Strategic Sourcing Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ry

Vil du have ansvaret for globalt indkøb i Pressalit, og derved bidrage markant til at vi forbliver konkurrencedygtige på pris og kvalitet? Vil du bruge din personlighed og dit drive til at etablere og udvikle relationer til de rigtige leverandører – eksisterende som potentielle? Og kan du sikre et leverandørnetværk til der fulde lever op til vores Code of Conduct? Så er det dig vi leder efter.

Hos Pressalit tror vi på at performance og ansvarlighed går hånd i hånd. Vi er en danskejet virksomhed med produktion i Ry, der eksporterer langt størstedelen af vores produktion. Derfor er det essentielt, at vi formår at lave indkøbsaftaler, der sikrer den bedst mulige pris med høj kvalitet hos leverandører, der også arbejder med en høj grad af ansvarlighed.

Med reference til vores COO bliver du leder af vores strategiske indkøb. Stillingen har ingen direkte referencer, men der er dedikeret ressourcer i organisationen til at bidrage til opgaven.

Med højt drive og evne til at eksekvere skal du skabe grundlaget for konkurrencedygtige indkøb i en global verden via optimale indkøbsprocesser og tværorganisatorisk samarbejde, og en leverandørportefølje som kan udvikle sig med Pressalit og giver konkurrencemæssige fordele,” fortæller rekrutterende leder Henrik Damborg.

Jobbets indhold
Som Strategic Sourcing Manager bruger du din faglighed og dit personlige drive til at udvikle vores forretning gennem indkøbs- og kategoristrategier og implementeringen heraf. Du etablerer og eksekverer vores strategiske indkøbsproces, ligesom du bidrager væsentlig til optimering af vores processer for operationelt indkøb. Du agerer som rådgiver og sparringspartner for organisationen inden for dit fagfelt.

Som Strategic Sourcing Manager er det dine opgaver at:

  • Udvikle og implementere indkøbsstrategien samt kategoristrategierne
  • Optimere og strømline indkøbsprocessen
  • Forestå udbudsprocesser, forhandlinger og aftaler med leverandører
  • Opbygge, vedligeholde og udbygge relationer til leverandører
  • Lede processen for at finde nye, relevante danske og internationale leverandører
  • Arbejde tæt sammen og videndele med organisation for at sikre de bedste løsninger for Pressalit
  • Agere strategisk sparringpartner for vores COO

Du har en relevant uddannelse på kandidatniveau og har minimum 5 års relevant erfaring i strategisk indkøb og kategoriledelse. Du har substantiel erfaring med international kontraktforhandling på et højt niveau. Du er forretningsorienteret, resultatorienteret og er fortrolig med hele processen for strategisk indkøb. Du taler og skriver engelsk på et højt niveau.

Du har gennemslagskraft og trives med at samarbejde og videndele med en bred vifte af fagligheder på tværs af hele organisationen. Du har en god forretningsforståelse, er proaktiv og formår at holde fokus på resultater og forbedringer,” slutter Henrik.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte COO Henrik Damborg på mobil 2363 5230 eller på [email protected]. Har du spørgsmål til rekrutteringsforløbet er du velkommen til at kontakte HR Specialist Line Rask på mobil 2777 7618 eller på [email protected]. Hvis ovenstående lyder interessant, send da din ansøgning og dit CV til os snarest ved at klikke på ”Send ansøgning”. Vi indkalder løbende til samtaler og lukker rekrutteringen, når den rigtige kandidat er fundet.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Supply Chain Management", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ry.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Supply Chain Management
  • Ry

Lignende jobs

  • Supply Chain Specialist for Lean

    Our team are looking for a skilled Supply Chain professional who is keen to make an impact in our continuous improvement journey! In this role you will be involved with key stakeholders in the busi..
    • Supply Chain Manager
    • Århus N
    Få mere info
  • Supply Chain Specialist

    Do you have experience in Supply chain? Does steering SIOP and RCA activities sound interesting? Would you like to work in a global environment in the industry of wind energy? Then we've got the op..
    • Supply Chain Manager
    • Århus N
    Få mere info
  • IT Supply Chain Consultant - Tools, Construction (...

    Do you have a background within the Construction Industry or Plant maintenance? Are you used to improving processes via IT solutions? If you want to have a major impact on Vestas Construction .
    • Supply Chain Manager
    • Århus N
    Få mere info
  • Supply Chain Planner

    Are you a specialist within portfolio planning and data analytics? Do you want to use your abilities to create a more sustainable world? Do you want to be part of NCE Transport Portfolio planning .
    • Supply Chain Manager
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som supply chain manager i Ry

Herunder ser du udviklingen i udbudte supply chain management i Ry over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal supply chain manager.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte supply chain manager i Ry over tid

Dato Alle jobs som supply chain manager
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0