Rekrutteringsfirma

Group Supply Chain Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midtjylland

Er du det talent, som har fået opbygget en stærk værktøjskasse inden for supply chain, planlægning og indkøb, og som vil være en del af en særdeles succesfuld international handelsvirksomhed? Har du evnerne til at udvikle solide samarbejder med leverandører på tværs af mange forskellige kulturer? Og er du analytisk, handlekraftig og ikke mindst løsningsorienteret? Så er du den Group Supply Chain Manager, vi søger til TEFCOLD A/S med base i Viborg.

Sikre effektive kerneprocesser i forsyningskæden til optimal leveringsevne
Med reference til CTO kommer du til at stå i spidsen for et mindre team, som bl.a. sidder med indkøb og planlægning. Du får det overordnede ansvar for forsyningskæden, herunder planlægning, indkøb samt lager og levering. Du bliver en del af en international koncern, hvor du bidrager til best practice og effektive kerneprocesser i hele supply chain. Dine opgaver knytter sig til at fremtidssikre den samlede forsyningskæde, så forretningsambitionerne i form af vækst og skalerbarhed indfries. Øvrige ansvarsområder knytter sig til følgende:

  • Kontinuerligt forbedre forsyningskædeprocesserne set fra kundernes og leverandørernes synspunkt
  • Rapportering af KPI’er, herunder serviceniveau, omkostninger og levering til tiden
  • Deltage i forhandlinger med leverandører i samarbejde med CTO
  • Optimering af flow inden for ansvarsområderne
  • Daglig ledelse af team
  • Sørge for, at forsyningskædens stamdata, såsom omkostninger, leveringstider og lagerniveau altid er nøjagtige og opdaterede

Du tilbydes en spændende og udfordrende stilling i en virksomhed i vækst med stor specialviden, hvor du kommer til at samarbejde med centrale koncernfunktioner og datterselskaber såvel som leverandører og kunder. Dine kollegaer har høj gennemsnitsanciennitet og er både engagerede og fagligt dygtige. Derudover kan du forvente omkring 60 årlige rejsedage primært til Europa og Asien.

Analytisk og faglig kompetent købmand inden for supply chain med potentiale til mere
Du har sandsynligvis en uddannelsesmæssig baggrund inden for supply chain, logistik eller indkøb. Du kan være specialisten, der med en stejl læringskurve har siddet nogle år i en rolle inden for ansvarsområderne uden ledelsesansvar, og som kan se dette som dit næste naturlige karriereskridt. Vigtigt er, at du er købmand til fingerspidserne og har fået opbygget en solid forståelse for processerne omkring hele supply chain. Samtidig har du ambitionerne og potentialet til at udvikle dig yderligere i takt med virksomhedens vækst. På det personlige plan tænker du strategisk og er i stand til at løse komplekse problemstillinger via et analytisk mindset, ligesom du også kan arbejde på det operationelle niveau. Du trives endvidere i en rolle med mange snitflader, hvor du både evner at lede og motivere dit team, samtidig med, at du forstår samspillet med leverandører, kollegaer i de forskellige lande samt større kunder. Du er selvkørende og disciplineret og får løst opgaverne til fulde hver gang. Du er desuden vant til at arbejde i ERP-systemer, og du er Excel-kyndig. Endelig har du gode kommunikationsevner og begår dig ubesværet på dansk og engelsk i skrift og tale.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Supply Chain Management", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Midtjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 19.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Supply Chain Management
  • Midtjylland

Lignende jobs

  • Head of Supply Chain & General Services til Stevan...

    Stevanato Group er en global leder inden for innovative løsninger til farma og sundhedssektoren. Med over 70 års ekspertise er Stevanato specialiseret i glasemballage, plastkomponenter til diagnos..
    • Supply Chain Manager
    • Silkeborg
    Få mere info
  • Specialist - Supply Chain Architecture

    Do you have the passion for renewable energy, analytics and supply chain optimization? If your answer is yes, then come and join our dynamic team as a Specialist – Supply Chain Architecture at KK W..
    • Supply Chain Manager
    • Ikast
    Få mere info
  • Senior Specialist – Supply Chain Resilience

    Do you have the passion for renewable energy, developing new concepts and possess expert knowledge in supply chain? If your answer is yes, then come and join our dynamic team as a Senior Specialist..
    • Supply Chain Manager
    • Ikast
    Få mere info
  • Warehouse Manager

    Warehouse Manager til international produktionsvirksomhed Er du en erfaren leder med solid erfaring indenfor lagerdrift? Har du lysten til at udvikle og optimere vores lager? Har du flair for I..
    • Supply Chain Manager
    • Skive
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som supply chain manager i Midtjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte supply chain management i Midtjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal supply chain manager i Midtjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte supply chain manager i Midtjylland over tid

Dato Alle jobs som supply chain manager
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 5
9. september 2024 6
8. september 2024 6
7. september 2024 6
6. september 2024 6
5. september 2024 6
4. september 2024 5
3. september 2024 5
2. september 2024 5
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 5
26. august 2024 5
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 5
22. august 2024 5
21. august 2024 6
20. august 2024 7
19. august 2024 8
18. august 2024 8
17. august 2024 8