Supply Chain Graduate Intern

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - Juelsminde


Supply Chain Graduate Intern

Er du skarp inden for det teoretiske felt omkring Supply Chain, og er du klar på at omsætte det til praksis, så er du måske vores nye Supply Chain Graduate Intern!
Vi er en international virksomhed i vækst, der har store projekter i gang omkring indkøring af et nyt højautomatisk lager og fabriksudvidelse. Dertil kommer større projekter omkring indkøring af et nyt BI-værktøj og videreudvikling af den eksisterende supply chain strategi.Dette giver dig rig mulighed for at bringe dine kompetencer i spil og få hands-on erfaring som en del af vores globale Supply Chain afdeling.

Praktikforløbet vil som udgangspunkt være tidsbestemt med opstart efter sommerferien 2021 til og med udgangen af 2021. Der vil dog være mulighed for at planlægge praktikperioden, således den matcher dine behov i forhold til studiet.Praktikforløbet er aflønnet baseret på 37 timer om ugen. Som praktikant hos Palsgaard får du mulighed for at sætte dit aftryk på opgaverne og gøre en forskel i videreudviklingen af vores strategiarbejde via din teoretiske ballast, nysgerrighed og lyst til at udfordre status quo.
For den rette kandidat vil der efter praktikforløbet være mulighed for at indgå aftale både om studiejob, men også om specialeskrivning om en relevant og aktuel case hos Palsgaard.

Du bliver en del af et fagligt stærkt team med engagerede kolleger, der til daglig sørger for effektiv Master og Demand planlægning, således der sikres balance mellem Supply og Demand på Palsgaards fabrikker. Stillingen refererer til vores Global Supply Chain Development Director, Kenneth Bodholt Bregenov.

Dine opgaver vil primært være:
  • Statistisk konsolidering af data til S&OP (Sales & Operation Planning)
  • Produktionsdata (Supply analyser på eks. kapacitet, stykliste nedbrydning for råvarebehov mv.)
  • Lagerdata / analyser
  • Løbende KPI-rapporteringer
  • Databearbejdning (BI rapporter) – Microsoft Power BI
  • Beregning af optimale seriestørrelser
  • Support til Master og Demand planning
  • Forecast analyser
  • Analyser til forbedring af global distribution, herunder intercompany vareflow.
  • Udvikling af den globale Supply Chain strategi.

Kandidatprofil:
Den rette kandidat til stillingen er færdig med sin bachelor og er nu i gang med sit cand.merc.-studie inden for Supply Chain Management el.lign. Du brænder for Supply Chain og er skarp i brugen af Excel. Har du viden om Microsoft Power BI, som er vores primære værktøj til konsolidering af data, vil dette være en fordel.

Du vil få en bred berøringsflade på tværs af organisationen, hvor du indgår som en proaktiv, handlekraftig og engageret kollega. Vi ønsker en stærk teamplayer, der samtidig kan varetage opgaver selvstændigt. Vores hverdag er til tider hektisk, så du skal trives i et dynamisk miljø, hvor du skal kunne håndtere flere opgaver sideløbende uden at miste overblikket. Da vi er en global virksomhed, forudsætter jobbet, at du mestrer dansk og engelsk i både skrift og tale.
Vi vægter et sundt og sjovt arbejdsmiljø i hverdagen og vil naturligvis sikre, at du får et ordentligt onboarding-forløb, således du er klædt på til at varetage og lykkes med opgaverne.

Det vil være en fordel, hvis du har en bil, da offentlig transport hertil kan være mindre fleksibelt. Alternativt er der mulighed for at benytte et kollegieværelse på virksomheden til et mindre beløb om måneden.

Ansøgning og kontakt:

Tiltrædelse efter aftale, men forventeligt omkring juli / august 2021. Ansøgningerne vurderes løbende, og stillingsopslaget tages ned, når den rette kandidat er fundet. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Global Supply Chain Director, Kenneth Bodholdt Bregenov, på telefon 6197 2357.

Om Palsgaard:
Palsgaard A/S er en international virksomhed, som producerer specialprodukter til fødevareindustrien. Markedsføring af produkter sker globalt via et netværk af datterselskaber, joint ventures og agenter. Palsgaard A/S indgår sammen med datterselskaber og andre virksomheder i udlandet i den selvejende institution Schou-Fondet på godset Palsgaard ved Juelsminde mellem Horsens og Vejle. Palsgaard virksomhederne har i Danmark ca. 330 medarbejdere og ca. 220 medarbejdere fordelt globalt i datterselskaber.Palsgaard A/S, Palsgaardvej 10, 7130 Juelsminde, Tel: 7682 7682, www.Palsgaard.com.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Supply Chain Management", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Juelsminde.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Supply Chain Management
  • Juelsminde

Lignende jobs

  • Supply Chain Specialist for Lean

    Our team are looking for a skilled Supply Chain professional who is keen to make an impact in our continuous improvement journey! In this role you will be involved with key stakeholders in the busi..
    • Supply Chain Manager
    • Århus N
    Få mere info
  • Supply Chain Specialist

    Do you have experience in Supply chain? Does steering SIOP and RCA activities sound interesting? Would you like to work in a global environment in the industry of wind energy? Then we've got the op..
    • Supply Chain Manager
    • Århus N
    Få mere info
  • IT Supply Chain Consultant - Tools, Construction (...

    Do you have a background within the Construction Industry or Plant maintenance? Are you used to improving processes via IT solutions? If you want to have a major impact on Vestas Construction .
    • Supply Chain Manager
    • Århus N
    Få mere info
  • Supply Chain Planner

    Are you a specialist within portfolio planning and data analytics? Do you want to use your abilities to create a more sustainable world? Do you want to be part of NCE Transport Portfolio planning .
    • Supply Chain Manager
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som supply chain manager i Juelsminde

Herunder ser du udviklingen i udbudte supply chain management i Juelsminde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal supply chain manager.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte supply chain manager i Juelsminde over tid

Dato Alle jobs som supply chain manager
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0