Group Supply Chain Specialist til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

Du understøtter yderligere vækst ved forskelligartede projekter

Faerch har gennem de seneste år haft en solid vækst på såvel top- som bundlinje. Væksten er skabt igennem akkvisitioner, og en høj organisk vækst samt hurtige, positive synergier af de aktuelle opkøb. Faerch ønsker fortsat at positionere sig som en markedsledende virksomhed med produkter af høj kvalitet, flere teknologiske platforme og en høj leveringssikkerhed. De seneste opkøb har givet yderligere muligheder for at penetrere markederne særligt inden for Food-to-go.

Bæredygtighed og genanvendelse er nogle af Faerchs kerneværdier. Som en af de førende producenter inden for genanvendt plastemballage til fødevareindustrien har overtagelsen i 2018 af hollandske 4PET Group placeret Faerch som en af verdens første integrerede leverandører af plastemballage, hvor genanvendelse af plastbakkerne på fabrikken i Holland har resulteret i et ’closed loop’.

For at sikre best practice, synergier i supply chain i forbindelse med opkøb og for at kunne understøtte yderlige vækst søges nu en Group Supply Chain Specialist, der kan påtage sig flere forskelligartede projekter. Fælles for projekterne er, at de har afsæt i supply chain og succeskriteriet er optimering og effektivisering i den samlede supply chain.

Du sikrer et bedre beslutningsgrundlag og en mere datadrevet supply chain

Du får ansvaret for at udvikle planlægningsværktøjer og processer, som sikrer, at Faerch er gearet produktions-og planlægningsmæssigt på alle fabrikker til effektivt og lønsomt at levere til kunderne i takt med den forventede vækst. Herudover vil du drive flere forskellige internationale projekter, der alle har til formål at supportere ledelsen ved omsætning af analyser til klare og valide beslutningsgrundlag. Herudover er dine nøgleopgaver bl.a.:

  • Medvirke til implementering af supply chain års-hjul
  • Udvikling og implementering af KPI board på tværs af sites og regioner, så de samme KPIer og opgørelsesmetoder sikres på tværs af organisationen
  • Drive forskellige projekter såsom:
  • Manufacturing foot print øvelser – produceres de rigtige varer på de rigtige maskiner og fabrikker?
  • Ny maskinkapacitet – På hvilken fabrik skal de nye maskiner placeres?
  • Beregne konsekvenser af mulige CAPEX-investeringsmuligheder inden for produktion og/eller på site niveau
  • Udvikle ensartede planlægningsprocedurer og dermed best practice på tværs af produktionssteder og coache og sparre med de lokale planlæggere omkring optimal planlægning og kapacitetsberegninger m.m.
  • Deltage i fastlæggelse af varekategorier (ABC)
  • Analysere langsomt omsættelige og ”døde” varer på alle lagre
  • Kvartalsvis beregning og implementering af EOQ (Economic Order Quantity) og MOQ (Minimum Order Quantity) for alle sites/regioner
  • Udarbejde produkt segmenteringsmodel – implementere i regioner og kvartalsvis opdatering af segmenteringsmodellen
  • Produktsanering – kvartalsvis oplæg til sanering af produkter i samarbejde med salg og controlling
  • Sikre at KPI´er er forankret i BI system


Forandringsorienteret værdikædespecialist, der vil udfordre status quo
Du er sandsynligvis uddannet cand.merc. med speciale i supply chain/logistik eller uddannet produktionsingeniør. Ideelt har du erfaring fra en international produktionsvirksomhed og har opbygget erfaring fra forbedringsprojekter i supply chain. Alternativt er du den kvikke nyuddannede kandidat med interesse for supply chain og har de analytiske kompetencer på plads. Herudover behersker du engelsk flydende både skriftligt og i tale.

Du er ambitiøs og forandringsorienteret og altid med ’kunden’ i centrum. Du arbejder struktureret og analytisk med øje for eksekvering, og du har stærke kommunikationsevner og er netværksorienteret.

Du bliver en del af en velkonsolideret international gruppe på en vækstrejse og med en klar strategi. Stillingen er nyoprettet, og der er dermed stor mulighed for at skabe dine egne rammer. Opgaverne er forskelligartede og via dem vil du have stor indflydelse på virksomhedens udvikling af supply chain.

Faerch is a leading supplier of packaging securing safe, fresh and affordable food and has a strong and ambitious position in the recycling economy. As first movers in the industry, Faerch is always looking ahead and engages with their stakeholders to do what is needed to make things better. This is why they have changed the parameters of the food packaging industry, by creating a circularity in packaging with no compromising on food safety.

Employing just over 1,500 people across twelve facilities in Denmark, UK, the Czech Republic, Holland, France and Spain – Faerch also has multiple sales offices covering all of Europe. Founded in 1969, Faerch has in recent years, seen a strong financial performance and growth both organically and via acquisitions and is aiming at further positioning the company in their markets.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Research Consultant Rasmus Jensen på 2636 3564.
https://www.hansentoft.dk/job/4738



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Supply Chain Management", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Supply Chain Management
  • Holstebro

Statistik over udbudte jobs som supply chain manager i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte supply chain management i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal supply chain manager.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte supply chain manager i Holstebro over tid

Dato Alle jobs som supply chain manager
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1