Ufaglært Materielforvalter ved KALA DRIFT i FMI

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

#Forsvaretdk - Har du lyst til at være en del af et dynamisk team, hvor der indgår ansvar, engagement og høj faglighed kombineret med godt humør? Så gå til tasterne og send os en ansøgning.

Om os

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse anskaffer, drifter og bortskaffer landmilitært materiel med udgangspunkt i en sammenhængende operativ, logistisk, teknisk og økonomisk argumentation, som er tilpasset gældende taktiske, operative, strategiske og politiske behov.

Du vil have din daglige gang i vores Koordinationsafdeling. Vores hovedopgave er at gennemføre den tværgående koordination både internt i Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse og med eksterne myndigheder. Du vil indgå i et team, som består af en major, en kaptajn og fire seniorsergenter, som er placeret i driftselementet i koordinationsafdelingen.

Du vil få en dagligdag, som er meget dynamisk, og du vil få en stor berøringsflade, da vi samarbejder med mange interessenter. Omgangstonen i afdelingen er uformel og bygger på en høj faglighed samt en høj grad af servicemindedhed. Vi prioriterer at udvikle og fastholde vores dygtige medarbejdere via kompetenceudvikling og personlig udvikling.

Om stillingen

Som medarbejder hos os er dine primære opgaver at støtte forretningsområderne med produktionsfremmende foranstaltninger.

Driftselementet støtter med en bred vifte af opgaver i hele enheden og koordinerer en lang række opgaver med Forsvarets øvrige myndigheder.

Dine arbejdsopgaver sammen med driftselement vil blandt andet være:

• Forvaltningsmæssigt controlling på sanering af udvalgte materielgenstande og kapaciteter.
• Bistå som koordinerende sagsbehandler for forsynings- og vedligeholdelsesdirektiver med det formål, at tilsikre ensartethed og kvalitet samt rettidig udgivelse til de brugende og vedligeholdende enheder.
• Bistå med optælling, mønstring og rapportering af vores lagre og myndighedsbeholdninger.
• Vejlede i opgaveløsninger i vores system, DeMars, indenfor alle materiel- og logistikanliggender.
• Deltage i koordinationsmøder inden for alle materiel- og logistiske anliggender med interne som eksterne enheder.
• Udvikling og vedligeholdelse af driftselementets teamsite.

Om dig

Vi ser gerne, at du er Materielforvalter eller har administrativ erfaring indenfor controlling.

Vi forventer, at du har erfaring med SAP og har kendskab til MM-modulet, at du kan støtte, vejlede og rådgive dine kollegaer i SAP samt har erfaring med Office Pakken.

Det er en fordel, hvis du allerede har gennemført minimum 1 obligatorisk- og 1 valgfag fra akademiuddannelsen med fokus på ledelse. Såfremt du ikke allerede har det, skal du være klar på at tage denne uddannelse.

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat og aflønnet på tjenestemandslignende vilkår i henhold til aftale mellem
Forsvarsministeriets Personalestyrelse og CS-civil.

Basislønnen udgør 25.665,23 kr. pr. måned (aktuelt niveau - uden uddannelse). Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Ved ansættelse i Forsvaret er der mulighed for at forhandle et tillæg i forhold til dine kvalifikationer til stillingen.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet, og at du er forpligtet til at deltage i fredsskabende og fredsbevarende operationer uden for Danmarks grænser.

Vi vil bede dig søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at major, J.G. Rohde, på tlf. 41 32 03 99 eller på mail [email protected]

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Mathias F. ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail [email protected].

Ansøgningsfristen er den 13. juni 2021 og ansættelsessamtaler forventes afholdt umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.

Stillingen er til besættelse pr. 1. august 2021, eller snarest muligt og har fast tjenestested i Ballerup

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) har, som styrelse under Forsvarsministeriets koncern, det overordnede ansvar for koncernens materiel- og informatiksystemer fra ’vugge til grav’.
FMI har ca. 1.900 medarbejdere. Omkring 1.400 er civile, imens 500 er militære. Knap 850 af FMI’s ca.1.900 medarbejdere er placeret i domicilet i Ballerup.
FMI’s hovedopgave er at anskaffe, vedligeholde og videreudvikle materiel til hele Forsvarsministeriets koncern, lige fra kampvogne, skibe og jagerfly til IT-udstyr, feltrationer og lommeknive. Til at gøre dette administrerer
FMI årligt ca. 9 mia. kr. svarende til ca. 1/3 af det samlede forsvarsbudget. Pengene bliver brugt til at yde den bedst mulige støtte til især de udsendte styrker og operative enheder, da det er støtten hertil, som altid er i centrum

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Supply Chain Management", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Supply Chain Management
  • Hjørring
  • Søndag den 13. juni 2021

Lignende jobs

  • Supply Chain specialist til [xxxxx]

    Forestil dig, at du sikrer, at rigtig mange professionelle Apple brugere i Danmark får deres vigtigste arbejdsredskab leveret til aftalt tid. Forestil dig samtidig, at kollegaerne i kundecenter..
    • Supply Chain Manager
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Vi søger en lagerchef, er det dig?

    Brænder du for logistik, struktur og ledelse? Er du klar til at tage ansvaret for lagerstyring i en dynamisk og voksende virksomhed? Så er du måske vores nye lagerchef! Hos 3D Eksperten søger .
    • Supply Chain Manager
    • Nørresundby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som supply chain manager i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte supply chain management i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal supply chain manager.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte supply chain manager i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som supply chain manager
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0