with key stakeholders in the busi..
    • Supply Chain Manager
    • Århus N
    Få mere info
  • Supply Chain Specialist

    Do you have experience in Supply chain? Does steering SIOP and RCA activities sound interesting? Would you like to work in a global environment in the industry of wind energy? Then we've got the op..
    • Supply Chain Manager
    • Århus N
    Få mere info
  • IT Supply Chain Consultant - Tools, Construction (...

    Do you have a background within the Construction Industry or Plant maintenance? Are you used to improving processes via IT solutions? If you want to have a major impact on Vestas Construction .
    • Supply Chain Manager
    • Århus N
    Få mere info
  • Supply Chain Planner

    Are you a specialist within portfolio planning and data analytics? Do you want to use your abilities to create a more sustainable world? Do you want to be part of NCE Transport Portfolio planning .
    • Supply Chain Manager
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som supply chain manager i Hasselager

Herunder ser du udviklingen i udbudte supply chain management i Hasselager over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal supply chain manager.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte supply chain manager i Hasselager over tid

Dato Alle jobs som supply chain manager
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0