Supply Planning Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Har du en passion for Supply Chain Management? At være ansvarlig for produktionsplanlægning, varedisponering og forecasting? Sikre grunddata og prognoser på en kosteffektiv måde? Sikre løbende optimering af SAP-systemudvikling? Er du samtidig forandringsvillig, nytænkende og resultatorienteret samt holder af at samarbejde med kolleger på tværs af organisationen?

Så er du muligvis vores nye Supply Planning Manager, der skal bidrage til den fortsatte udvikling i Stryhns Gruppen A/S.

Om Stillingen
I Stryhns Gruppens logistik afdeling mangler vi vores nye Supply Planning Manager (SPM) med reference til Supply Chain Manageren og med arbejdsplads på vores hovedkontor i Roskilde.

Som SPM bliver du ansvarlig for produktionsplanlægningen og den samlede varedisponering, med udgangspunkt i prognoser og grunddata. Du kommer til at have et tværorganisatorisk ansvar overfor salg, marketing og fabrikkerne.

Produktionen af de forskellige produktkategorier sikres gennem Stryhns Gruppens fem fabrikker i Roskilde, Gråsten, Havnsø, Lystrup og på Langeland hvor ca. 330 af virksomhedens 400 medarbejdere er tilknyttet.

Derudover bliver du som SPM ansvarlig for løbende SAP-uddannelse og opdatering af forsyningen for at sikre optimal udnyttelse af det styrende ERP-system.

Endeligt får du et uformelt lederansvar for de fire logistik- & indkøbsdisponenter, som også sidder i Roskilde samt en stedfortræderrolle for Supply Chain Manageren, når denne ikke er til stede.

’Jeg håber på at finde en kandidat, der har stærke SAP kompetencer og som formår at skabe engagement og fremdrift både med kollegaerne i afdelingen og i samarbejdet ud til fabrikkerne’ udtaler Peter Bredvig, der er Supply Chain Manager.

De vigtigste arbejdsopgaver

  • Dataanalyse som baggrund for fremtidige beslutningsgrundlag.
  • Funktionelt- og softwareteknisk ansvar for disponenter og produktionsplanlæggere.
  • Facilitering og tovholder på tværfaglige møder og projekter.
  • Systemudvikling for løbende optimering og effektivisering.

De væsentligste kompetencer
Du har sandsynligvis erfaring fra en tilsvarende rolle i en produktionsvirksomhed - gerne inden for fødevareproduktion - herunder solid erfaring med SAP og superbruger inden for Material Management.

Du har evner og interesse for at drive udvikling af systemer og processer inden for varedisponering og produktionsplanlægning og kan dermed skabe engagement og løfte niveauet i Stryhns Gruppens forsyningsorganisation.

Som bindeled mellem fabrikkerne og hovedkontorets afdelinger (salg og marketing) er du en udadvendt person, som trives i dialog med kolleger og eksterne samarbejdspartnere. Du kan godt lide at sætte retning og drive forandring, når det skaber bedre resultater. Som uformel og empatisk leder er du god til at bygge relationer, kommunikere og få andre til at gå med dig.

Endelig besidder du en strategisk nysgerrighed og interesse for det større forretningsmæssige perspektiv.

Du holder af at samarbejde og bygge relationer på tværs af organisationen, da samarbejdet med produktudvikling, produktion og salg bliver en stor del af din hverdag. Du vil i dit arbejde skulle besøge vores fabrikker i Gråsten, Havnsø, Lystrup og på Langeland ca. 3-5 gange om måneden, hvor det forventes, at du har kørekort og bil til rådighed.

Vi forestiller os, at du har en kommerciel videregående uddannelse og minimum en Bachelor inden for Supply Chain Management eller lignende samt 3-5 års praktisk erfaring med MRP, stort kendskab til SAP (Material Management, Production Planning, IQ) samt er excel superbruger.

Sprogligt forventer vi, at du er flydende i dansk og engelsk, og kan forstå og begå dig på ’skandinavisk’.

Lyder det som noget for dig?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Supply Chain Manager, Peter Bredvig på tlf. 4044 5110. Stillingen er på fuld tid. Ansøgning sendes via linket hurtigst muligt, da vi afholder samtaler løbende og i samarbejde med DNA Headhunting. Tiltrædelse snarest muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Supply Chain Management", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Supply Chain Management
  • Roskilde

Lignende jobs

  • Supply chain manager i Kalundborg

    Are you excited about joining a young team that prioritizes career growth opportunities as an integral part of its culture? Are you eager to take charge of intricate collaborative decision-making i..
    • Supply Chain Manager
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Supply chain manager i Hele Danmark

    Søg stillingenGrundinformationGrundinformation *Navn Billede Din adresse Adresse *Postnr *By *E-mail Tlf. Nummer Mobil Nummer Ansøgn..
    • Supply Chain Manager
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Supply chain manager i Hele Danmark

    Supply Chain analyst and project manager Are you interested in optimizing business processes, leading, and giving professional input to logistic and supply chain projects, and acting as an inte..
    • Supply Chain Manager
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Supply chain manager i Kalundborg

    Would you like to work in a dynamic environment, offering assistance for production and supply chain activities that involve various stakeholders? Are you ready for a profession that prioritizes th..
    • Supply Chain Manager
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som supply chain manager i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte supply chain management i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal supply chain manager.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte supply chain manager i Roskilde over tid

Dato Alle jobs som supply chain manager
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2