Rekrutteringsfirma

Supply Chain Specialist, eMobility

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Silkeborg

Din nye arbejdsplads

Norlys er et resultat af fusionen mellem SE og Eniig. Med 775.000 andelshavere, ca. 1,5 millioner kundeforhold og 2.700 medarbejdere er vi Danmarks største energi- og telekoncern. Norlys ejer Stofa og Boxer og har hovedsæde i Silkeborg samt lokationer i blandt andet Aarhus, Aalborg, Esbjerg og København.

Din nye rolle

eMobility er et nyt forretningsområde for Norlys hvor de leverer elbilladere til både erhverv og privat. De har en ambition om at være den foretrukne leverandør af ladeløsninger til elbiler i Danmark og på den måde understøtte den grønne omstilling af bilmarkedet.Konceptet er ved at være på plads og simultant med at salget og levering tager fart skal der etableres de rigtige processer og systemer til at understøtte driften. Her bliver du en vigtig brik i at sikre koordinering og informationsdeling mellem Indkøb/Logistik og Energidivisionen.Du vil blive en del af et samlet team omkring eMobility sammensat på tværs i organisationen. Her vil du komme til at arbejde som Indkøbs one-point-of-contact over mod Energidivisionen, som driver eMobility.

Du vil få arbejdssted på vores lokation i Silkeborg, men skal også beregne transport til vores øvrige destinationer specielt i Aalborg, hvor Energidivisionen hører til. Derudover vil der også være mulighed for hjemmearbejde. Du vil få det fulde ansvar for hele Procure-2-Pay processen og vil agere som Indkøbs one-point-of-contact over mod Energidivisionen, som driver eMobility. Dine opgaver vil derfor spænde bredt, lige fra ordretastning og Forecast til procesarbejde og projektdialog.

Dine primære opgaver vil være:

• Implementering af samarbejdsprocesser mellem indkøb og eMobility forretningsområdet

• Etablere proces for forecast, både internt med forretningsområdet og med leverandører

• Leverandørkontakt og leverandørstyring

• Tæt opfølgning på indkomne salgsordrer, indkøb og levering

• Koordinere og sikre eksekvering på tværs af hele organisationen

For at få succes skal du

Have minimum 3-5 års erfaring fra en indkøb- eller Supply Chain funktion, hvor du har været vant til at optimere processer og forretningsgange. Har du samtidig erfaring med Sales & Operations Planning (S&OP) og/eller projektstyring er det klart en fordel, men ikke et krav. Det vigtigste er, at du har et stærkt gåpåmod og har lyst til at være en del af et umodent forretningsområde, som du med din erfaring kan være med til at skabe de optimale rammer omkring. Du arbejder selvstændigt og trives med et bredt og tværgående ansvar, hvor du selv igangsætter og driver relevante initiativer. Du skal være god til hurtigt at skabe dig et netværk og dygtig til koordinere og samle trådene på tværs i organisationen. Endelig skal du kunne begå dig på engelsk både i skrift og tale.

Hvorfor skal du vælge Norlys

Du vil få ansvar og mandat til at gøre en forskel og blive en del af et entreprenant og ambitiøst team på tværs af Norlys, som er sat i verden for at sikre forretningsområdet eMobility’s succes. Og du vil få rig mulighed for at udvikle dig i rollen sideløbende med at forretningsområdet modnes. Norlys tilbyder en attraktiv vilkårspakke og en fleksibel arbejdsplads, hvor der er plads til udvikling og forskellighed. De hylder det gode initiativ og går højt op i at give dig de rammer og det mandat, som du har brug for, for at lykkes med dine opgaver.

Det skal du gøre nu

Hvis du er interesseret i rollen, skal du klikke på 'ansøg nu' for at videresende en opdateret kopi af dit CV. Har du nogen

spørgsmål til stillingen, kan du kontakte rekrutteringskonsulent, Martin Petö, på [email protected]

#609625


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Supply Chain Management", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Silkeborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Supply Chain Management
  • Silkeborg

Lignende jobs

  • Supply chain manager i Silkeborg

    Stevanato Group er en global leder inden for innovative løsninger til farma og sundhedssektoren. Med over 70 års ekspertise er Stevanato specialiseret i glasemballage, plastkomponenter til diagnos..
    • Supply Chain Manager
    • Silkeborg
    Få mere info
  • Supply chain manager i Ikast

    Do you have the passion for renewable energy, analytics and supply chain optimization? If your answer is yes, then come and join our dynamic team as a Specialist – Supply Chain Architecture at KK W..
    • Supply Chain Manager
    • Ikast
    Få mere info
  • Supply chain manager i Ikast

    Do you have the passion for renewable energy, developing new concepts and possess expert knowledge in supply chain? If your answer is yes, then come and join our dynamic team as a Senior Specialist..
    • Supply Chain Manager
    • Ikast
    Få mere info
  • Supply chain manager i Silkeborg

    Supply Chain Manager søges til organisation/virksomhed i 8600 Silkeborg
    • Supply Chain Manager
    • Silkeborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som supply chain manager i Silkeborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte supply chain management i Silkeborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal supply chain manager.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte supply chain manager i Silkeborg over tid

Dato Alle jobs som supply chain manager
5. juli 2024 3
4. juli 2024 3
3. juli 2024 3
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1