Materielforvalter til en anderledes arbejdsplads ved Forsyningscenter Holstebro

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

Har du et godt overblik og trives du med mange bolde i luften. Er du servicemindet og indstillet på at tage fat? Så er du måske vores nye kollega.

Om os

Vi er en del af Supply Chain Division, som er en moderne logistikvirksomhed, der støtter Forsvarets soldater og øvrige medarbejdere med forsyninger. Vi har fokus på betjening og støtte til Forsvaret med særlig vægt på kundeorientering og service. Vi vægter i det fremadrettede arbejde at få vore forretningsgange optimeret og på at udvide planlægningshorisonten.

Forsyningscenter Holstebro leverer forsyninger af alle typer til enhederne på Dragonkasernen. Forsyningscentret gennemfører også iklædninger af både værnepligtigt personel samt nyansat stampersonel, ligesom vi gennemfører bytning af personlig udrustning. Der gennemføres ligeledes supplerende iklædning af personel i forbindelse med internationale missioner.

Om stillingen

Som vores nye kollega har du til opgave, at understøtte den daglige operationelle drift af Forsyningscentret.

Du er omdrejningspunktet for de mange opgaver på depotet, og lageransvarlig for vores projektlaget, hvor du blandt andet varetager pakning, pluk og bestilling af varer.

Herudover servicerer du også medarbejderstaben ved Forsyningscentret i den daglige administration.

Du deltager i et samarbejde med næstkommanderende og teamlederne omkring koordinering alle større aktiviteter.

Vi lægger stor vægt på sparring og høj faglighed, og vi er altid gode til at hjælpe hinanden. Desuden har vi et rigtigt godt kollegialt miljø med plads til forskelligheder.

Om dig

Vi forestiller os, at du er uddannet, materielforvalter eller du har anden relevant uddannelse eller har erfaring fra lignende stillinger.

Vi ser gerne, at du allerede har gennemført minimum et obligatorisk fag- og et valgfag fra
akademiuddannelsen med fokus på logistik og ledelse eller anden relevant uddannelse på tilsvarende niveau. Såfremt du ikke allerede har det, skal du være klar på at tage denne akademiuddannelse.

Du er fagligt velfunderet og stræber altid efter, at levere det gode resultat. Du er initiativrig og kan arbejde selvstændigt. Du er fleksibel, og trives i en hverdag med mange ad hoc opgaver.

Du besidder initiativ således, at du selvstændigt forstår, at udnytte rammerne for arbejdets udførsel og din tid bedst muligt. Du er fleksibel i forhold til opgaveløsningen og de udfordringer, som du møder i en omskiftelig og travl hverdag.
Du er velformuleret på dansk i tale og skrift. Du er en erfaren IT-bruger med et solidt kendskab til Microsoft Office pakken.

Det er et krav, at du har kørekort kategori B. Det er ønskeligt, at du har arbejdet med SAP. Den rette indstilling og motivation er dog vigtigst for at få succes i stillingen.

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat og aflønnet i henhold til Organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets
Personalestyrelse og CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for civilt ansatte under
Forsvarsministeriets myndighedsområde inden for Centralforeningen for stampersonels
Forhandlingsområde.

Afhængigt af dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal blandt andet kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne under hele ansættelsesforløbet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte chefsergent Henning Juhl på mail [email protected] eller på telefon 2555 2580.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR-konsulent June Bastholm ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse, på telefon 3266 5470.

Ansøgningsfristen er 19. januar 2023.

Stillingen ønskes besat snarest og vi forventer at afholde samtaler umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket, hvor du vedhæfter ansøgning, CV og
uddannelsesbevis/svendebrev. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse under Forsvarsministeriet, og vi administrerer op mod 10 milliarder kroner årligt af det samlede forsvarsbudget. Vi har ansvaret for det samlede forsvar og beredskabs materiel- og IT-systemer, så det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer alt materiel og IT lige fra kampvogne, krigsskibe og kampfly til computere, kabler og knapper.
Vi er ca. 2.500 civile og militære medarbejdere fordelt over hele Danmark, og vores hovedkvarter ligger i Ballerup.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Supply Chain Management", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Supply Chain Management
  • Holstebro
  • Torsdag den 19. januar 2023

Statistik over udbudte jobs som supply chain manager i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte supply chain management i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal supply chain manager.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte supply chain manager i Holstebro over tid

Dato Alle jobs som supply chain manager
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1