Materielforvalter søges til Hjemmeværnsdistrikt Midt- og Vestsjælland i Skalstrup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Uden logistik, ingen operationer!

Kunne du tænke dig en stilling fyldt med spændende opgaver indenfor det logistiske område, som vil udfordre dig på din faglighed? Så send os en ansøgning og CV.

Om os

Som følge af det nye trusselsbillede er Hjemmeværnet, igen, blevet en uundværlig del af det danske totalforsvar, og vi er frontløbere, når det kommer til erfaring med nationale operationer.

Hjemmeværnsdistriktet er en ansvarlig/koordinerende myndighed for alle militære indsættelser i distriktets operationsområde. Distriktet er sammenfaldende med Midt- og Vestsjællands politikreds, og vi har derfor et tæt samarbejde med politiet og øvrige civile myndigheder i politikredsen, som repræsenterer samfundets samlede beredskab.

Distriktsstaben er inddelt i to sektioner: En Logistiksektion, der består af funktionerne S1, S4 og S8. En Operations- og Uddannelsessektion indeholdende funktionerne S2, S3, S5, S7 og S9.

Du vil komme til at få din dagligdag i Logistiksektion, som er i Skalstrup ved Roskilde, bestående af civile og militære medarbejdere. Vi er i alt 15 fastansatte, der varetager føring og uddannelse samt understøtter de mere end 700 frivillige soldater, fordelt på 14 underafdelinger i distriktets område.
I dagligdagen har vi en fri og respektfuld omgangstone. Vi tager fælles ansvar for trivsel.

Om stillingen

Logistiksektionen forvalter alle myndighedsbeholdningerne, som er ved Hjemmeværnsdistriktet og de enheder, som vi er faglig ansvarlige for. Sektionens opgaver er at forestå vartning, udlån og genforsyning af uddannelses- og puljemateriel samt udføre videreformidling af godkendte materielrekvisitioner til udleverende depot.

Du vil få ansvar for egne materielmyndighedsbeholdninger og faglig foresat for vores underlagte kompagniers forsyningsbefalingsmænd.

Om dig

Vi ser gerne, at du har en relevant uddannelse indenfor logistikområdet.

Du har et indgående kendskab til lagerdrift - herunder lagerstyring, regnskab og indkøb. Du har minimum 3 års erfaring med SAP og MS Office pakken er et naturligt arbejdsværktøj for dig. Det er en fordel, hvis du har kendskab til Workzone. Derudover ser vi, at du har kørekort til kategori B og C samt truckercertifikat. Det er ønskeligt, at du har kendskab til ADR.

Endvidere er det en fordel, hvis du allerede har gennemført minimum 1 obligatorisk- og 1 valgfag fra akademiuddannelsen med fokus på ledelse. Såfremt du ikke allerede har det, skal du være klar på at tage denne uddannelse.

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat og aflønnet på tjenestemandslignende vilkår i henhold til aftale mellem
Forsvarsministeriets Personalestyrelse og CS-civil.

Basislønnen udgør 26.866,53 kr. pr. måned (aktuelt niveau – med uddannelse). Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Ved ansættelse i Forsvaret er der mulighed for at forhandle et tillæg i forhold til dine kvalifikationer til stillingen.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen.

Under hele ansættelsesforløbet, og at du er forpligtet til at deltage i fredsskabende og fredsbevarende operationer uden for Danmarks grænser.

Vi vil bede dig søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at major, J.G. Rohde, på tlf. 41 73 28 06 eller på mail [email protected]

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent, Mathias Fønskov. ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail [email protected].

Ansøgningen sendes elektronisk via linket ”søg stillingen”. Hvis du ikke har mulighed for at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Ansøgningsfristen er den 9. august 2021 og ansættelsessamtaler afholdes løbende og umiddelbart efter sidste ansøgningsfrist. Stillingen er til besættelse d. 1. september 2021 eller snarest herefter.

Forsvaret er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

OM LANDSDELSREGION ØST
Landsdelsregion Øst er en selvstændig niveau III myndighed under Hjemmeværnskommandoen. Landsdelsregionen refererer operativt til Hærkommandoen.
Vi har fokus på Hjemmeværnets frivillige og nationale operationer. Vores geografiske ansvarsområde dækker hele Sjælland, Lolland-Falster og Bornholm.
Regionens primære opgave er at støtte Forsvaret samt løse og varetage Hjemmeværnets militære kerneopgaver. Vi koordinerer militære opgaver i regionens ansvarsområde og indgår som en af komponenterne i Totalforsvaret. Regionen har desuden ansvaret for det daglige og lokale samarbejde med de øvrige sektorer i samfundets beredskab, hvor politiet ofte er vores tætteste samarbejdspartner. Regionen har derfor et tæt samarbejde med Landsdelsregion Vest (Jylland og Fyn), Forsvarskommandoen, Politiet og øvrige myndigheder inden for samfundets samlede beredskab.
Regionsstaben har ca. 40 civile og militære medarbejdere og består af Operations-, Planlægnings- og Uddannelsessektionen (G3/5/6/7), Efterretningssektionen (G2), Informationsoperationssektionen (G9) og Logistiksektionen (G1/4/8).

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Supply Chain Management", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Supply Chain Management
  • Roskilde
  • Mandag den 09. august 2021

Lignende jobs

  • Supply chain manager i Kalundborg

    Are you excited about joining a young team that prioritizes career growth opportunities as an integral part of its culture? Are you eager to take charge of intricate collaborative decision-making i..
    • Supply Chain Manager
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Supply chain manager i Hele Danmark

    Søg stillingenGrundinformationGrundinformation *Navn Billede Din adresse Adresse *Postnr *By *E-mail Tlf. Nummer Mobil Nummer Ansøgn..
    • Supply Chain Manager
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Supply chain manager i Hele Danmark

    Supply Chain analyst and project manager Are you interested in optimizing business processes, leading, and giving professional input to logistic and supply chain projects, and acting as an inte..
    • Supply Chain Manager
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Supply chain manager i Kalundborg

    Would you like to work in a dynamic environment, offering assistance for production and supply chain activities that involve various stakeholders? Are you ready for a profession that prioritizes th..
    • Supply Chain Manager
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som supply chain manager i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte supply chain management i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal supply chain manager.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte supply chain manager i Roskilde over tid

Dato Alle jobs som supply chain manager
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2