Materielorakel til en helt unik arbejdsplads i Korsør

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Korsør

Har du lyst til at blive en del af et professionelt og engageret team på 95 kollegaer på landsplan?
Så er du måske vores nye materielorakel, der kan assistere den daglige leder med driftsopgaverne på vores tre fjernlagre på Sjælland.

Om os

Vi er en del af Supply Chain Divisionen og varetager driften på forsvarets hoveddepot for materiel på fjernlagerne. Derudover er der til sektionen et Hoveddepot (Vojens), produktion af feltrationer (Varde) samt centrallager for forsvarets IT-materiel (Karup).

Vi ser kunden og dermed soldaten som den vigtigste samarbejdspartner, der til enhver tid skal vide, at vi er til for dem og ikke omvendt. For at kunne løse en så vigtig opgave, så fordrer det at vores medarbejdere yder deres ypperste og derfor prioriterer vi god ledelse og samarbejde højt.

Vi har en uformel tone, men samtidig sætter vi vores faglighed højt og yder en god og stabil service for vores kunder og samarbejdspartnere. Medarbejderne er primært civile, men der er også militært ansatte.

Om stillingen

Vi tilbyder den rette kandidat en stilling, hvor fokus er at indgå i den daglige drift samt afviklingen af opgaver i relation til koordinering og prioritering af vores driftsopgaver på fjernlagrene, herunder oplagte beholdninger på reparabel lager/aktstykke lager/tjenestedygtig lager samt uklassificeret lager.

I stillingen vil du, sammen med leder for fjernlagrene, skulle koordinere driften med de tilknyttede 17 medarbejdere. Vi arbejder tæt sammen i teams, både medarbejdere og ledere, og hjælper og understøtter hinanden.

Det er vigtigt for os, at vore ledere udvikler sig i forhold til ledelse og logistik, og derfor tilbyder vi også løbende udviklingsaktiviteter.

I stillingen er det vigtigt, at
• Sikre et godt arbejdsmiljø, hvor god ledelse er med til at fordre dette
• Skabe et godt samarbejde internt på lageret og ikke mindst på tværs af sektionen
• Danne et planlægningsgrundlag for den daglige produktion
• Sikre at LEAN principperne fastholdes på ugentlige KAIZEN og Blitz møder
• Supportere ledelseskollegaer ved deres fravær

Herudover bliver du en del af en stor forandringsrejse, som Materielhoveddepotet skal igennem frem mod 2025. Derfor kræves det at du er forandringsvillig, og at du tør udfordre ordet ”plejer”.

I stillingen må der påregnes mindre rejseaktivitet.

Om dig

Vi ser gerne at du har en lager- og logisk operatøruddannelse, eller har anden relevant uddannelse. Erfaring indenfor lager og logistik i Forsvaret er den fordel, men ikke et krav.

Vi ser gerne at du har allerede gennemført minimum 1 obligatorisk- og 1 valgfag fra
akademiuddannelsen med fokus på ledelse eller anden relevant uddannelse på tilsvarende niveau. Såfremt du ikke allerede har det, skal du være klar på at tage denne uddannelse.

Det er en fordel, hvis du er en rutineret bruger af SAP R/3 og Office pakken.

Vores forventning til dig som vores nye kollega er, at du er positiv over for forandringer, bidrager til samarbejdet og holder fokus på opgaven.

Kendskab til almindelige arbejdsprocedurer på et lager vil være en fordel. Det forventes, at du som driftsleder har gode samarbejdsevner og er god til at kommunikere i øjenhøjde, samt dertil og ikke mindst, har det rigtige menneskesyn.

Du er vant til at arbejde selvstændigt med planlægning og styring af dine opgaver.

Ansættelsesvilkår

Som Materielforvalter bliver du ansat og aflønnet i henhold til Organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for civilt ansatte under Forsvarsministeriets myndighedsområde inden for Centralforeningen for stampersonels forhandlingsområde.

Som MRP (material requirement planner) sker ansættelse og aflønning i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten).

Afhængigt af dine kvalifikationer vil der være mulighed for at forhandle tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne under hele ansættelsesforløbet, hvilket betyder, at du vil kunne blive bedt om at vise straffeattest til en evt. samtale.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte leder materielmester Jørn Egebech Christensen på telefon 25552910 eller sektionschef Lars Hansen på telefon 2555 2301.

Har du spørgsmål til løn- eller ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent June Bastholm på telefon 3266 5470.

Ansøgningsfristen er den 19. september 2022. Vi holde samtaler løbende. Tiltrædelse snarest herefter.

Vi vil bede dig søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Forsvaret er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund.

Om Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse under Forsvarsministeriet, og vi administrerer op mod 10 milliarder kroner årligt af det samlede forsvarsbudget. Vi har ansvaret for det samlede forsvar og beredskabs materiel- og IT-systemer, så det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer alt materiel og IT lige fra kampvogne, krigsskibe og kampfly til computere, kabler og knapper.
Vi er ca. 2.500 civile og militære medarbejdere fordelt over hele Danmark, og vores hovedkvarter ligger i Ballerup.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Supply Chain Management", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Korsør.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Supply Chain Management
  • Korsør
  • Mandag den 19. september 2022

Lignende jobs

  • Supply Chain specialist til [xxxxx]

    Forestil dig, at du sikrer, at rigtig mange professionelle Apple brugere i Danmark får deres vigtigste arbejdsredskab leveret til aftalt tid. Forestil dig samtidig, at kollegaerne i kundecenter..
    • Supply Chain Manager
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Supply Chain Project Manager

    Are you a Project Manager or Supply Chain Professional looking for an exciting opportunity to make a difference at Novo Nordisk's strategically important factory? Do you want to be part of our succ..
    • Supply Chain Manager
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som supply chain manager i Korsør

Herunder ser du udviklingen i udbudte supply chain management i Korsør over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal supply chain manager.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte supply chain manager i Korsør over tid

Dato Alle jobs som supply chain manager
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0