Lageransvarlig søges til [xxxxx], Silkeborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Silkeborg

Har du flair for lagersystemer, og vil du have ansvaret for lageret hos en dansk virksomhed i vækst? Har du interesse for produktion og håndtering af pakning og vareflow? Så kan du være vores nye medarbejder! Nani er en dansk virksomhed, der udvikler organiske kosttilskud, der pt. sælges på det danske marked. Virksomheden er i vækst og er i dag repræsenteret på alle betydelige online platforme i Danmark og i helsekostforretninger. Udviklingen af egne produkter øger løbende behovet for styring af lager og indkøb. Vi søger derfor en medarbejder, der dels kan tage del i produktion og pakkeopgaver, og dels med tiden kan tage ansvaret for styringen af lageret.

Om jobbet I den første periode vil dine opgaver bestå af deltagelse i produktion og pakning, der bl.a. består af påfyldning af urteekstrakter mm. i kapsler og pakning af kapsler, softgels mm. til færdigvarer. Herved får du den gode erfaring med, hvordan produktionen foregår, så du ved, hvordan det fungerer i praksis.

Når du har opnået overblik over vores vareflow og den logistik, det rummer, vil du blive involveret i de IT-processer, der ligger til grund for den samlede lagerstyring, herunder indkøb af råvarer og halvfabrikata. Det vil ske under vejledning fra direktør, Kim Charles. Målet er, at du over tid skal tage ansvaret for styring af lagerbeholdninger vha. vores IT-systemer.

Stillingen vil på ansættelsestidspunktet bestå af 26 timer og forventes indenfor en kort periode at blive øget til fuldtid, hvis det matcher dine ønsker.

Dine kvalifikationer Vi forventer, at du har erfaring med betjening af et almindeligt lagersystem, og at du er bruger af excel. Du skal desuden have lysten til at påtage dig ansvaret for at styre lageret.

Du har en god ordenssans, som kommer dig til gode, både i forhold til produktion og især den systematiske styring af vores lagerbeholdninger.

Du har gode samarbejdsevner og kan let kommunikere med alle, da udførelse af dine opgaver forudsætter god kontakt med dine kolleger, bl.a. i forhold til opdatering af viden om det forventede lagertræk/salg af vores varer, som kan være påvirket af kampagner og sæsonudsving.

Nani tilbyder Du bliver en del af en relativ ung virksomhed, der består af meget passionerede medarbejdere, og hvor tonen er uformel, og strukturen er flad. Der er ikke langt fra tanke til handling.

Din stilling vil hele tiden udvikle sig i et meget spændende miljø, og du vil i vid udstrækning få mulighed for at præge vores forretningsgange omkring lageret og udvikling af IT-systemer.

Interesseret? Send os dit CV og en kort motiveret ansøgning ved at trykke ”ANSØG” herunder hurtigst muligt. Vi vurderer ansøgningerne løbende og indkalder derfor også løbende kandidater til samtale.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Kim Charles, Direktør, +45 20457436 / [email protected]

Læs mere på: www.Nani.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Supply Chain Management", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Silkeborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Supply Chain Management
  • Silkeborg
  • Fredag den 31. december 2021

Lignende jobs

  • Specialist - Supply Chain Architecture

    Do you have the passion for renewable energy, analytics and supply chain optimization? If your answer is yes, then come and join our dynamic team as a Specialist – Supply Chain Architecture at KK W..
    • Supply Chain Manager
    • Ikast
    Få mere info
  • Senior Specialist – Supply Chain Resilience

    Do you have the passion for renewable energy, developing new concepts and possess expert knowledge in supply chain? If your answer is yes, then come and join our dynamic team as a Senior Specialist..
    • Supply Chain Manager
    • Ikast
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som supply chain manager i Silkeborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte supply chain management i Silkeborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal supply chain manager.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte supply chain manager i Silkeborg over tid

Dato Alle jobs som supply chain manager
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2