Supply Chain Planlægningschef

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Middelfart

Brænder du for at lede andre, og kan du motivere og drive et planlægningsteam i en dynamisk koncern? Du bliver centralt placeret i Dagrofa Foodservice, hvor vi anser rollen som Supply Chain Planlægningschef som helt essentiel for vores evne til at skabe succes. Med denne stilling følger en unik karrieremulighed i en af landets førende virksomheder på det danske fødevaremarked.

I Dagrofa Foodservice har vi en vision om at være den foretrukne fødevarepartner for det professionelle køkken i Danmark. Vi positionerer os ved at have en udviklende partnerrolle i forhold til kunder, leverandører og samarbejdspartnere. Vores vision understøttes af en ambitiøs strategi og et stærkt og dedikeret fokus på at gøre det nemmere at gøre det bedre for vores kunder.

Vi søger lige nu en Supply Chain Planlægningschef, der med sine stærke ledelseskompetencer og erfaring fra en lignende rolle med sikker hånd kan bidrage til at sikre en høj servicegrad til vores kunder, et professionelt partnerskab med vores leverandører samt en smidig S&OP proces.

Du har sans for strategisk projektledelse og udfordrer status quo

Som Supply Chain Planlægningschef får du ansvaret for et planlægningsteam på 6 medarbejdere. Din rolle bliver at fortsætte den gode udvikling i afdelingen, herunder at styrke kompetencerne og samarbejdet internt såvel som samarbejdet med salg og kategori. Kompetencemæssigt sikrer du, at der søges nye og forbedrede løsninger, der optimerer disponeringsprocessen og at I planlægger klogt ud fra valide forecasts, statistikker og intelligente indkøbsmodeller.

Med reference til Logistikdirektøren vil du indgå i Logistik ledergruppen og få en stor kontaktflade i koncernen. Du vil have ansvaret for- og drive flere strategiske projekter på tværs af koncernen.

Du er generelt tæt på beslutningstagere, og dit arbejde har stor betydning på koncernens resultater.

Din erfaring er solid, og dine resultater imponerende

Din tilgang til stillingen kan være flere. Vi forestiller os, at du har erfaring fra en lignende stilling. Herudover forestiller vi os at:

  • Du har 5 års ledelseserfaring fra en større eller mellemstor organisation
  • Du er strategisk stærk og har en solid og bred forretningsforståelse med en intuitiv fornemmelse for virksomhedens centrale værdiskabelse
  • Du har indgående kendskab til disponeringsmetoder og -principper, Sales & Operational Planning, lagerstyring og indgående logistik
  • Du har erfaring fra FMCG - en fordel men ikke et krav
  • Du har med udgangspunkt i supply chain tankegangen en solid erfaring med at drive større projekter på tværs af forretningsområder
  • Du har en projektlederuddannelse eller minimum 1-2 års praktisk erfaring med projektledelse
  • Du er stærk i relationer, i systemer og processer, du er logisk tænkende og brænder for at underbygge beslutninger med veldokumenterede statistikker
  • Du er erfaren i brugen af ERP-systemer, det er herunder en fordel, hvis du har kendskab til AX.

Vi tilbyder

En spændende og lærerig stilling hvor du bliver en del af vores uformelle arbejdsmiljø med kolleger, der stiller krav til sig selv og hinanden. Løn efter kvalifikationer.

Tiltrædelse hurtigst muligt efter aftale.

Vi har terminaler i både Ishøj og Middelfart derfor kan dit arbejdssted være en af disse to terminaler. Supply Chain Planlægningsteamet er placeret i Middelfart. Der vil forekomme begrænset rejseaktivitet til vores øvrige lokationer.

Send din ansøgning snarest muligt via nedenstående link, da vi behandler dem løbende og stopper rekrutteringsprocessen, når vi har fundet den rette kandidat.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Logistikdirektør Bo Rasmussen på tlf. 51274484.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Supply Chain Management", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Middelfart.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Supply Chain Management
  • Middelfart
  • Mandag den 05. juli 2021

Lignende jobs

  • Supply chain manager i Odense SØ

    ZARAOperation Specialist, Odense, Denmark Our Operation specialists are responsible for all aspects of store operations and management of the back of house (delivery process and productivit..
    • Supply Chain Manager
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Supply chain manager i Hele Danmark

    Forestil dig, at du sikrer, at rigtig mange professionelle Apple brugere i Danmark får deres vigtigste arbejdsredskab leveret til aftalt tid. Forestil dig samtidig, at kollegaerne i kundecenter..
    • Supply Chain Manager
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Supply chain manager i Hele Danmark

    Søg stillingenGrundinformationGrundinformation *Navn Billede Din adresse Adresse *Postnr *By *E-mail Tlf. Nummer Mobil Nummer Ansøgn..
    • Supply Chain Manager
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Supply chain manager i Hele Danmark

    Supply Chain analyst and project manager Are you interested in optimizing business processes, leading, and giving professional input to logistic and supply chain projects, and acting as an inte..
    • Supply Chain Manager
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som supply chain manager i Middelfart

Herunder ser du udviklingen i udbudte supply chain management i Middelfart over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal supply chain manager.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte supply chain manager i Middelfart over tid

Dato Alle jobs som supply chain manager
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0