Rekrutteringsfirma

Lager- og logistikchef

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Lager- og logistikchef

Central rolle med ansvar for BESKO’s hovedlager i Kolding

https://uhc.dk/wp-content/uploads/2021/03/Lager_og_logistikchef_BESKO.mp4

Hos BESKO er fleksibilitet og kundetilpassede løsninger nogle af de nøgleord, der danner grundlaget for at kunne tilbyde kunder de mest optimale løsninger. BESKO’s medarbejderteam har mange års erfaring, og stort branchekendskab, til de særlige forhold, der gælder inden for den tunge transportsektor. BESKO stræber hver dag efter at leve op til målsætningen om at tilbyde kunden et professionelt og udviklende samarbejde med konstant fokus på, hvilke løsninger BPW Koncernen som helhed kan levere til kunden.

SomLager- og logistikchef hosBESKO bliver du, med direkte reference til CEO, ansvarlig for den daglige drift af central/hovedlageret, som er beliggende i Kolding. Her arbejder 19 medarbejdere med at plukke og pakke forsendelser, som enten går til et af BESKO´s øvrige lagre eller direkte ud til kunden.

BESKO lagerfører over 22.000 forskellige varenumre på centrallageret i Kolding. De vigtigste af disse lagerføres ligeledes på lokationerne rundt om i Danmark; Aalborg, Herning, Århus, Padborg, Odense og Greve.

Via disse afdelinger plukker og pakker man årligt over 150.000 leverancer. Alle afdelinger har hver en selvstændig afdelingsleder, der, sammen med det øvrige personale, er involveret i salg/kundeservice samt det at håndtere de lokale forsendelser.

I Kolding er der ligeledes en afdelingsleder, som tager sig af salg/kundeservice.

Leverancerne kommer fra forskellige danske og internationale leverandører – hvoraf nogle er en del af BPW Koncernen.

Med ansvar for hoved-/centrallageret søger BESKO derfor en profil med følgende ansvarsområder:

  • Drift og udvikling af lagerfunktionen, inklusive driftsanalyser og daglig involvering i pluk/pak
  • Sikre optimale betingelser og flow i logistik
  • Fragtaftaler og indkøb
  • Ledelse af afdelingens 19 medarbejdere, heraf 2 teamledere
  • Samarbejde med øvrige afdelingsledere
  • Varemodtagelse, herunder kvalitetskontrol og reklamationshåndtering
  • Indkøb af ”products not for sale”

Din baggrund kommer fra en lignende stilling, hvor du har arbejdet som spillende træner/leder af en lagerfunktion med mange pluk/pak. Dette kunne oplagt være fra en handels– eller grossistvirksomhed, hvor såvel den administrative rolle og det at være en del af den daglige drift har gået hånd i hånd. Er dette kombineret med en relevant teoretisk uddannelse, er det en fordel.

Som person går du gerne forrest og forstår at indarbejde nye rutiner i øjenhøjde med dine kolleger uden at miste fokus på retningen og det konkrete mål. Du er den udførende type, der ”kan regne den ud” og herefter eksekvere tiltag/forandring. Du trives i rollen som leder og tager gerne ansvar for processen og organisationen.

BESKO tilbyder en spændende stilling i en central og vigtig position. Der er rig mulighed for at udvikle sig fagligt og personligt – herunder at arbejde strategisk med vigtige områder for BESKO’s servicegrad og fleksibilitet.

Arbejdssted: Kolding


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Supply Chain Management", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Supply Chain Management
  • Kolding

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som supply chain manager i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte supply chain management i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal supply chain manager.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte supply chain manager i Kolding over tid

Dato Alle jobs som supply chain manager
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1