Supply Chain Specialist til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hobro

Supply Chain Specialist til Nopa Nordic


Ansøgingsfrist: 20. august 2021

Hos Nopa Nordic er vi med til at sætte den grønne dagsorden inden for udvikling og produktion af bæredygtige vaskemidler, opvaskemidler, rengøringsprodukter og personlig pleje. Vi var med til at lancere det første miljømærkede vaskemiddel i Danmark helt tilbage i 1993, og fra 2014 begyndte vi at indføre genbrugsplastik i vores emballagesortiment. Vi er grønne first movers og sælger bæredygtige husholdningsprodukter, der rent faktisk også virker. Vi producerer kun i Danmark, vi bruger kun grøn energi, og vi arbejder strategisk med FN’s verdensmål.

Vi søger en ny Supply Chain Specialist til at videreudvikle og optimere vores forecast, produktionsplanlægning, lagerstyring og produktionskapacitet.

Du vil indgå i vores Supply Chain-team og referere direkte til vores Supply Chain Manager, som du vil arbejde tæt sammen med. Arbejdssted er Hobro.

Arbejdsopgaver

Din overordnede opgave bliver at optimere og videreudvikle vores supply chain-funktion, så vi arbejder endnu mere effektivt og udnytter vores ressourcer endnu bedre.

I den første tid vil du blive sat grundigt ind i driftsopgaverne, så du får indgående kendskab til supply chain-funktionen og Nopa Nordic i det hele taget. Efterhånden som du bliver skarp på driften, begynder arbejdet med procesforbedringer. Disse opgaver er blandt andet at:

  • fortsætte optimeringen af forecast og produktionsplanlægning
  • videreudvikle og sikre driften af fælles Demand Planner med vores kunder
  • sikre fortsat høj leveringssikkerhed, herunder fokus på leveringsevne i hele forsyningskæden
  • lede optimeringsprojekter inden for Supply Chain-området
  • forbedre og optimere vores lagerstyring samt lagerbinding
  • optimere disponeringsprocessen
  • følge op på KPI'er


Når du er fuldt inde i stillingen, vil din hverdag være en kombination af driftsopgaver og optimeringsopgaver. Optimeringsopgaverne vil fortsætte, da behovet for effektivisering er konstant.

Kvalifikationer

Du har en solid baggrund inden for Supply Chain Management kombineret med gerne et par års praktisk erfaring fra en lignende stilling. Du har bevist i dine tidligere stillinger, at du kan skabe øget effektivisering ved at optimere eller udfase processer og hvis nødvendigt udvikle nye. Du tænker analytisk og kan gennemskue komplekse årsagssammenhænge, du er nysgerrig og sætter spørgsmålstegn ved det bestående. Du har en indre drivkraft til at gøre tingene bedre og mere enkle.

I Supply Chain samarbejder vi med alle funktioner i organisationen, og du skal synes om at blive involveret i tværgående projekter. Du er god til at kommunikere klart og tydeligt på tværs af alle niveauer.

Sidst men ikke mindst har du forståelse for det tempo og den kompleksitet, som kendetegner en FMCG-virksomhed. Du er vant til databehandling, du er superbruger i Excel, og du har også gerne kendskab til Power BI, alternativt lyst til at lære det. Det er en fordel, hvis du også har erfaring med gerne Dynamics NAV samt LEAN.

Du skal forvente rejseaktivitet i mindre omfang.

Vi tilbyder

Du får et indgående kendskab til en international produktionsvirksomhed, hvor du får lov at blive specialist inden for dit felt. Du bliver en del af holdet i en vækstvirksomhed, hvor det går stærkt, men hvor vi altid bevarer det gode humør. For den rigtige kandidat er der gode muligheder for både faglig og personlig udvikling. Vi har gode løn- og arbejdsvilkår samt en aktiv personaleforening.

Ansøgning


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Supply Chain Management", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hobro.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Supply Chain Management
  • Hobro
  • Fredag den 20. august 2021

Lignende jobs

  • Vi søger en lagerchef, er det dig?

    Brænder du for logistik, struktur og ledelse? Er du klar til at tage ansvaret for lagerstyring i en dynamisk og voksende virksomhed? Så er du måske vores nye lagerchef! Hos 3D Eksperten søger .
    • Supply Chain Manager
    • Nørresundby
    Få mere info
  • Lageransvarlig søges: Bliv nøglepersonen i driften...

    Er du en struktureret og ansvarsbevidst person med flair for lagerstyring?Vi søger i øjeblikket en engageret lageransvarlig for vores kunde i Hobro. Du vil få muligheden for at arbejde i et dynam..
    • Supply Chain Manager
    • Hobro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som supply chain manager i Hobro

Herunder ser du udviklingen i udbudte supply chain management i Hobro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal supply chain manager.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte supply chain manager i Hobro over tid

Dato Alle jobs som supply chain manager
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1